اگر دست من بود قرار داد فان بومل-سیدروف و امبرو رو دیگه تمدید نمیکردم
فلامینی و رینو هنوز به درد میخورن
اگر برلو خرج تیم نمیکنه لااقل بره سراغ امثال وردی و مرکل و اون سیاه پوست دیگه(اسمش یادم نیست..هافبک دفاعی بود!!) یعنی نون اکادمی رو بخوریم!!
اگر دست من بود قرار داد فان بومل-سیدروف و امبرو رو دیگه تمدید نمیکردم
اگر برلو خرج تیم نمیکنه لااقل بره سراغ امثال وردی و مرکل و اون سیاه پوست دیگه(اسمش یادم نیست..هافبک دفاعی بود!!) یعنی نون اکادمی رو بخوریم!!
آلگری: دوست ندارم پاتو از میلان برود
این مهاجم برزیلی به دلیل مصدومیت های متعدد، فرصت چندانی برای بازی کردن در ترکیب میلان در یک سال اخیر به دست نیاورد و اخیرا نیز شایعاتی در مورد پیوستن او به پاری سن ژرمن منتشر شد.
سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، اعلام کرد الکساندر پاتو از این تیم جدا نخواهد شد.
این مهاجم برزیلی به دلیل مصدومیت های متعدد، فرصت چندانی برای بازی کردن در ترکیب میلان در یک سال اخیر به دست نیاورد و اخیرا نیز شایعاتی در مورد پیوستن او به پاری سن ژرمن منتشر شد.
پاتو چند روز قبل اعلام کرد تصمیم ندارد از میلان جدا شود و آلگری نیز اکنون تاکید کرد آینده این بازیکن 22 ساله در سن سیرو رقم خواهد خورد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پاتو می خواهد بماند و من هم دوست ندارم او از میلان جدا شود. امیدوارم و معتقدم که او تا پایان این فصل و همچنین برای چند سال آینده در میلان خواهد ماند."
سرمربی 44 ساله روسونری همچنین شایعات اخیر در مورد اختلاف با این این مهاجم برزیلی گفت:" بین من و پاتو اختلافی وجد ندارد. صحبت های اخیر او به این دلیل بود که از بازی نکردن خسته شده بود. همیشه نمی توان از ابتدا به میدان رفت اما این مسئله مهمی نیست. این اتفاقات رخ می دهد.
او به سختی تمرین می کند و هیچ نشانی از اینکه از بودن در اینجا ناراضی است، نشان نداده است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتي و پاتو در دبي ديدار ميکنند
مدير برنامههاي الکساندر پاتو با کارلو آنجلوتي در دبي ديدار ميکند تا در مورد احتمال انتقال اين بازيکن به پاريس گفتوگو کنند.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، باشگاه پاری سن ژرمن که به تازگی آنجلوتی را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرده است، اردوی نیم فصل خود را در شهر دبی برپا کرده و قرار است با میلان دیدار دوستانه نیز برگزار کند.
الکساندر پاتو، مهاجم میلان که گفته میشود با سرمربی این تیم دچار مشکل شده و بارها نیز خبر جدایی وی از این تیم شنیده شده است، در خلال این دیدار دوستانه با سران باشگاه فرانسوی دیدار خواهد کرد تا زمینه انتقالش به این باشگاه بررسی شود.
آنجلوتی که پیش از این ۸ سال هدایت میلان را به عهده داشته قصد دارد بداند آیا پاتو به واقع قصد ترک میلان را دارد یا نه. البته حضور آنجلوتی در پاری سن ژرمن احتمال پیوستن پاتو به این تیم را به شدت افزایش میدهد ولی هنوز هیچ چیز مشخص نشده است.
اگر مقدمات این انتقال فراهم شود، باشگاه فرانسوی حاضر است برای این مهاجم نزدیک به ۵۰ میلیون یورو بپردازد.
شبکه ورزش
سرمربي آث ميلان: ته وز را نمي خواهيم
سرمربي تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در حاشيه اردوي اين تيم در دبي، هرگونه تلاش باشگاه براي خريد 'کارلوس ته وز' مهاجم منچسترسيتي را رد کرد و در عين حال به تمجيد از 'الکساندر پاتو' پرداخت.
به گزارش سایت امارات 24، میلان در این اردو قرار است در مسابقه ای تحت عنوان ''دبی فوتبال چلنج'' به مصاف پاری سن ژرمن برود.
سرمربی میلان پیش از این بازی در مورد ته وز گفت: از مهاجمانی که داریم راضی هستیم. میلان مهاجمانی دارد که قوی تر از ته وز هستند به همین دلیل حداقل اکنون او را نمی خواهیم. ''آنتونیو کاسانو'' تا چند ماه آینده به دلیل جراحی قلبی که داشت نمی تواند بازی کند اما میلان بازیکنان کافی برای رسیدن به صدر جدول در فصل جاری و رقابت با اینترمیلان را دارد.
''ماسیمیلیانو الگری'' در باره نیز اظهار داشت: پاتو بازیکن میلان است و امیدوارم که حداقل تا پایان فصل در این تیم بماند. حضور او برای ما اهمیت دارد. مطمئنم که با ما می ماند.
پاتو اخیرا اعلام کرده بود رابطه خوبی با الگری ندارد و همین امر به خبرهای منتشره در مورد آمادگی باشگاه پاری سن ژرمن برای پرداخت 50 میلیون یورو و حقوق 7 میلیون یورویی در سال برای خرید او دامن زد.
این بازیکن 22 ساله تا سال 2014 با میلان قرارداد دارد.
آث میلان برای برگزاری چهارمین اردوی تمرینی سالانه خود تا روز پنجشنبه در دوبی خواهد ماند.
پاری سن ژرمن نیز چهارشنبه وارد این شهر می شود تا اولین بازی خود را زیر نظر ''کارلو آنجلوتی'' سرمربی سابق میلان و سرمربی جدید خود انجام بدهد. آنجلوتی در این مسابقه برای اولین بار از سال 2009 مقابل تیم قدیمی خود قرار خواهد گرفت.
از این رو الگری در مورد احساسی که از قرار گرفتن در مقابل یکی از موفق ترین مربیان میلان دارد، تصدیق کرد: این بازی بین من و آنجلوتی نیست. من برای او آرزوی بهترین ها را دارم. اما آزمایش خوبی برای دو تیم خواهد بود.
شبکه ورزش
آنجلوتي: ديدار با ميلان برايم عجيب است
سرمربي جديد پاري سن ژرمن گفت: ديدار با روسونري در نخستين تجربه مربيگري در تيم فرانسوي برايم بسيار عجيب است.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، کارلو آنجلوتی هفته گذشته به عنوان سرمربی پاری سن ژرمن انتخاب شد و برای گذراندن تعطیلات نیم فصل با این تیم راهی قطر شد.
باشگاه میلان نیز اردوی نیم فصل خود را در قطر برپا کرده و قرار است در دیداری دوستانه با پاری سن ژرمن روبهرو شود. با توجه به اینکه آنجلوتی از سال 2001 تا 2009 هدایت میلان را به عهده داشته و با این تیم قهرمان سری آ، کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا شده است، این دیدار میتواند بسیار جالب باشد.
آنجلوتی در این زمینه گفت: میلان را بسیار خوب میشناسم. ۸ سال در این تیم مربیگری کردهام. برایم عجیب است در نخستین دیداری که هدایت پاری سن ژرمن را به عهده گرفتهام باید با تیم پیشینم روبهرو شوم.
وی ادامه داد: تصور میکنم در این دیدار احساساتی شوم زیرا از این تیم و بازیکنانش خاطرههای بسیار خوبی دارم. امیدوارم بازی خوبی شود.
شبکه ورزش
اره موافقم...بهتره سیدورف و امبروزینی و فن بومل اخر فصل از تیم جدا بشن یا خداحافظی کنناگر دست من بود قرار داد فان بومل-سیدروف و امبرو رو دیگه تمدید نمیکردم
گتوزو یک فصل دیگه جا داره ...البته با توجه به عملکردش در فصل قبل...هنوز بازی های این فصلش رو ندیدم
فلامینی هم با توجه به سنش میتونه گزینه خوبی باشه
این رو هم موافقم...حرفیه که همیشه خودم میگماگر برلو خرج تیم نمیکنه لااقل بره سراغ امثال وردی و مرکل و اون سیاه پوست دیگه(اسمش یادم نیست..هافبک دفاعی بود!!) یعنی نون اکادمی رو بخوریم!!
چرا باید استعدادهای اکادمی رو بدیم تیمهای دیگه و از اونطرف با هزار جور بدبختی دنبال بازیکن بگردیم؟!
همین مرکل توی جنوا خیلی خوب بوده و میتونه خیلی راحت جای سیدورف رو پر کنه
استراسر هم که یک هافبک دفاعیه و برای نیمکت گزینه خوبیه.
آلگري: از يوونتوس نمي ترسيم
ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، اعلام کرد در نيم فصل دوم رقابت هاي سري آ نگران رقابت با يوونتوس نيست.
دو تیم میلان و یوونتوس در حال حاضر با 34 امتیاز در کنار هم در صدر جدول رقابت های سری آ قرار دارند اما آلگری تاکید کرد نگران روند شکست ناپذیری بیانکونری نیست.
او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" یوونتوس باعث ترس ما نمی شود. آنها تیم فوق العاده ای هستند و ما به آنها احترام می گذاریم. با این وجود، در حال حاضر ما از تمام شرایط لازم برای قهرمانی دوباره در سری آ برخورداریم."
میلان سال جدید را با دیدار مقابل آتالانتا آغاز خواهد کرد و یوونتوس به مصاف لچه خواهد رفت.
شبکه ورزش
برنامههاي زلاتان براي آينده
مهاجم سوئدي ميلان اعلام کرد در آينده به مربيگري روي خواهد آورد.
به نقل از اسپورت بلادت، زلاتان ابراهیموویچ که چندی پیش اعلام کرده بود ۳ سال دیگر از فوتبال خداحافظی خواهد کرد در یک اظهارنظر دیگر خبر از ورود به دنیای مربیگری داد.
ابراهیموویچ در این مورد گفت: ورود به دنیای مربیگری چیزی است که نمیتوانم احتمال آنرا رد کنم هرچند که پیشتر در مورد آن نظری نداشتم. خاطرم هست که هنریک لارسن در دوران بازی خود اعلام کرده بود هیچگاه مربی نخواهد شد ولی او در هر حال اکنون مربی شده است. من نیز نمیدانم طی ۲ یا ۳ سال آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
زلاتان در مورد بازنشستگی نیز گفت: دوست دارم تا ۳ سال دیگر همچنان فوتبال بازی کنم. پس از آن باید شرایط را بسنجم تا برای ادامه تصمیم بگیرم. ممکن است هر اتفاقی بیفتد. تنها باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود. دوست دارم مربی شوم که این موضوع مسئولیت بزرگی برای من خواهد بود. تصور میکنم بازی فوتبال بسیار سادهتر است.
شبکه ورزش
برنامههای ایبرا برای آینده : بازی تا 3 سال آینده و مربیگری
خبرگزاری فارس: مهاجم سوئدی میلان اعلام کرد در آینده به مربیگری روی خواهد آورد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت بلادت، زلاتان ابراهیموویچ که چندی پیش اعلام کرده بود ۳ سال دیگر از فوتبال خداحافظی خواهد کرد در یک اظهارنظر دیگر خبر از ورود به دنیای مربیگری داد.
ابراهیموویچ در این مورد گفت: ورود به دنیای مربیگری چیزی است که نمیتوانم احتمال آنرا رد کنم هرچند که پیشتر در مورد آن نظری نداشتم.
خاطرم هست که هنریک لارسن در دوران بازی خود اعلام کرده بود هیچگاه مربی نخواهد شد ولی او در هر حال اکنون مربی شده است. من نیز نمیدانم طی ۲ یا ۳ سال آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
زلاتان در مورد بازنشستگی نیز گفت: دوست دارم تا ۳ سال دیگر همچنان فوتبال بازی کنم. پس از آن باید شرایط را بسنجم تا برای ادامه تصمیم بگیرم.
ممکن است هر اتفاقی بیفتد. تنها باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود. دوست دارم مربی شوم که این موضوع مسئولیت بزرگی برای من خواهد بود. تصور میکنم بازی فوتبال بسیار سادهتر است.
پيشنهاد پاري سنژرمن براي انتقال پاتو به پاريس
ممکن است الکساندر پاتو با قرارداد هنگفتي در نقل و انتقالات ژانويه راهي پاري سن ژرمن شود.
به نقل از تریبال، در آستانه دیدار دوستانه ۲ تیم میلان و پاری سن ژرمن در دبی، باشگاه فرانسوی برای جذب مهاجم ملیپوش تیم ملی فوتبال برزیل پیشنهاد هنگفتی ارائه کرده که ممکن است باشگاه میلان و این بازیکن را وسوسه کند.
رسانههای فرانسوی اعلام کردهاند روسای متمول و قطری پاری سن ژرمن برای راضی کردن میلان پیشنهادی ارائه کردهاند که رد کردن آن بسیار سخت باشد. از سوی دیگر سران میلان نیز بارها اعلام کردهاند که پاتو را به هیچوجه به تیم دیگری واگذار نمیکنند ولی گیلمار ولوز، مدیر برنامههای پاتو نیز به دبی سفر کرده تا احتمال انتقال وی به پاریس را مورد بررسی قرار دهد.
کارلو آنجلوتی سرمربی جدید پاری سن ژرمن به مدیر برنامههای پاتو گفته که این بازیکن میتواند در تیم جدیدش روی دستمزد سالانه 7 میلیون یورو حساب کند و این تنها برای آغاز گفتوگوها با وی خواهد بود. با این حال سران باشگاه میلان تاکید دارند که پاتو را نمیفروشند مگر آنکه خود بازیکن برای انتقال از باشگاه درخواست کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)