تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 339 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبعات شکست مس برابر استقلال

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان به دنبال شکست این تیم برابر استقلال سه بازیکن نارنجی پوشان را کنار گذاشت.
    صمد مرفاوی در خصوص اخراج محسن بیاتی نیا، مجید خدابنده لو و کیوان امرایی گفت: بازیکنی که طاقت نیمکت نشینی در تیم من را ندارد جایی در تیم نخواهد داشت. ضمن اینکه یکسری مسائل انضباطی را این سه بازیکن رعایت نمی کردند که در تصمیم من تاثیر گذار بود.
    وی افزود: مشاجره ای که بین من و بیاتی نیا بعد از به ثمر رسیدن گل تیم ما توسط وی به وجود آمد به هیچ وجه در این تصمیم من تاثیر گذار نبود و این بازیکنان به دلیل مسائل انضباطی دیگر حق حضور در تمرینات را نخواهند داشت.
    مرفاوی تاکیید کرد: بازیکنان با انگیزه خوبی داریم که جایگزین آنها کنیم و مطمئن باشید تیم مس از این اخراج‌ها لطمه نمی خورد.
    تیم فوتبال مس کرمان در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر جمعه شب میزبان استقلال تهران بود که در پایان نتیجه را ۲ بر یک به مهمان خود واگذار کرد.

Bordobakht

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرفی: به فوتبالیستی که باعث مرگ دو زن شده می گوییم اسطوره!/مایلی کهن به کمک نیاز دارد

سایت گل - اصغر شرفی در واکنش به دعوای محمد‌مایلی‌کهن و علی فتح‌الله‌زاده در برنامه ورزش‌و‌مردم، مدیر‌فنی پرسپولیس را سخت مورد انتقاد قرار داد و تاکید کرد که مایلی‌کهن فکر می‌کند خودش تنها پیشکسوت فوتبال ایران است.شرفی که آدم خوش مصاحبه ای است در مورد مایلی کهن و حاشیه های اخیرش به سوالات پاسخ می دهد.
    آقای شرفی! تنها سه هفته از از لیگ برتر می‌گذرد اما اتفاقات حاشیه‌ای و جنجال‌های فوتبال سبب دلسردی مردم شده است؛ چرا به این نقطه رسیده‌ایم؟
    ببینید در بین اهالی فوتبال باید یک اتفاق بزرگ رخ بدهد؛ آنها باید بدانند دوره بی‌منطقی و حرف زور تمام شده است. این فوتبال، تنها روزی به آرامش و موفقیت می‌رسد که اهالی آن دیدگاه‌های خود را تغییر بدهند و یا اینکه افرادی در راس امور فوتبال کشور قرار بگیرند که مختصات کار فرهنگی را می‌دانند.
    در واقع نقد شما به مدیریت فوتبال ایران برمی‌گردد؟
    ما در فوتبال یا یک مجموعه طرف هستیم. نمی‌توانیم دست روی یک عامل خاص بگذاریم و بگوییم این مورد بخصوص تنها عامل بدبختی‌های فوتبال است اما اگر بخواهم کمی ساده‌تر حرفم را بزنم باید بگویم عده‌ای در این فوتبال هنوز وجود دارند که نمی‌خواهند قواعد فوتبال حرفه‌ای را درک کنند. نمی‌خواهند قبول کنند که دوره بی‌منطقی به پایان رسیده و مردم از آدم‌هایی که حرف دهان خود را نمی‌فهمند، بیزار هستند. البته من اعتقاد دارم که مدیریت ضعیف فوتبال ما نقش مهمی در به وجود آمدن بحران‌ها و تنش‌ها دارد؛ مدیرانی که خودشان ضعیف هستند و اتفاقا مربی را به تیم‌شان می‌آورند که از خودشان ضعیف‌تر باشند. آن مربی هم به طور طبیعی همین رویه را در پیش می‌گیرد؛ این فرآیند نتیجه‌اش همین می شود که این روزها در برخی باشگاه‌ها می‌بینید.
    گویا شما هم به شدت از فضای غیرورزشی فوتبال ناراحت هستید، درست است؟
    هر وقت هر حرفی زدم بعضی‌ها سریع واکنش نشان دادند و گفتند شرفی که اصلا در ایران نبوده و حق ندارد درباره فوتبال ایران حرف بزند. اینها همان افرادی هستند که اساساً راهی به خارج از کشور نداشتند و اگر نه هیچ‌وقت به ایران برنمی‌گشتند. نتوانستند به خارج بروند آن وقت عقده‌های خود را این‌گونه نشان می‌دهند. امروز من خوشبختانه در این فوتبال پستی ندارم. من آدم خوبی نیستم. اما یاد گرفته‌ام که حرف حق را بزنم. بر خلاف برخی آقایان که اعتقادات‌شان طور دیگری است.
    چطور؟
    بعضی‌ها در فوتبال ما معتقدند هر کاری که رفیق‌شان انجام بدهد درست است و آدم خوبی است اما هر کاری که رفیق آنها نتواند انجام بدهد کار بدی است و آن آدم باید از فوتبال محو شود؛ این دیگر چه بیماری است؟ چرا این طور رفتار می‌کنند؟ شاید من اشتباه می‌کنم. شاید خیلی‌های دیگر که در حال حاضر خون دل می‌خورند اشتباه می‌کنند اما من یک سوال دارم؛ آیا به فوتبالیستی که در جامعه ما باعث مرگ دو زن شده است باید بگوییم اسطوره؟ آیا اسطوره بودن این است که با هر ادبیاتی درباره دیگران حرف بزنیم؟
    راستی شما برنامه ورزش و مردم را دیدید؟
    بله، دیدم و متاسف شدم. مردم چه گناهی کردند که باید شاهد این همه توهین و جنجال باشند؟ آقای شفیع! شما یک معذرت‌خواهی بزرگ به اهالی ورزش بدهکار هستید. چون شما یک میهمان به برنامه‌تان دعوت کردید اما فردی را روی خط تلفن آوردید که هر طور که دلش خواست به میهمان شما توهین کرد. بعد هم شما خندیدید. واقعا خنده‌دار بود؟ وقتی من به خانه شما می‌آیم شما وظیفه دارید میزبان خوبی باشید و اجازه ندهید کسی به من توهین کند.
    گویا شما از حرف‌های محمد‌مایلی‌کهن سخت دلخور شده‌اید؟
    آقای مایلی‌کهن اگر شهامت دارد برود باشگاه استقلال و یقه فتح الله‌زاده را بگیرد. مایلی کهن به کمک نیاز دارد. یک نفر باید با او حرف بزند و او را مجاب کند که زندگی این نیست که ما از صبح تا شب به دیگران حمله کنیم؛ اینکه دنیا می‌تواند متفاوت باشد اگر ما مشکلات گذشته‌مان را بر سر دیگران خراب نکنیم و همواره از آنها طلبکار نباشیم. اگر قرار است نیم ساعت زندگی کنیم باید یاد بگیریم که فرصت خوبی در اختیار داریم تا به دیگران کمک کنیم. مایلی‌کهن باید عینک خود را عوض کند و البته مشکلاتش را فراموش کند.
    اما شاید این حرف‌ها با واکنش تند مایلی‌کهن همراه شود. شما نگران نیستید؟
    من حرفم را می‌زنم. چون آن موقع که این آقا توپ جمع‌کن بود من برای تیم‌ملی زحمت می‌کشیدم. عرق می‌ریختم. مایلی‌کهن فکر می‌کند فقط دوران کوتاهی که او بازی کرده است به فوتبال ایران تعلق دارد. خیر، این‌طور نیست. همه ما حق داریم که به اندازه زحمتی که برای این فوتبال و تیم‌ملی کشیده‌ایم درباره مسایل مختلف مربوط به فوتبال حرف بزنیم. از این گذشته من معتقدم مراجعه به پزشک کار بسیار خوبی است. ایرادی ندارد که آدم وقتی به مشکلی برمی‌خورد به پزشک مراجعه کند. فرزند خود من روان‌پزشک است. گاهی دور هم جمع می‌شویم و از مشکلات‌مان می‌گوییم تا بتوانیم از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.
    اما برنامه‌هایی که از تلویزیون پخش می‌شود و به نوعی به فوتبال ارتباط دارد اخیرا خیلی حاشیه‌ساز بوده است.
    بله، موافقم.
    شما برنامه خنده‌بازار را دیدید؟
    بله، می‌دانم که می‌خواهید درباره دایی بپرسید. علی دایی سرمایه فوتبال ایران است. صدا‌وسیما به او توهین نکرده اما بهتر است به نظر او به عنوان فردی که وجودش را برای این فوتبال گذاشته احترام بگذارند. او خودش راضی نیست که کسی تقلید صدایش را در بیاورد. حالا دیگر چه مرضی است که بخواهیم او را ناراحت کنیم.

4. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرفاوی: شاید مسائل غیرطبیعی وارد فوتبال شده؛ ما بازی کردیم و استقلال برد

سرمربی مس کرمان پس از شکست خانگی مقابل استقلال گفت: ظاهرا مسائل غیر طبیعی به فوتبال اضافه شده است.
    صمد مرفاوی پس از شکست ۲ بر یک برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان ما تلاش خود را انجام دادند و تمام مسائلی که به آنها گفته بودیم در زمین پیاده شد. استقلال مجموعه‌ای از بازیکنان نخبه و با تجربه را دور هم جمع کرده اما کیفیت فنی ما بهتر از استقلال بود. ما به تجربه و خلاقیت بازیکنان استقلال باختیم نه تاکتیک این تیم.
    وی اضافه کرد: بازیکنان آنها باهوش و با تجربه هستند، ستاره‌هایی مانند جباری، حیدری، مجیدی که استقلال از خلاقیت آنها استفاده کرد. دفاع ما اشتباه کرد و فرصت گل‌زنی برای استقلال فراهم شد. از تیمم راضی هستم، البته "جرج مرات " افت کرده بود.
    مرفاوی در مورد درگیری‌اش با محسن بیاتی‌نیا بعد از گلزنی گفت: با او دعوا نکردم. از بیاتی‌نیا خواستم بعد از گلزنی سریع به میدان برگردد و به جای دست دادن با تمام نیمکت‌نشینان بازی را ادامه دهد. شاید ما هم مانند استقلال شانس می‌آوردیم و گل می‌زدیم زیرا ۴ دقیقه تا پایان مسابقه باقی مانده بود و سه دقیقه هم وقت تلف شده اعلام شد اما بیاتی‌نیا توپ را گرفته بود و به سمت نیمکت آمد. نمی‌دانم؛ ما بازی کردیم اما استقلال برنده شد. شاید مسائل غیر طبیعی نیز به فوتبال اضافه شده و ما نمی‌دانیم، الله اعلم.
    سرمربی سابق استقلال تاکید کرد: کسی که تقلب می‌کند شاید یکبار دستش رو نشود اما همیشه نمی‌‌توان این کار را کرد. ما حمله کردیم و به استقلال فشار آوردیم و بازی در اختیار ما بود اما آنها دو موقعیت داشتند و دو گل زدند. این تعجب‌آور بود. ما سرتر از حریف بودیم. بازیکنان نیز با این سیستم بازی کردند و فقط ادینهو و یکسری از بازیکنان از این تیم جدا شدند. در نیمه دوم نیز برتر از استقلال بودیم اما آنها گل زدند.
    وی افزود: در بازی با نفت تهران کیفیت فنی خوبی نداشتیم و من با شهامت این مسئله را گفتم اما برابر استقلال ما برتر بودیم. استقلال یکسری ستاره‌ جمع کرده و از خلاقیت آنها استفاده می‌کند.
    مرفاوی با اشاره به بازی‌های آینده تصریح کرد: هفته آینده با نفت بازی داریم آن هم در حالی که فقط یک روز برای تمرین جدی زمان داریم. با یک روز تمرین نمی‌دانم به چه می‌خواهیم برسیم. در این هفته بیشتر روی مسائل روحی و روانی و فنی تیم کار خواهیم کرد و با تمرین بیشتر سعی می‌کنیم تیم را هماهنگ کنیم. بعد از تعطیلی هفته پنجم وقتی برای تمرین و اردو داریم و تیم را هماهنگ خواهم کرد.

bordobakht

6. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این ورزشو مردم الان دانلود کردم دیدم
    اقای مایلی کهن وعده ما 4شنبه شب ساعت 22:30 ورزشگاه ازادی
    میری ورزشگاه داداش؟
    من منتظرم کرار و میداوودی بیان برم.
    راستی شریفات خیلی خوب بازی کرد.

8. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

10. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میری ورزشگاه داداش؟
    من منتظرم کرار و میداوودی بیان برم.
    راستی شریفات خیلی خوب بازی کرد.
    اگه برم برایه مایلی کهن میرم چون این بازی کردنه بچه ها استادیوم رفتن نداره ادم خستگی تو تنش میمونه.فجرم زیاد حال نمیده....از یه طرفم نامردیه از حاجی حمایت نکنیم
    ..
    شریفات بازیکنه خوبیه با میداوودی میترکونه حالا ببینید من کی گفتم

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال بالاتر از پرسپولیس/سپاهان سومین تیم 500 امتیازی لیگ برتر

ورزش > لیگ برتر - سپاهان سومین تیم تاریخ لیگ برتر است که از مرز ۵۰۰ امتیاز در لیگ برتر عبور می کند.

تیم سپاهان با پیروزی مقابل نفت آبادان و کسب ۳ امتیاز این بازی ، از مرز ۵۰۰ امتیاز در لیگ برتر عبور کرد و مجموع امتیازات خود در لیگ برتر را به ۵۰۲ رساند.
    سپاهان بعد از پرسپولیس و استقلال، سومین تیم تاریخ لیگ برتر است که از مرز ۵۰۰ امتیاز عبور کرد. این تیم در ۱۱ دوره حضور در لیگ برتر، تاکنون ۳۰۷ بازی انجام داده و به طور متوسط از هر بازی ۶/۱ امتیاز کسب کرده است. در تاریخ لیگ برتر تیم استقلال با ۵۴۰ امتیاز پیشتاز است و پرسپولیس با ۵۰۴ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد. البته ۶ امتیاز از پرسپولیس و ۳ امتیاز از سپاهان کسر شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن
    این است استقلال پر افتخارترین تیم اسیا و ابروی ایران

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دل من تاجی میمونه
    دائم از ناصر میخونه
    منو میشناسی ناصر خان
    همون اس اسیه دیوونه!

16. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نمي‌خواهيم کميته فني نمايشي داشته باشيم
    فتح‌الله‌زاده: ما از مايلي‌كهن شاكي هستيم

سرپرست باشگاه استقلال گفت: آقاي عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده در حالي که ما از مايلي‌کهن شاکي هستيم.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد اظهارات صمد مرفاوي که برد استقلال را غير طبيعي دانسته بود، اظهار داشت‌: ‌هر کسي که مي‌بازد از اين حرف‌ها مي‌زند. اين حرف‌‌هاي جالبي نيست. کميته انضباطي حتما اين مسئله را بررسي مي‌کند. کميته حقوقي باشگاه نيز به اين مسئله اعتراض خواهد کرد. فوتبال برد و باخت دارد. اگر چنين چيزي بود پس چرا ما مقابل سپاهان مساوي کرديم؟ ترجيح مي‌دهم به اين اظهار نظرها جوابي ندهم.
    وي درباره صحبت‌هاي حجت‌الاسلام عليپور مبني بر اينکه پرونده درگيري لفظي وي و مايلي‌کهن در هيئت تخلفات حرفه‌اي فوتبال بررسي مي‌شود و اين اقدامات در ماه مبارک رمضان جريمه دو برابري دارد، عنوان کرد: هر چيزي مجاري قانوني خود را دارد. ما شاکي هستيم چون اين همه توهين شنيديم. اگر به حق باشيم قانون به ما راي مي‌دهد و اگر نباشيم که تکليف‌مان روشن است. وقتي راه چنين موضوعي مشخص است، ديگر اينقدر بالا و پايين پريدن ندارد. يعني مي‌گويم وقتي کسي به ما توهين مي‌کند شکايت هم نکنيم؟
    فتح‌الله‌زاده تصريح کرد: عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده است. باشگاه استقلال شاکي است و مي‌خواهد تکليف تهمت‌هاي زده شده روشن شود. کجاي اين حرف من بد است؟
    سرپرست باشگاه استقلال در ادامه در مورد انتخاب اعضاي کميته فني و بحث حضور جواد قراب، اصغر شرفي، عليرضا منصوريان و اصغر حاجيلو در کميته فني گفت: با حسن روشن صحبت کرده‌ايم و براي او حکم زده‌ايم. براي انتخاب اعضاي کميته فني با 12 نفر از پيشکسوتان استقلال صحبت کرده‌ايم ولي هنوز مشخص نيست از هر يک در کدام قسمت استفاده کنيم. نمي‌خواهيم کميته فني نمايشي داشته باشيم. مثلا بحث اين است که آيا منصوريان مي‌تواند وقت خودش را براي کميته فني بگذارد يا نه.
    فتح‌الله‌زاده اضافه کرد: هر گاه نفراتمان را انتخاب کرديم براي آنها حکم مي‌زنيم. شايد هم اعضاي کميته فني همين نفراتي باشند که مطرح شده است.
    وي در مورد اينکه گفته مي‌شود پرويز مظلومي از تشکيل کميته فني با اين نفرات ناراحت است، گفت: من هنوز با مظلومي صحبت نکردم که بدانم ناراحت است يا نه. آن کاري که درست است انجام مي‌دهيم. باشگاه بايد کميته فني داشته باشد که متشکل از پيشکسوتان کاردان باشد. طبيعي است که چنين تصميمي به نفع استقلال است. من خودم مي‌خواهم اختياراتم محدود شود تا فني‌تر تصميم بگيرم. ما بايد به سمت حرفه‌اي شدن برويم.
    فتح‌الله‌زاده تاکيد کرد: هيچ وقت کميته فني نمي‌تواند آلترناتيو سرمربي باشد. کميته فني را تشکيل مي‌دهيم که حامي سرمربي باشد. من حتي اگر به اعضاي کميته فني حکم بدهم و احساس کنم که حمايتي از سوي آنها صورت نمي‌گيرد باز تغييراتي ايجاد مي‌کنم. ما مي‌خواهيم دور هم جمع شويم تا بار فني تيم بالا رود نه اينکه تقابل ايجاد کنيم. هر کاري در اول راه تبعاتي دارد اما بايد تمرين کنيم تا حرفه‌اي شويم.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره حرف وحديث‌ها در مورد فعاليت رضا رجبي در آکادمي فوتبال باشگاه استقلال گفت: کميته فني را تشکيل مي‌دهيم تا تصميمات فني از اين کميته بيرون بيايد.
    فتح‌الله‌زاده در پايان در مورد حضور مدافع عراقي در استقلال به فارس گفت: اين هم از آن خبرهايي است که ابتدا در مطبوعات مطرح شده و جو را به هم ريخته است. من زماني از حضور بازيکن باخبر مي‌شوم که کادر فني تحقيقاتش را در مورد بازيکن مورد نظر انجام داده باشد. در حال حاضر مشخص نيست چه بازيکني به استقلال مي‌آيد.

منبع:ورزش3

18. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خسرو حيدري: ديگر استقلال را ترك نمي كنم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم که مجددا به استقلال برگشته ام و ديگر به هيچ عنوان اين تيم را ترک نمي کنم.

ديدار استقلال و مس کرمان يک چهره ويژه داشت.خسرو حيدري سرانجام پس از کش و قوس فراوان ميان باشگاه سپاهان و استقلال توانست رضايتنامه اش را از تيم اصفهاني دريافت کند تا در سومين هفته براي آبي پوشان به ميدان برود.
    حيدري با تشکر از محمدرضا ساکت و رحيمي مديران عامل سابق و کنوني سپاهان در گفتگویی مي گويد ديگر از استقلال جدا نمي شود:
    * نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم
    هافبک تيم فوتبال استقلال درباره دلايل بازگشتش به استقلال با وجود شعارهايي که تماشاگران آبي فصل گذشته عليه او سر دادند، گفت: من به هيچ عنوان نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم فقط از اين ناراحت بودم که چرا هواداران پس از اينکه دو سال در استقلال زحمت کشيده بودم عليه من شعار دادند.
    حيدري يادآور شد: اتفاقا شعار هواداران استقلال باعث شد تا به اين نتيجه برسم که تماشاگران از علاقه زياد به من اين کار را کرده اند!
    وي افزود: من فصل گذشته گفته بودم خيلي زود به استقلال بر مي گردم.خوشحالم که به قولم عمل کردم و حالا در خدمت اين تيم هستم.براي اينکه ثابت کنم سر قولم هستم پاي صحبتم براي بازگشت استقلال ايستادم و حتي دو هفته اول بازي ها را از دست دادم.
    در انتهاي فصل نهم بود که خسرو حيدري پس از دو سال بازي در استقلال به سپاهان رفت.او در ليگ دهم و در مسابقه سپاهان با استقلال در ورزشگاه آزادي به شدت از سوي تماشاگران استقلال هو و شعارهاي زيادي عليه اين بازيکن سرداده شد.
    * خوشحالم پا فشاري ام به نتيجه رسيد
    هافبک تيم فوتبال استقلال پس از آنکه توانست برابر مس کرمان بازي کند، گفت: حس خيلي خوبي داشتم که پس از يکسال دوري از استقلال مجددا در اين تيم بازي کردم.خوشحالم که پا فشاري ام نتيجه داد و توانستم رضايتنامه ام را دريافت کنم.
    حيدري ادامه داد: علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال براي بازگشتم به اين تيم زحمات زيادي کشيد.به هر حال پس از دو هفته که نتوانستم بازي کنم، سرانجام رضايتنامه ام صادر شد تا در کرمان با استقلال استارت بزنم.
    * نصف مبلغ رضايتنامه را خودم دادم
    حيدري در خصوص صدور رضايتنامه اش تاکيد کرد: هنوز نمي دانم باشگاه استقلال با سپاهان چگونه به توافق رسيد.آنها درخواست کرده بودند تا مبلغ رضايتنامه را پرداخت کنيم و علاوه بر آن چند شرط ديگر هم داشتند.
    وي تاکيد کرد: باشگاه استقلال مقداري از مبلغ را پرداخت کرد و من هم نصف هزينه اين رضايتنامه را تقبل کردم. از ديگر شرايط و نحوه صدور رضايتنامه اطلاعي ندارم و فقط قبل از بازي با مس به من گفتند مي توانم در اين مسابقه به ميدان بروم.
    هافبک استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال بازگشت به سپاهان در سالهاي آينده، گفت: ديگر از استقلال جدا نمي شوم.من بازيکن استقلالم و ديگر به هيچ باشگاهي فکر نمي کنم.
    * خواستم نشان بدهم ارزشش را داشتم
    حيدري که در بازي اول خود برابر مس کرمان موثر بازي کرد و حتي سازنده گل اول تيمش بود، در اين باره گفت: خودتان مي دانيد بازگشت من به استقلال خيلي کش و قوس داشت.به همين خاطر خيلي انگيزه داشتم تا نشان دهم آن همه سر و صدا براي بازگشتم ارزشش را داشته است.
    وي افزود: خوشحالم که توانستم در مسابقه تاثير گذار باشم. البته در اين مسابقه گاهي بازيکنان مس بر استقلال برتري داشتند و گاهي هم بازي ما بر آنها مي چربيد.خيلي نمي شود گفت که کدام تيم برتري داشته است.
    هافبک استقلال خاطرنشان کرد: در مجموع دو تيم موقعيت زيادي نداشتند، اما ما از فرصتهايمان به خوبي استفاده کرديم. خيلي مهم است که در مسابقات هفته اول بتوانيم سه امتياز را کسب کنيم. در هفته هاي بعد که تيم کامل تر شود زيبايي هم در کنار سه امتياز به بازي هايمان اضافه مي شود.
    * در حيطه من نيست درباره جادو صحبت کنم
    حيدري درباره صحبت هاي مربيان مس کرمان که شکست برابر استقلال را به جادو نسبت داده بودند، تاکيد کرد: هر کسي نظر خودش را درباره شکست تيمش دارد و من نمي توانم در اين باره حرفي بزنم.
    وي افزود: ما بازي خودمان را مي کنيم و به حرفهايي که پس از آن بوجود مي آيد کاري نداريم. ضمن اينکه در حيطه من نيست که درباره اين مسائل صحبت کنم.
    * قهرماني فقط به کهکشاني بودن تيم بستگي ندارد
    هافبک تيم استقلال در خصوص کهکشاني بودن استقلال و حضور بازيکنان بزرگ در اين تيم يادآور شد: در اينکه استقلال بازيکنان بزرگي جذب کرده شکي نيست، اما قهرماني فقط به صرف داشتن ستاره ها به دست نمي آيد و آنها قهرماني را تضمين نمي کنند.
    حيدري گفت: اين تلاش و همدلي بازيکنان است که تيم را به سمت قهرماني سوق مي دهد.استقلال پتانسيل بالايي دارد و اميدوارم بتوانيم با استفاده از اين توانايي ها به قهرماني برسيم.

منبع:ورزش3

20. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •