تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 111 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یکی از دوستام این بازی رو دید و میگه خیلی گرافیک گاد آف وار2 از این بالاتره ... آیا راست میگه ؟ خیلی خیلی تعریف میکنه که گاد آف وار خیلی خیلی از این داستان قوی تری داره و خلاصه میگه فقط گاد آف وار میخوام نظر شما رو بدونم که در کل بخوای بگیم دارک ساید 2 یا گاد آف دار2 ؟ از نظر گرافیک و .... همرو ببگید کدوم بهتره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا یکی از دوستام این بازی رو دید و میگه خیلی گرافیک گاد آف وار2 از این بالاتره ... آیا راست میگه ؟ خیلی خیلی تعریف میکنه که گاد آف وار خیلی خیلی از این داستان قوی تری داره و خلاصه میگه فقط گاد آف وار میخوام نظر شما رو بدونم که در کل بخوای بگیم دارک ساید 2 یا گاد آف دار2 ؟ از نظر گرافیک و .... همرو ببگید کدوم بهتره ؟
    این بازی تلفیقی از بازی پرنس پرشیا و گاد آف وار هستش.گرافیکش خوبه ولی داستان بازیش زیاد جالب نیست.

در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیزم اونقدر هم شوت نیستم فقط نمی دونم چجوری دسته رو به بازی بشناسونم راهی داره بگو
    اگه دسته xbox سیم دار داری هیچ تنظیماتی نداره خیلی راحت میشناسه .برای دسته های متفرقه از برنامه ای که یکی از دوستان قرار داده استفاده کنید.
    Last edited by MXRX; 19-10-2012 at 02:32.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
    من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره

راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

در مورد گاد آف وار پلی استیشن هم بگم که درسته گرافیک اون واقعا عالیه و داستان قوی داره
    به نظر من یکی از نقاط قوت این بازی داستان جالبش هست!!!

چه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
    من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره

راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
    آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!
    این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
    تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
    ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا

6. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!
    این یارو Wiked Kهمونه که تو شماره یک چهار بار میزنیش ولی آخر سر هم نفهمیدم چی کارست!؟!؟!؟
    تو مراحل مخفی ((میز)) هم تا جایی که یادم میاد چیز خاصی نمیداد.البته چون موقعی رفتم که تقریبا همه چی تموم شده بود.در مورد سنگ ها هم بگم که بعد از تموم کردنشون یه مدت سردرد داشتم بس که دوربین رو تو هر اتاقی دو خودم میچرخوندم واقعا حوصله میخاد این یکی!!!در ضمن اینو بگم که برای جمع کردن تمومه سنگا حتما باید همه کتابا رو داشته باشی!!!
    ولی خوشم اومد از این کارت که واقعا بازی رو به معنای واقعی تموم میکنی،ایول بابا
    آرمین خسته نباشی بزار سیوم آماده بشه بزارم این سیو کامل رو که بزارم تعداد سیوهای کاملم میشه 4 تا
    1-FAR CRY 2
    2-JUSTCAUSE 2
    3-DARKSIDERS
    4-DARKSIDERS 2

یک سیو دارم لول 30 هست هنوز وارد judicator tomb نشده یا یک سیو دیگه لول 29 هنوز وارد پادشاهی مرگ نشدم.
    حالا مونده دارم بازم....!!!!!!
    بزار سیو رو بزارم.

8. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

آرمین خسته نباشی بزار سیوم آماده بشه بزارم این سیو کامل رو که بزارم تعداد سیوهای کاملم میشه 4 تا
    1-FAR CRY 2
    2-JUSTCAUSE 2
    3-DARKSIDERS
    4-DARKSIDERS 2

یک سیو دارم لول 30 هست هنوز وارد judicator tomb نشده یا یک سیو دیگه لول 29 هنوز وارد پادشاهی مرگ نشدم.
    حالا مونده دارم بازم....!!!!!!
    بزار سیو رو بزارم.
    من به جز حالت نایتمر ته دیگ همه چی رو درآوردم میخاستم اون دی ال سی رم برم که متاسفانه آپدیت رو میخاست منم شارژ نداشتم که دانلود کنم واسه همین بیخیال شدم.کسایی که رفتم بگن چه جوریاست؟مربوط به خط داستانی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا من تمومش کردم خدایی بازی با حالی بود یه بازی در حد این بگید جدید بگیرم بازی کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اقا من تمومش کردم خدایی بازی با حالی بود یه بازی در حد این بگید جدید بگیرم بازی کنم
    اگه یکش رو بازی نکردید میتونید اون رو هم باری کنید.

12. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این بازی تلفیقی از بازی پرنس پرشیا و گاد آف وار هستش.گرافیکش خوبه ولی داستان بازیش زیاد جالب نیست.

ولی من گفتم که ، منظورم شماره 3 گاد آف وار نبود ... گفتم دارک سایدر 2 با گاد آف وار 2 .. خودم میدونم پلی استیشن 3 خیلی قویه ... میخوام ببینم الان گرافیک گاد آف وار 2 در حدی هست که بشه بازی کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •