تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 167 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

میشه در مورد سیستم نوردهی direct led و edge led توضیح بدین که چه فرقی با هم دارن و کدوم بهتره؟
    دوست عزیز
    Edge-lit ها واقعا باریک هستند ولی مشکل عدم یکنواختی تصویر دارند

مهمترین مزیت Edge-lit یا همان Edge-LED ها این است که تولید کننده ها می توانند تلویزیون های فوق العاده باریک و زیبا طراحی و تولید کنند ولی مشکل Edge-LED ها عدم یکنواختی تصویر است چون LED ها در لبه های پنل قرارداده شده اند و نور از لبه ها به تمام سطح صفحه تابیده می شود این موضوع باعث می شود لبه های پنل روشن تر از وسط پنل باشد و در برخی موارد مشکی بصورت خاکستری تیره نمایش داده شود شدت این مشکل در Edge-lit های مختلف متفاوت است و در برخی مدل ها به سختی تشخیص داده می شود.

LED TV ـها بسته به نحوه قرار گیری LED ـهاشون به چند دسته تقسیم میشن در بعضی مدلها LED ـها پشت صفحه LCD قرار میگیره که به اون Direct LED میگن و بعضی از کمپانیها اونهارو با عنوان Full LED راهی بازار میکنن در بعضی مدلها LED ـها در کنار کابینت پنل قرار میگیرن که به اونها Edge LED میگن.
    بعضی از مدلهای Direct LED دارای سیستم کنترل نوردهی منطقه ای هستن که به اونها Local Dimm گفته میشه و قیمت بالاتری نسبت به بقیه مدلها دارن کنتراست واقعی تصویر در این مدلها بالاتر از بقه مدلها هست.
    LED ـهای Edge lit هم در مدلهای جدید به صورت محدود نور دهی منطقه ای انجام میدن.

2. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    Edge-lit ها واقعا باریک هستند ولی مشکل عدم یکنواختی تصویر دارند

مهمترین مزیت Edge-lit یا همان Edge-LED ها این است که تولید کننده ها می توانند تلویزیون های فوق العاده باریک و زیبا طراحی و تولید کنند ولی مشکل Edge-LED ها عدم یکنواختی تصویر است چون LED ها در لبه های پنل قرارداده شده اند و نور از لبه ها به تمام سطح صفحه تابیده می شود این موضوع باعث می شود لبه های پنل روشن تر از وسط پنل باشد و در برخی موارد مشکی بصورت خاکستری تیره نمایش داده شود شدت این مشکل در Edge-lit های مختلف متفاوت است و در برخی مدل ها به سختی تشخیص داده می شود.

LED TV ـها بسته به نحوه قرار گیری LED ـهاشون به چند دسته تقسیم میشن در بعضی مدلها LED ـها پشت صفحه LCD قرار میگیره که به اون Direct LED میگن و بعضی از کمپانیها اونهارو با عنوان Full LED راهی بازار میکنن در بعضی مدلها LED ـها در کنار کابینت پنل قرار میگیرن که به اونها Edge LED میگن.
    بعضی از مدلهای Direct LED دارای سیستم کنترل نوردهی منطقه ای هستن که به اونها Local Dimm گفته میشه و قیمت بالاتری نسبت به بقیه مدلها دارن کنتراست واقعی تصویر در این مدلها بالاتر از بقه مدلها هست.
    LED ـهای Edge lit هم در مدلهای جدید به صورت محدود نور دهی منطقه ای انجام میدن.
    از شما متشکرم
    با این توضیحات حضرت عالی یه سوال دارم
    من دو مدل از محصولات ال جی را در سایت دیجی کالا با هم مقایسه کردم مدل LA 62100 و LA 64000 هردو 42 اینچن تنها فرقشون در سیستم نوردهیه که 62100 از سیستم نوردهی DIRECT LED بهره میبره و 64000 از EDGE LED استفاده میکند ،اما قیمت 64000 250 تومن گرونتره ،لطف میکنید در ین باره هم منو روشن کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از شما متشکرم
    با این توضیحات حضرت عالی یه سوال دارم
    من دو مدل از محصولات ال جی را در سایت دیجی کالا با هم مقایسه کردم مدل LA 62100 و LA 64000 هردو 42 اینچن تنها فرقشون در سیستم نوردهیه که 62100 از سیستم نوردهی DIRECT LED بهره میبره و 64000 از EDGE LED استفاده میکند ،اما قیمت 64000 250 تومن گرونتره ،لطف میکنید در ین باره هم منو روشن کنید.
    دوست عزیز
    همانطور که در پست بالا توضییح دادم کیفیت و عملکرد سیستم DIRECT LED بهتر است ولی سلایق فرق می کند و باریک بودن و زیبایی سیستم EDGE LED باعث شده که مشتریان زیلدی به سوی آن ها بروند و در ضمن نگهداری سیستم EDGE LED سختر است و نیاز به مراقبت بیشتری را طلب می کند مخصوصا در مورد پاک کردن پنل تلویزیون باید مراقب باشید که آب به صفحه تلویزیون نپاشید چون ledها در کناره پنل قرار دارند به سرعت آسیب می بینند.

5. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

بنده تلویزیون سه بعدی سامسونگ مدل 40es6950 دارم اما هیچکدوم از شبکه های دیجیتالم epg ندارند مشکل از چیست ؟

لازم به ذکر است که با دستگاه دیجیتال معمولی ایکس ویژن یا دنا epg فعال است

مرسی
    up.....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    مشگل شما این است که منطقه زمانی ساعت دیجیتال شما تنظیم نیست برای تنظیم کردن آن به این تایپیک بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    مشخصات مدلهای lg la 6600 و lg la 7400 یکسانه ولی فقط فریم ریتشون فرق داره که اولی 400 و دومی 800.می خواستم بدونم در حالت کلی این مشخصه چقدر تو کیفیت تصویر تاثیر داره؟(تفاوت قیمت حدود 600 تومنه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    مشگل شما این است که منطقه زمانی ساعت دیجیتال شما تنظیم نیست برای تنظیم کردن آن به این تایپیک بروید
    سلام

این آموزش برای تنظیم ساعت است مشکل من اینه که تلویزیون من هیچکدوم از شبکه هاش epg را نمایش نمی دهد من مشکل ساعت ندارم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

این آموزش برای تنظیم ساعت است مشکل من اینه که تلویزیون من هیچکدوم از شبکه هاش epg را نمایش نمی دهد من مشکل ساعت ندارم
    دوست عزیز
    آیا شما از این مسیر می روید و نمی توانید زمان بندی برنامه هایتان را ببینید ؟
    دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول بزنید و در قسمت صفحه اسمارت هاب روی آیکون راهنما کلیک کنید و صفحه مخصوص برتامه ها با زمان اجرای آن نمایان می شود .و اگر نمایان نشد ممکن است سیستمتان نیاز به آبدیت داشته باشد.
    برای آبدیت به این سایت بروید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام مدل ال ای دی من ua40d6920sm هست میشه بفرمایید مدل جهانی آن چیست؟ برای آپدیت و فایلها؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل ال ای دی من ua40d6920sm هست میشه بفرمایید مدل جهانی آن چیست؟ برای آپدیت و فایلها؟
    دوست عزیز
    مدل اصلی آن ua40d6000 می باشدو از این سایت که سازگار با سیستم ایران است دانلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •