سلام
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فک کنم 260 تا 270 باشه .
صداش هم بد نیست ولی با هندزفری خیلی بلنده ..! کیفیتش هم خوبه
سلام
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فک کنم 260 تا 270 باشه .
صداش هم بد نیست ولی با هندزفری خیلی بلنده ..! کیفیتش هم خوبه
دوتا سئوال در مورد نصب :
1- در مورد نرم افزارها و بازيهايي كه با پسوند apk نيستند عمليات نصب چطور انجام ميشه؟ البته در يكي از تاپيكها خوندم كه بايد فايلها در مسير مموري كپي بشه اما نميدونم بعد از كپي چيكار كنم؟
يه سري نرم افزار و بازي دانلود كردم كه داراي چهر تا فولدر و يه سري فايله . اسامي فولدرها هم براي همه يكسانه : assets , com , meta-inf , res
2- بعضي از فايلها كه با پسوند apk هستند يه فايل كم حجمتري هم با همون نام در همون مسير هست. من هردوشون رو نصب كردم اما يكيش بعد از نصب ارور ميده و اجرا نميشه.مثلا" همين نرم افزار juice defender كه لينكش رو از همين تاپيك گرفتم
يه درخواست هم دارم لطفا" يه آنتي ويروس قوي براي اين گوشي معرفي كنيد.
سلامدوتا سئوال در مورد نصب :
1- در مورد نرم افزارها و بازيهايي كه با پسوند apk نيستند عمليات نصب چطور انجام ميشه؟ البته در يكي از تاپيكها خوندم كه بايد فايلها در مسير مموري كپي بشه اما نميدونم بعد از كپي چيكار كنم؟
يه سري نرم افزار و بازي دانلود كردم كه داراي چهر تا فولدر و يه سري فايله . اسامي فولدرها هم براي همه يكسانه : assets , com , meta-inf , res
1. کلا اندروید برنامه هاش پسونذشون apk هست.مگه اینکه موقع دانلود خود سیستم پسوند رو zip کنه که باید به .apk تغییر نام داده بشن.
برای نصب برنامه های جاوا هم راه های مختلفی داره که من بلد نیستم.
سلام.جنتا مشکل!
من نتونستم مخاطبای سیم و گوشی رو جدا کنم
اینترنتم فعاله و تنظیمات رو هم از سایت همراه اول گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم
نمیتونم هیچ آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی تنظیم کنم
آهنگایی رو که تبدیل به mp3 میکنم پخش نمی کنه
انگار این گوشی کرونومتر نداره!
فروشنده گفت واسه نصب جی پی ای رایگان باید گوشی رو روت کنه.با روت شدن بعدا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟
تو تنظیمات گوشی نوشته 2.6.32.9
perf-root@se-s508#1
این یعنی گوشی روت شدس؟
سلام.جنتا مشکل!
من نتونستم مخاطبای سیم و گوشی رو جدا کنم
اینترنتم فعاله و تنظیمات رو هم از سایت همراه اول گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم
نمیتونم هیچ آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی تنظیم کنم
آهنگایی رو که تبدیل به mp3 میکنم پخش نمی کنه
انگار این گوشی کرونومتر نداره!
فروشنده گفت واسه نصب جی پی ای رایگان باید گوشی رو روت کنه.با روت شدن بعدا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟
تو تنظیمات گوشی نوشته 2.6.32.9
perf-root@se-s508#1
این یعنی گوشی روت شدس؟
کمکککککککککککککککککککک!
اینترنت من کار نمی کنه!
gprs فعاله و تنظیماتو از همراه اول میگیرم و نصب می کنم ولی باز فایده ای نداره!!![]()
عزیز جان یکم صبر! چت روم نیست که !
اول باید بپرسم شما چی کار کردی که نتونستی آهنگ رو بعنوان زنگ انتخاب کنی؟ کجای کارت گیره که میگین هر کاری کردم؟
دوما خب با چی تبدیل می کنین؟
سوما وقتی سیستم عامل آندروییده یعنی بالقوه همه چی داره گوشی منتهی زحمت 1-2 مگ دانلود رو بکشید ! انواع و اقسام کرنومتر هست
فروشنده عزیز رو از طرف من ببوسین و بگین .... یعنی چی واسه جی پی اس باید روت شه ! بیجا گفته آقا اصلا این حرفا نیست
- نه اینجور که توی فروم مشخص شده این کد نشونه روت نیست حالا دوستانی که روت کردن بگن نشونش چیه . فکر می کنم یه برنامه است که نشونشه
دوستان
من اکسپریا مینی پرو خریدم و جیو رو دادم به یکی از دوستانم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها اشتراکش با گلکسی جیو رزلوشن این دو تا گوشی هست
احتمالا دیگه کمتر بیام اینجا
تجربه ی خوبی داشتم از این گوشی و از همکلامی با شما
خوش باشید
حسین جون اونا رو ولش کن اینترنتو چیکار کنم؟ میشه تنظیماتو دستی وارد کرد؟
Last edited by Air Born; 13-09-2011 at 07:07. دليل: همییجوری
خيلي حيف شد من خودم به شخصه يكي از دلايل خريد اين گوشي رو راهنماييها و پستهاي شما ميدونم. هرجا هستيد موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)