تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 98 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

در این مدلی که من دارم با زدن دکمه epg مینویسه این ویژگی در دسترس نیست. حالا سوال من اینه که آیا در آینده احتمالش هست با آپدیت کردن تلویزیون مشکل epg و همینطور پخش فرمت mkv درست بشه؟ و آیا به نظر شما بهتر نیست ی مبدل دیجیتال بخریم و شبکه هامون رو از طریق اون ببینیم؟
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در این مدلی که من دارم با زدن دکمه epg مینویسه این ویژگی در دسترس نیست. حالا سوال من اینه که آیا در آینده احتمالش هست با آپدیت کردن تلویزیون مشکل epg و همینطور پخش فرمت mkv درست بشه؟ و آیا به نظر شما بهتر نیست ی مبدل دیجیتال بخریم و شبکه هامون رو از طریق اون ببینیم؟
    ممنون
    دوست عزیز
    بعضی از برندها و بلاخص همین برند نسبت به بعضی از آیتمها مشگل دارند و در رفع آن هم بر نیامدند و در آبدیت شان هم ترتیب اثر نداده اند شما از همان ستاب باکس استفاده کنید و خود را انقدر به درد سر نیاندازید.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز من جواب شمارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم
    درمورد فرمت MKV هم طبق اون چیزی که فروشنده ها میگفتن حتی سینمای خانوادگی سونی هم قابلیت پخش این فرمت و بعضی دیگر از فرمت ها رو نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من وقتی از گیرنده دیجیتال ایکس ویجن استفاده میکنم تصویر خیلی افت کیفیت پیدا میکنه ولی در صورتی که با خود دیجیتال تلویزیون تصویر عالی و شفاف هست. علت چیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان من وقتی از گیرنده دیجیتال ایکس ویجن استفاده میکنم تصویر خیلی افت کیفیت پیدا میکنه ولی در صورتی که با خود دیجیتال تلویزیون تصویر عالی و شفاف هست. علت چیست؟
    اگر از کابل HDMI استفاده می کنید پس نباید فرقی در کیفیت تصویر وجود داشته باشه.
    و راه حلش هم اینه که تنظیمات مربوط به تصویر و کالیبره ( رنگ و روشنایی و ... ) رو چک کنید.
    در این تی وی شما روی هر ورودی میتونی به صورت مجزا یک تنظیمات خاص انتخاب کنی و احتمالا مثل من وقتی دستگاه رو به تی وی وصل کردی تنظیمات رنگ و غیره رو شخصی سازی نکردی ، برا همین احساس میکنی که تفاوت کیفیتی وجود داره.

6. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین
    Sony 42 W670 بهتره یا Sony42 R500?
    کدومشو بخرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام ، خواهشن منو راهنمایی کنین
    Sony 42 W670 بهتره یا Sony42 R500?
    کدومشو بخرم؟
    هرچند اینجا جاش نیست ولی
    با توجه به اطلاعات موجود از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 3 بعدی هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که معمولیه و با توجه به اینکه کلا سونی تی وی های خوبی داره من پیشنهاد میکنم اون که 3 بعدی هست رو بگیرید چون به خاطر 3 بعدی بودنش هرتز بالاتری داره و در نتیجه کیفیت بالاتری رو ارائه میده حتی اگه شما نخوای از قابلیت 3 بعدیش استفاده کنی

9. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    مرسی از جوابتون ولی چند تا مشکل هست ، اولا اینکه تو بانه بهم گفتن R500 چینیه ولی W670 مالزی این درسته؟
    در ضمن من آخرش نفهمیدم R500 به اینترنت وصل میشه یا نه؟ یعنی Wifi داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    مرسی از جوابتون ولی چند تا مشکل هست ، اولا اینکه تو بانه بهم گفتن R500 چینیه ولی W670 مالزی این درسته؟
    در ضمن من آخرش نفهمیدم R500 به اینترنت وصل میشه یا نه؟ یعنی Wifi داره یا نه؟
    بعید میدونم که محصولات سونی چینیش هم باشه چون اقلب یا مالزی هستند یا مشترک بین ایران و مالزی ولی اینی که شما گفتی چینی هست رو تو یه سایت خوندم و در ادامه نوشته بود ارزانترین تی وی 3 بعدی سونی که اگه این طور باشه پس احتمالا به اینترنت وصل نمیشه و وای فای نداره .
    تو سایت دی جی کالا هم برای R500 در مورد وای فای اشاره ای نکرده ولی برای W670 مستقیما اشاره کرده. (خواستم لینک بزارم نیمیدونم چرا نشد)

من پیشنهاد میکنم اگه تهران میتونید بیاید یا هستین این دو تی وی رو برای خرید مد نظر داشته باشین و برید جمهوری و اطلاعاتی رو که میخواین از فروشنده بگیرید ، اونجا حتی تک تک فرمت هایی رو که پشتیبانی میکنه رو بهتون میگن.
    اگر هم تهران نیستید یا ... بگید یکی بره این اطلاعات رو براتون تهیه کنه. من خودم وقتی میخواستم تی وی بگیرم چند مدل مد نظر داشتم بعد رفتم جمهوری با پرسوجو EX520 گرفتم. تو اونجا اصلا شاید نظرتون عوض شه و برید یه مدل دیگه بخرید.
    کلا هم بگم خرید تی وی سونی سخت نیست چون با اومدن مدلای جدید مدلای قدیمی رو کنار میزارن و به همین ترتیب شما تو خرید زیاد گیج نمیشی

یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، اونم اینه که یه تاپیک بزنی و این سوال رو از اونایی که این تی وی ها رو دارن بپرسی.
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 23-11-2013 at 14:33. دليل: ...

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
    خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 چیه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •