تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 92 از 598 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

یه چند روز اینترنتم قطع بود ... ! 8 روز نبودم اینجا رو با 50 صفحه جلو بردین ! ... ( الان خوندمشون ! ) ... جو تاپیک پر از استرس نتایج هست ... !

دیگه دارم مطمئن میشم که توکلی و بقیه دارن با دست تصحیح میکنن پاسخ برگ ها رو ! ...

دیروز این نمایندگی کانون یه جلسه برامون گذاشته بود ... + معرفی نرم افزارشون ...
    به نظر من این نرم افزار به درد کسایی میخوره که اصلا به رشته ی خاصی علاقه ندارن و بیشتر میخوان تو دانشگاه خوب قبول شن ...
    نمیدونم چرا هنوز به رشته ی خاصی خیلی علاقه مند نشدم ... شاید بهتره بزارم نتایج بیاد ببینم .. !؟

پ.ن: این رتبه های برتر کانون رو امروز دیدم ... الان منظورش به طور غیر مستقیم اینه که اینا رتبه های برترن ؟ ... ( جالبه کنارش هم زده 8 مرداد ! ) ...
    پ.ن2: از این رتبه های برتر مفیدی توی نمایندگی کانون اینجا هست ! ( لاهیجان ) خیلی خوشحال میشم که تک رقمی بیاره .. به نظر من که حقشه .....

پ.ن3: رتبه های زیر 10 میتونن 2 رشته انتخاب کنن ؟ رتبه کشوری زیر 10 فقط ؟
    خیلی درد و شاید طبیعت عجیب و همه گیریه این علاقه به رشته خاصی نداشتن . بنظر من آدم بعدا هم میتونی علاقه پیدا کنی . ضمن اینکه نباید هیچوقت فکر کنی که به هیچ چیزی بیشتر از بقیه علاقه نداری . حتما علاقه آدم از دبیرستان به بعضی درسها و گرایشها بیشتره که زمینه ایی میشه برا انتخاب رشته توی دانشگاه .

اونشبه به یکی از بچه ها میگفتم که چون خودمون نمیفهمیم به چه رشته ایی علاقه داریم احتمالا بهتر اینه که بریم دنبال این باشیم که ما به کدوم رشته ها بی علاقه اییم تا یه وقت مصیبتی در دانشگاه نصیبمون نشه . شنیدین میگن : زنده بلا و مرده مصیبت . یعنی حداقل وقتمون تلف نشه .
    بنظر من بهتره صبر کنیم نتایج اولیه بیاد . بگفته ایی آب پاکی رو بریزن رو دستمون بعدش یه خورده مسیر روشنتر میشه . اقلا میفهمیم که برا امسال سطحمون چیه . قوتمون و ضعفمون کجا بوده .

اینطور که من یادمه یه سال کانون بصورت مستقیم گفته بود این افراد رتبه اول های کنکورن و مورد انتقادش قرار دادن . بخاطر همین هم تغییر رویه داده . کلا ولی اعتماد بنفس جالبیه و قابل توجهه که اکثر اوقات هم درست در میاد . فکر میکنم عامل پیشرفتش هم همین خودباوریه که داره

از جنوبی ترین نقطه کشور به شما در شمالی ترین نقطه کشور سلام عرض میکنم . لاهیجان شما واقعا قشنگه . همین دیشب بود که پدرم از سفر قله سهند تبریز اومده بودن و توی راهشون لاهیجان هم رفته بودن که ما داشتیم عکسهای سفر رو نیگا میکردیم . از یه محلی بنام "بام لاهیجان" از شهر عکس و فیلم گرفته بودن واقعا منظره ی بی نظیری داشت . میگفتیم نکنه رفتید اروپا؟

ضمنا اون سوال آخرت رو من نگرفتم منظورت چیه

2. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی درد و شاید طبیعت عجیب و همه گیریه این علاقه به رشته خاصی نداشتن . بنظر من آدم بعدا هم میتونی علاقه پیدا کنی . ضمن اینکه نباید هیچوقت فکر کنی که به هیچ چیزی بیشتر از بقیه علاقه نداری . حتما علاقه آدم از دبیرستان به بعضی درسها و گرایشها بیشتره که زمینه ایی میشه برا انتخاب رشته توی دانشگاه .

اونشبه به یکی از بچه ها میگفتم که چون خودمون نمیفهمیم به چه رشته ایی علاقه داریم احتمالا بهتر اینه که بریم دنبال این باشیم که ما به کدوم رشته ها بی علاقه اییم تا یه وقت مصیبتی در دانشگاه نصیبمون نشه . شنیدین میگن : زنده بلا و مرده مصیبت . یعنی حداقل وقتمون تلف نشه .
    بنظر من بهتره صبر کنیم نتایج اولیه بیاد . بگفته ایی آب پاکی رو بریزن رو دستمون بعدش یه خورده مسیر روشنتر میشه . اقلا میفهمیم که برا امسال سطحمون چیه . قوتمون و ضعفمون کجا بوده .

اینطور که من یادمه یه سال کانون بصورت مستقیم گفته بود این افراد رتبه اول های کنکورن و مورد انتقادش قرار دادن . بخاطر همین هم تغییر رویه داده . کلا ولی اعتماد بنفس جالبیه و قابل توجهه که اکثر اوقات هم درست در میاد . فکر میکنم عامل پیشرفتش هم همین خودباوریه که داره

از جنوبی ترین نقطه کشور به شما در شمالی ترین نقطه کشور سلام عرض میکنم . لاهیجان شما واقعا قشنگه . همین دیشب بود که پدرم از سفر قله سهند تبریز اومده بودن و توی راهشون لاهیجان هم رفته بودن که ما داشتیم عکسهای سفر رو نیگا میکردیم . از یه محلی بنام "بام لاهیجان" از شهر عکس و فیلم گرفته بودن واقعا منظره ی بی نظیری داشت . میگفتیم نکنه رفتید اروپا؟

ضمنا اون سوال آخرت رو من نگرفتم منظورت چیه
    درسته .. تا اینجا هم سعی کردم رشته هایی که مطمئنا ازشون خوشم نمیاد رو حذف کنم ...

راستش من لاهیجان زندگی نمیکنم ... گفتم لاهیجان کانون میرم !!... .. ولی لاهیجان شهر جالبیه ...

اون سوال آخر هم ...

شنیدم رتبه های 1 تا 10 میتونن 2 رشته همزمان بخونن ... حالا میخواستم بدونم این 1 تا 10 منظور 1 تا 10 کشوری هست یا منطقه ای هم حساب میشه ! ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

درسته .. تا اینجا هم سعی کردم رشته هایی که مطمئنا ازشون خوشم نمیاد رو حذف کنم ...

راستش من لاهیجان زندگی نمیکنم ... گفتم لاهیجان کانون میرم !!... .. ولی لاهیجان شهر جالبیه ...

اون سوال آخر هم ...

شنیدم رتبه های 1 تا 10 میتونن 2 رشته همزمان بخونن ... حالا میخواستم بدونم این 1 تا 10 منظور 1 تا 10 کشوری هست یا منطقه ای هم حساب میشه ! ؟
    هر سال رتبه هایی که ممتاز حساب میشن فرق میکنه! تا چند سال قبل یکی از فامیلامون با رتبه ی 30 منطقه یک تو صنعتی شریف دو رشته ای کرد (برق و نفت) و رتبش ممتاز حساب میشد. ولی انگار جدیدا میشه حتی اگه رتبه ممتاز هم نباشی میشه دو رشته ای کرد،این طوری که دو تا ترم از رشته ای که قبول شدی توی دانشگاه باید بخونی اگه معدل بالای 17 باشه میشه دو رشته ای کرد...

5. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mitra_em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پس این نتایج کی میاد........

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ای بابا

شماها چقدر استرس دارین
    اصلا مهم نیست
    حرص نخورید

من که اصلا استرس ندارم
    با اینکه خراب هم کردم کنکورو
    میخام برم آزاد

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو ببینید ... میگن رشته هاشونو خود اساتید معرفی میکنن ... خوبه هااا ... نظرتون چیه ؟!
    به حرفه سرورالدین اعتمادی نیست. پارسال سرورالدین یه تاریخ میگفت توکلی یه تاریخ (شاید بچه های 89 یادشون باشه) آخرشم حرف توکلی شد. کلا توکلی بیشتر سرش تو کاره تا سرورالدین

9. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

حالا توکلی چه تاریخی گفته؟؟؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من که اصلا استرس ندارم
    با اینکه خراب هم کردم کنکورو
    میخام برم آزاد
    خب برا یکی مثل شما که تکلیفش رو میدونه معلومه که نباید استرس داشته باشه. الان من حس می کنم رو لبه چاقو دارم راه میرم. اصلا مشخص نیست چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

این حرفتون تا حدی تایید میشه.
    از بوشهر تا بابل خیلی راهه. اینو قبول دارم.
    پسرخاله خودم که شیراز بود 4 سال در شاهرود درس خوند.
    خوب از شیراز تا شاهرود اول میرفت تهران بعد از تهران بلافاصله بلیط برای شاهرود میگرفت و میرفت شاهرود. به همین راحتی.
    من خودم هم باهاش رفتم یه بار.
    حالا تا بابل هم همینطور. میرید تهران و از اونجا هم بلافاصله یا با یه مدت زمان اندک میرید بابل.
    فقط نکته مهم اینجاست که راهش خیلی زیاده و ممکنه خسته بشی.
    یه بار از پسرخالم پرسیدم خسته نشدی از بس راه طولانیه؟؟!!!
    گفت دیگه عادت کردم و برام عادی شده.

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

یه نکته مهم دیگه هم هست و اونم اینه که حد الامکان شهری رو انتخاب کنید که آباد و نسبتا جالب باشه چون خیلی حوصلتون تو محیط خوابگاه سر میره و کلافه میشین...
    مثلا الان خودم شیرازم.... دوستام اومدن یزد رو انتخاب کردن..... با وجود اینکه از شیراز تا یزد راهی نیست ولی میگن شهر یزد فوق العاده دلگیر و کسل کننده هست و خیلی حوصلمون سر میره.... حتی یکیشون میگفت کاش یه جای دیگه رو زده بودم.
    پس میخوام بگم فقط به فکر راه و مسافت نباشید و اینجور چیزهارو هم در نظر بگیرید که خوشی دوران دانشجویی به همین چیزاست...
    هر دو قسمت صحبتا تایید میشه . پسر خالتون یه جورایی هم مسیر ما بوده
    درسته یزد خیلی حال گیری بود من بودم .... اما به شخصه خیلی با شاهرود حال میکنم هر باحالیه .

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

ارتباطی راحت وصمیمی که تودانشگاه بیرجند بین اساتید و دانشجویان هست نوهیچ دانشگاه ایران نیست
    اینو رتبه 4 کنکور که دانشگاه شریفبرق خونده گفت که الان دکترای برق داره..
    و چندتا از بچه های ارشد دانشگاه شریف که اومده بودن دانشگاه بیرجند یه چند روزی...
    داشجو یعنی درس چه مزیتی از این بالاتر
    شایدشما دنبال چیزه دیگه بودی نیافتی..
    آره مخصوصا ارتباط صمیمی بین استاد نسیم . ن . آبادی یا ف. راشدی که سر کلاس به دانشجو میگه احمق یا ز. ا. بروغنی و .... کاملا مشهوده ! واقعا چه مزیتی بالاتر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

پارسالم یکی دفترچچه انتخاب رشته رو قبل اعلام نتایج نهاد هیچکس باور نکرد تا موقعی که دفترچه اومد

ولی امسال انگار هیچی زوودتر نیومده
    آره یادمه چقد با اون بنده خدا کل کل داشتیم هی میگفتیم این نیست و ... اونم میگفت هر کی خواست دانلود کنه هرکی نخواست به سلامت ! جنگی راه افتاده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •