بچه ها تو اين فوتبال نميشه پله زد.يا اينكه پشت پا سانت كني؟
راستي كسي نمي دونه الون 11 واسه پي سي كي مياد؟
بچه ها تو اين فوتبال نميشه پله زد.يا اينكه پشت پا سانت كني؟
راستي كسي نمي دونه الون 11 واسه پي سي كي مياد؟
سلام
یک مشکل....
من لپ تاپم رو عوض کردم....پی ای اس رو نصب کردم.ولی یک مشکلی که هست اینه که من اگر سه تا کلید رو با هم فشار بدم توی بازی عمل نمیکنه...مثلا اگر جهت ها رو + D بگیرم شوت نمیکنه....البته باز بستگی به جهتش داره...چیزی که من فهمیدم این بود که راست و پایین رو وقتی باهم بگیرم دیگه D S A W کار نمیکنه ولی R1 و R2 کار میکنه....میخاستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
پیوست:عکس پایین فشردن همزان سه کلید رو نشان میده در حالی که فقط دو کلید زرد شدن
مخلصیم
من فکر می کنم مشکل از بافر کیبردتون باشه که توانایی استفاده از چند کلید همزمان رو نداره![]()
فک نکنم
ولی من دموی بازی رو دیدم
خیلی گرافیکش بهتر شده مخصوصا زمینش![]()
نه بابا pes 7 دمش گرم خدائی چه جوری شده
ببخشید میشه بگید که این pes 7 رو کجا دیدید؟
برای همه کنسولها اومده دل انگیز...!دوستان من یکی از دوستام گفت که Pes 7 برای Ps3 اومده . اومده ؟
جز PC
![]()
ولی تا اونجایی که من میدونستم این نام دیگه ای برای pes6 هست و حتی بازهم اسمهای دیگه ای هم داره مثل
winning eleven 10
اگر هم دقت کرده باشی 2007 نام سال هست نه شماره ورژن این بازی
مال کیبورد منم اینطوریه .سلام
یک مشکل....
من لپ تاپم رو عوض کردم....پی ای اس رو نصب کردم.ولی یک مشکلی که هست اینه که من اگر سه تا کلید رو با هم فشار بدم توی بازی عمل نمیکنه...مثلا اگر جهت ها رو + D بگیرم شوت نمیکنه....البته باز بستگی به جهتش داره...چیزی که من فهمیدم این بود که راست و پایین رو وقتی باهم بگیرم دیگه D S A W کار نمیکنه ولی R1 و R2 کار میکنه....میخاستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
پیوست:عکس پایین فشردن همزان سه کلید رو نشان میده در حالی که فقط دو کلید زرد شدن
مخلصیم
فکر کنم یواش یواش باید به فکر یه کنسول باشیم . برای PS2 اومده .برای همه کنسولها اومده دل انگیز...!
جز PC
گفتم که یکی از دوستام گفتببخشید میشه بگید که این pes 7 رو کجا دیدید؟
ديدم چند نفر سيو مستريگ خواسته بودن من هم سيو خودم رو براي دانلود ميزارم .
تيم : AS ROMA
سال : 2010
افتخارات : قهرماني در ليگ دسته 2 و 1 / جام حذفي / جام باشگاههاي اروپا / جام يوفا
همگي بازيكن ها هم توپ و درست و حسابي هستن .
فقط از نظر مالي دست و بال تيمم خاليه كه اون هم به علت خريد بازيكنان زياد هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)