ببخشید دیگه گلکسی تب دیگه از 500 تا 650 هزار تومان هست ؟ لطفا جواب بدید به جز پی 1000
ببخشید دیگه گلکسی تب دیگه از 500 تا 650 هزار تومان هست ؟ لطفا جواب بدید به جز پی 1000
دراصل من ی پلیر میخوام که سیستم عامل داشته باشه ولی آیپاد کیفیت صفحش برای فیلم دیدن پایینه فرمتهای کمی هم پشتیبانی میکنه تو گالکسی اس 2 رو در نظر بگیر فکر کن ی پلیر باشه هم تاچ عالی هم کیفیت بالا همه جور فرمتی هم ساپورت میکنه سیسیتم عامل هم داره هم دوربین عالی
من ی گوشی میخوام بگیرم که دوسیم باشه که جفت سیمامو بذارم توش بعد بجاش ی پلیر خرفه ای بگیرم
شما یک گوشی با سیستم صوتی Beats بگیری که بیشتر در HTc هست دیگه موزیک پلیر به کارت نمیاد. در ضمن برای 2سیمکارت صبر کن تا این 2 سیم کارت های ایسر و ویو سونیک معرفی بشه وارد بشه بگیر. ویوسونیک که یه 2سیم کارته زده 4.8 اینچی یکی هم زئده 5 اینچی با دوربین 5 مگاپیکسل و طرح گوشیش هم خوشگل هست و تو نمایشگاه فردا معرفی میکنه. 2سیم کارته که خوب باشه همین ویو سونیک و گیگابایت هست و ایسر. منم 2 سیم کارته میخوام منتظر هستم بیاد چون تبلت خریدم و تمام کارم انجام میدم نیاز به گوشی آنچنانی ندارم .
لینک میدی بببینم این 2سیمه هارو؟
نه برادر!!
همونه فقط!
که اونم الان گرون شده و کم پیدا میشه!
رو 700 حساب کن!![]()
دوست عزيز اين لينكش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت نارنجي هم داره. اين 2 تا سايت اخبار روز تكنولوژي رو ميگن
دوستان هر كي تبلت ميخواد صبر كنه اين رو بخره هاوايي زده 4 هسته اي با دوربين 8 مگا پيكسلي با 2 گيگ رم
بايد چيز خوبي باشه فقط قيمتش بايد ببينيم چنده
ولي اين تبلت گلاكسي كه دارم صداش خيلي عاليه. تو يه كيف كه هستش بعد داخل كيف دستيم هم كذاشتم با خودمم فاصله داره اس ام اس مياده صداش بلند مياد ولي گوشي نوكيا ان 8 دارم تو جيبم اس ام اس مياد يا زنگ ميخوره نميشنوم. ويبرشم ضعيفه
Last edited by mrmostafa; 27-02-2012 at 10:04.
سلام و خسته نباشید
من دو روز در هفته باید توی راه باشم و یه تبلت یا نت بوک برای سرگرمی توی راه میخوام.حدود 700 تومان هم حدودا بودجه دارم.البته جدا از اون برای ارائه کنفرانس به دستگاهی احتیاج دارم که خروجی VGA داشته باشه که به پروژوکتور وصل کنم.میخواستم بدونم بین این 2 مدل که البته اسوس بین تبلت و نت بوک هست دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟
Asus Eee PC T101MT
ببخشید پس گلکسی تب usb dangle نداره ؟ پس چه جوری بهش فلش وصل کنم ؟
به نام خدا
سلام به همگی من میخوام یه تبلت بگیرم تا 650 هزار تومان که بتونم باهاش صحبت کنم با نصب سیم کارت جی پی اس و جی پی ار اس و دوربین داشته باشه صفحه نمایشش زیاد بزرگ نباشه سی پی یو خوبی داشته باشه و سیستم عاملش اندروید و ویندوز باشه لطفا هر کی میدون جواب بده
به عنوان Accessory به فروش میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)