خیلی درد و شاید طبیعت عجیب و همه گیریه این علاقه به رشته خاصی نداشتن . بنظر من آدم بعدا هم میتونی علاقه پیدا کنی . ضمن اینکه نباید هیچوقت فکر کنی که به هیچ چیزی بیشتر از بقیه علاقه نداری . حتما علاقه آدم از دبیرستان به بعضی درسها و گرایشها بیشتره که زمینه ایی میشه برا انتخاب رشته توی دانشگاه .
اونشبه به یکی از بچه ها میگفتم که چون خودمون نمیفهمیم به چه رشته ایی علاقه داریم احتمالا بهتر اینه که بریم دنبال این باشیم که ما به کدوم رشته ها بی علاقه اییم تا یه وقت مصیبتی در دانشگاه نصیبمون نشه . شنیدین میگن : زنده بلا و مرده مصیبت
.gif)
. یعنی حداقل وقتمون تلف نشه .
بنظر من بهتره صبر کنیم نتایج اولیه بیاد . بگفته ایی آب پاکی رو بریزن رو دستمون بعدش یه خورده مسیر روشنتر میشه . اقلا میفهمیم که برا امسال سطحمون چیه . قوتمون و ضعفمون کجا بوده .
اینطور که من یادمه یه سال کانون بصورت مستقیم گفته بود این افراد رتبه اول های کنکورن و مورد انتقادش قرار دادن . بخاطر همین هم تغییر رویه داده . کلا ولی اعتماد بنفس جالبیه و قابل توجهه که اکثر اوقات هم درست در میاد . فکر میکنم عامل پیشرفتش هم همین خودباوریه که داره
از جنوبی ترین نقطه کشور به شما در شمالی ترین نقطه کشور سلام عرض میکنم . لاهیجان شما واقعا قشنگه . همین دیشب بود که پدرم از سفر قله سهند تبریز اومده بودن و توی راهشون لاهیجان هم رفته بودن که ما داشتیم عکسهای سفر رو نیگا میکردیم . از یه محلی بنام "بام لاهیجان" از شهر عکس و فیلم گرفته بودن واقعا منظره ی بی نظیری داشت . میگفتیم نکنه رفتید اروپا؟
ضمنا اون سوال آخرت رو من نگرفتم منظورت چیه
.gif)