تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 2605 اولاول ... 42828889909192939495961021421925921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه topoli1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا كه با اين همه شركتهاي خصوصي كه راحت اي دي اس ال با سرعت بالا ميدن حيف نيست براي خودتون ارزش قايل نميشيد و براي گرفتن 256و 512 اشغال مخابرات انقدر خودتونو خوار مي كنيد بريد مثل من يك مگ بگيريد و حال كنيد اونهم بدون نامه درسته حجميه اما با استفاده درست از سرويستون راحت تا اخر ماه مي رويد مشكلي هم پيش نمياد حالا بعضي دوستان مي گويند نامحدوده من مي خوام بپرسم وقت براي شما مهم نيست كه بشينيد چند ساعت براي گرفتن يك فايل و يا باز كردن چند وب بياييم براي خودمون ارزش قايل بشيم و انقدر سر و دست براي اينترنت اشغال و به درد نخور مخابرات نشكنيم كه اين بي همه چيز ها فكر كنن چه خبره به اميد ايراني اباد و ازاد و روزيكه همه با سرعت چند مگ با قيمت مناسب دانلود و اپلود داشته باشند
    اولا سلام
    اینو یاد بگیر که وقتی وارد جایی میشی سلام کنی فرقی نمیکنه خونه باشه یا محیط وب دوما لحن نوشتاری رو رعایت کن سعی نکن با اهانت به دیگران صحبت کنی سوما نماینده کدوم isp هستی که این همه سنگشون رو یه سینه میزنی کمی وجدان هم خوبه منم خودم کارمند پشتیبانی یک isp نسبتا قدیمی هستم ولی هرکس که به من میگه سرویس از کجا بگیرم میگم مخابرات میدونی چرا چون همون 128 مخابرات 41 گیگ تو ماه دانلود داره 256 83 گیگ کدوم isp این حجم دانلود رو عرضه میکنه کمی از خدا بترسید

داره خودمونی میشه Alimohammadi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم کسی از بچه ها از مخابرات 512 گرفته ؟
    سرعت دانلودش چنده ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم کسی از بچه ها از مخابرات 512 گرفته ؟
    سرعت دانلودش چنده ؟
    ممنون
    سلام
    فکر نمیکنم چون به اغشار خواص میدن که محدودش تو کرج فکر نکنم به 50 نفرم برسه ولی عرفا باید حداقل 50 خداکثر64 بده

---------- Post added 27-09-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 26-09-2011 at 11:59 PM ----------

دوستان من پدرم پزشک هست راهی داره بیشتر از 128 بگیرم؟

یا با استفاده از نامه یه شرکت ثبت شده !امکانش هست؟
    سلام
    فکر میکنم با مدارک پدرتون 256 رو راحت بدن ولی شما تلاشت رو بکن شاید تونستی

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

امکانش هست لینک این مودمو بدی ببینمش ؟

ممنونم ....
    معلوم نیست از مودم های تک پورت این برند کدوم مدلش رو بهتون عرضه می کنن بنابراین نمیشه لینک خاصی داد ولی میتونید لیست مودم های این شرکت رو توی سایتش ببینید. (احتمال 85٪ مودمی که بهتون میدن Huawei هست.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اولا سلام
    اینو یاد بگیر که وقتی وارد جایی میشی سلام کنی فرقی نمیکنه خونه باشه یا محیط وب دوما لحن نوشتاری رو رعایت کن سعی نکن با اهانت به دیگران صحبت کنی سوما نماینده کدوم isp هستی که این همه سنگشون رو یه سینه میزنی کمی وجدان هم خوبه منم خودم کارمند پشتیبانی یک isp نسبتا قدیمی هستم ولی هرکس که به من میگه سرویس از کجا بگیرم میگم مخابرات میدونی چرا چون همون 128 مخابرات 41 گیگ تو ماه دانلود داره 256 83 گیگ کدوم isp این حجم دانلود رو عرضه میکنه کمی از خدا بترسید
    با نظر دوم موافقم ولی به شرطی که همان 128 درست باشه.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اولا سلام
    سلام برادر
    منهم از کارمندان قدیمی پشتیبانی هستم حسب : السابقون السابقون اولئك المقربون پیش کسوت حضرتعالی.
    ولکن این فرمایش حضرتعالی ناصحیح است که میفرمایید 41 گیگ در ماه چون بقیش رو نمیگی کامیوتر مادر مرده اگه 24 ساعته روشن باشه و کسی با اینترنت کاری نداشته باشه و یه کله گذاشته باشنش واسه دانلود یه چیزی همون حدود در میاد که معناش این میشه که واسه 1 ریال 10 ریال حضرت جنابعالی خرج کردید پس اگه کارمند پشتیبانی نباشی میفهمی که سرعت بالا ولی گرانتر معقولتر از سرعت لاک پشتی ولی ارزانتر و بصرفه تره خصوصا الان که قبض روح جای قبض برق میاد ایضا من هروقت کار بد خیلی خفن میکنم از خدا میترسم.

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام برادر
    منهم از کارمندان قدیمی پشتیبانی هستم حسب : السابقون السابقون اولئك المقربون پیش کسوت حضرتعالی.
    ولکن این فرمایش حضرتعالی ناصحیح است که میفرمایید 41 گیگ در ماه چون بقیش رو نمیگی کامیوتر مادر مرده اگه 24 ساعته روشن باشه و کسی با اینترنت کاری نداشته باشه و یه کله گذاشته باشنش واسه دانلود یه چیزی همون حدود در میاد که معناش این میشه که واسه 1 ریال 10 ریال حضرت جنابعالی خرج کردید پس اگه کارمند پشتیبانی نباشی میفهمی که سرعت بالا ولی گرانتر معقولتر از سرعت لاک پشتی ولی ارزانتر و بصرفه تره خصوصا الان که قبض روح جای قبض برق میاد ایضا من هروقت کار بد خیلی خفن میکنم از خدا میترسم.
    سلام
    فرمایش جناب عالی متین ولی منظور از اون اعداد این نبود که بگم کار درستیه ولی شما به این نکته هم توجه کنیدکه با مبلغی بسیار کمتر از همون سرویس 1024 که دوستمون گفتن شما هرساعت از شبانه روز که احساس کنید احتیاج به دانلود دارید با خیالی اسوده بدون نگرانی از بابت اتمام حجمتون میتونین دانلود کنین(((1024 با 3گیگ حجم در ماه حدود 25000 اب میخوره که اگر شما فقط 1ساعت دانلود کنین حدود 450 مگ میره ایضا استفاده از اسکایپ و اوو))

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    فکر نمیکنم چون به اغشار خواص میدن که محدودش تو کرج فکر نکنم به 50 نفرم برسه ولی عرفا باید حداقل 50 خداکثر64 بده

---------- Post added 27-09-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 26-09-2011 at 11:59 PM ----------

سلام
    فکر میکنم با مدارک پدرتون 256 رو راحت بدن ولی شما تلاشت رو بکن شاید تونستی
    تلاش برای بالاتر از 256 کنم یا همین 256 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگر جواب میده چرا که نه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پینگ کنید . سرور مجازی من 94.232.174.103 مخصوص سرور گیم. با دایال اپ هم پینگ کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •