ممنون از جوابتون ... من هم دندون دعوت شدم هم پزشکی ... نمی دونم کدوم رو برم ... می ترسم برم دندون اما آینده خوبی نداشته باشه ، خیلی زیاد شده ... اما پزشکی تخصص های خیلی بیشتری داره اما به جاش طولانی تره ... خیلی شک دارم چه کار کنم ...
ممنون از جوابتون ... من هم دندون دعوت شدم هم پزشکی ... نمی دونم کدوم رو برم ... می ترسم برم دندون اما آینده خوبی نداشته باشه ، خیلی زیاد شده ... اما پزشکی تخصص های خیلی بیشتری داره اما به جاش طولانی تره ... خیلی شک دارم چه کار کنم ...
عزیز شرمنده خواهره من بین الملل میخونه و طرح هم داره اما خودتون فکر کنید به نظره منم پزشکی بهتره تخصص هم بگیرید ایشالا بهتره چون دندونپزشک و پزشک عمومی زیاد هست تو جامعه منم انتخاب رشتم از نظره همه خنده دار بود اما از نظره خودم اصلا خنده دار نبود!! چون اول پزشکیارو زدم بعد دندون!!که الانم اسمم برای پزشکی زنجان و اردبیل اعلام شده که پدرم میگه اردبیل دوره و نمیذاره حتی برم مصاحبه![]()
من واسه مصاحبه دارو و پزشکي بين الملي ارس دعوت شدم....
Last edited by paris_a1; 03-11-2013 at 22:33. دليل: اضافه کردن مطلب
آهان بچه ها یه سوال دیگه...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
Last edited by paris_a1; 20-10-2013 at 22:28.
بچه ها یه سوال ...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
Last edited by paris_a1; 03-11-2013 at 22:33.
من میدونم. طرح نداره.![]()
بله. میتونید.
داره
راستی من یه سوال دارم ازتون به نظرتون من میارم زنجانو یا باید بشینم واسه سال سوم بخونم؟؟شما کجا رو آوردی؟با تراز چند؟
![]()
چرا اینجا باید 20 تا بشه تا بتونی پیام بدی؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)