نميخواهيم کميته فني نمايشي داشته باشيم
فتحاللهزاده: ما از مايليكهن شاكي هستيم
سرپرست باشگاه استقلال گفت: آقاي عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده در حالي که ما از مايليکهن شاکي هستيم.
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد اظهارات صمد مرفاوي که برد استقلال را غير طبيعي دانسته بود، اظهار داشت: هر کسي که ميبازد از اين حرفها ميزند. اين حرفهاي جالبي نيست. کميته انضباطي حتما اين مسئله را بررسي ميکند. کميته حقوقي باشگاه نيز به اين مسئله اعتراض خواهد کرد. فوتبال برد و باخت دارد. اگر چنين چيزي بود پس چرا ما مقابل سپاهان مساوي کرديم؟ ترجيح ميدهم به اين اظهار نظرها جوابي ندهم.
وي درباره صحبتهاي حجتالاسلام عليپور مبني بر اينکه پرونده درگيري لفظي وي و مايليکهن در هيئت تخلفات حرفهاي فوتبال بررسي ميشود و اين اقدامات در ماه مبارک رمضان جريمه دو برابري دارد، عنوان کرد: هر چيزي مجاري قانوني خود را دارد. ما شاکي هستيم چون اين همه توهين شنيديم. اگر به حق باشيم قانون به ما راي ميدهد و اگر نباشيم که تکليفمان روشن است. وقتي راه چنين موضوعي مشخص است، ديگر اينقدر بالا و پايين پريدن ندارد. يعني ميگويم وقتي کسي به ما توهين ميکند شکايت هم نکنيم؟
فتحاللهزاده تصريح کرد: عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده است. باشگاه استقلال شاکي است و ميخواهد تکليف تهمتهاي زده شده روشن شود. کجاي اين حرف من بد است؟
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه در مورد انتخاب اعضاي کميته فني و بحث حضور جواد قراب، اصغر شرفي، عليرضا منصوريان و اصغر حاجيلو در کميته فني گفت: با حسن روشن صحبت کردهايم و براي او حکم زدهايم. براي انتخاب اعضاي کميته فني با 12 نفر از پيشکسوتان استقلال صحبت کردهايم ولي هنوز مشخص نيست از هر يک در کدام قسمت استفاده کنيم. نميخواهيم کميته فني نمايشي داشته باشيم. مثلا بحث اين است که آيا منصوريان ميتواند وقت خودش را براي کميته فني بگذارد يا نه.
فتحاللهزاده اضافه کرد: هر گاه نفراتمان را انتخاب کرديم براي آنها حکم ميزنيم. شايد هم اعضاي کميته فني همين نفراتي باشند که مطرح شده است.
وي در مورد اينکه گفته ميشود پرويز مظلومي از تشکيل کميته فني با اين نفرات ناراحت است، گفت: من هنوز با مظلومي صحبت نکردم که بدانم ناراحت است يا نه. آن کاري که درست است انجام ميدهيم. باشگاه بايد کميته فني داشته باشد که متشکل از پيشکسوتان کاردان باشد. طبيعي است که چنين تصميمي به نفع استقلال است. من خودم ميخواهم اختياراتم محدود شود تا فنيتر تصميم بگيرم. ما بايد به سمت حرفهاي شدن برويم.
فتحاللهزاده تاکيد کرد: هيچ وقت کميته فني نميتواند آلترناتيو سرمربي باشد. کميته فني را تشکيل ميدهيم که حامي سرمربي باشد. من حتي اگر به اعضاي کميته فني حکم بدهم و احساس کنم که حمايتي از سوي آنها صورت نميگيرد باز تغييراتي ايجاد ميکنم. ما ميخواهيم دور هم جمع شويم تا بار فني تيم بالا رود نه اينکه تقابل ايجاد کنيم. هر کاري در اول راه تبعاتي دارد اما بايد تمرين کنيم تا حرفهاي شويم.
سرپرست باشگاه استقلال درباره حرف وحديثها در مورد فعاليت رضا رجبي در آکادمي فوتبال باشگاه استقلال گفت: کميته فني را تشکيل ميدهيم تا تصميمات فني از اين کميته بيرون بيايد.
فتحاللهزاده در پايان در مورد حضور مدافع عراقي در استقلال به فارس گفت: اين هم از آن خبرهايي است که ابتدا در مطبوعات مطرح شده و جو را به هم ريخته است. من زماني از حضور بازيکن باخبر ميشوم که کادر فني تحقيقاتش را در مورد بازيکن مورد نظر انجام داده باشد. در حال حاضر مشخص نيست چه بازيکني به استقلال ميآيد.
منبع:ورزش3