تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 171 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام بچه ها
    چه فروم فعال و شلوغی (شوخـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی)
    من میخوان این لبتابو بخرم (cor i 7 & ram 6m)
    از سایت دیجی کالا قیمت گرفتم 980 روم در میاد و یه مهلت تست 48 ساعته بعد از تحویل کالا میده
    حالا به نظر شما بعد از خرید چیشو باید تست کنم که سالم باشه و آیا نرم افزار خاصی واسه تست سخت افزار وجود داره؟
    راستی من هر چی تو سایت دل گشتم نتونستم درایور های این مدلو پیدا کنم (اگه کسی جدیدترین داریورها رو داره . اگه میتونه لینک مستقیم واسه دانلود بهم بده)
    دمتوون گرم
    مرسی از تمامی شما
    Last edited by myreza_123456; 08-01-2012 at 11:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    من هم قصد خرید این لپ تاپ(core i7-8g ram) را تا 2 هفته دیگه دارم کل نظرات دوستان را خوندم این طوری که من برداشت کردم اکثرا مشکلات بچه ها نرم افزاری بود ولی خب چند مورد مشکل سخت افزاری هم وجود داشت برای همین کمی دو دل شدم
    استفاده من از لپ تاپ بیشتر نرم افزار هست و تقریبا اهل بازی نیستم
    حالا سوالی که از دوستان مطلع یا کسانی که این لپ تاپ را دارند داشتم این که آیا کلا ازش راضی هستند؟
    صفحه نمایشش بهتر از مدل وسترو(ترجیحا 1320) هست یا نه؟
    و اینکه خرید از سایت دیجی کالا( با خدمات طلایی-1139000) بهتره یا با گارانتی زیگورات؟
    شرمنده اگه سوالها زیاد شد ممنون میشم اگر جوابم را بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    چه فروم فعال و شلوغی (شوخـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی)
    من میخوان این لبتابو بخرم (cor i 7 & ram 6m)
    از سایت دیجی کالا قیمت گرفتم 980 روم در میاد و یه مهلت تست 48 ساعته بعد از تحویل کالا میده
    حالا به نظر شما بعد از خرید چیشو باید تست کنم که سالم باشه و آیا نرم افزار خاصی واسه تست سخت افزار وجود داره؟
    راستی من هر چی تو سایت دل گشتم نتونستم درایور های این مدلو پیدا کنم (اگه کسی جدیدترین داریورها رو داره . اگه میتونه لینک مستقیم واسه دانلود بهم بده)
    دمتوون گرم
    مرسی از تمامی شما
    سلام.

اگر لپتاپ بهتون میفروشن و در منزل تحویل میگیرید و مهلت 48 ساعته دارید میتونید از همه چیز تست بگیرید. بله برای تمام قطعات سخت افزاری و نرم افزار تست وجود داره که تست با بعضی نرم افزار ها کافی هست.

به ترتیب لیست میکنم.

با فشردن کلید F2 در هنگام بوت لپتاپ وارد setup لپتاپ میشید و به قسمت dell diagnostic utility میرید و تمامی قطعات سخت افزاری در این قسمت تست میشن و اگر مشکلی وجود داشته باشه توضیح کافی میده.

برای نمایش مشخصات کلی از سخت افزار و نرم افزار سیستم از برنامه های aida64 . Speccy کمک بگیرید. همچنین برای انواع تست ها از قسمت tools برنامه aida64 میتونید کمک بگیرید.

برای نمایش مشخصات cpu . mainboard . ram از برنامه CPUID Cpu z کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات هر دو gpu این لپتاپ از برنامه CPUID Gpu z کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات و انواع تست های hard disk از برنامه HD Tune Pro کمک بگیرید.
    برای نمایش پیکسل های سوخته led و یا lcd از برنامه test Dead Pixel of monitor کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات battery از برنامه های Battery Care . PassMark BatteryMon کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات دمای قطعات از برنامه های Core Temp . aida64 . HWMonitorPro . HWMonitor کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات dvd writer - rom . bluray writer - rom از برنامه DVDInfoPro کمک بگیرید.
    برای نمایش مشخصات wireless card از برنامه PassMark wirelessmon کمک بگیرید.

برای دانلود درایورها وارد این صفحه میشید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و سرویس تگ لپتاپ وارد میکنید و لیست کاملی از انواع درایورهای لپتاپ براتون برای دانلود به نمایش در میآد. اگر به هر دلیلی نتونستید سرویس تگ وارد کنید در همین صفحه روی عبارت Choose from a list of all Dell products کلیک کنید و در صفحات بعدی روی laptpop روی inspiron روی inspiron 15R 5110 کلیک کنید. در صفحه ای که باز میشه تمام درایورها به ترتیب لیست شده قابل دانلود هستند.

بعد ها اگر خواستید که از بودن درایور جدید مطلع بشید کافی هست به همین صفحه مراجعه کنید و روی منوی
    Release Date عبارت کمتر از 30 روز (یا 90 روز) انتخاب کنید و درایورهایی که تا 30 روز قبل ارائه شده رو میتونید دانلود کنید و نیازی نیست که دونه دونه ورژن تمام دایورهارو چک کنید.

لینک مستقیم گزینه مناسبی نیست چون احتمال این که روی لپتاپ شما قطعه ای از سازنده ای متفاوت نصب باشه و با نصب درایور نامناسب دچار اشکالات نرم افزاری بشید زیاده.

اگر نام قطعات که روی لپتاپتون هستو دقیقا نمیدونید در برنامه
    aida64 میتونید نام کامل و دقیق هر قطعه رو تشخیص بدید تا در هنگام دانلود دچار شک و تردید نشید.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

سلام به دوستان گرامی
    من هم قصد خرید این لپ تاپ(core i7-8g ram) را تا 2 هفته دیگه دارم کل نظرات دوستان را خوندم این طوری که من برداشت کردم اکثرا مشکلات بچه ها نرم افزاری بود ولی خب چند مورد مشکل سخت افزاری هم وجود داشت برای همین کمی دو دل شدم
    حالا سوالی که از دوستان مطلع یا کسانی که این لپ تاپ را دارند داشتم این که آیا کلا ازش راضی هستند؟
    و اینکه خرید از سایت دیجی کالا( با خدمات طلایی-1139000) بهتره یا با گارانتی زیگورات؟
    سلام.
    من i7 2630 با 6 گیگ رم دارم و نظرم در این چند ماهی که داشتم اینه که فقط در هنگام بازی های جدید و بازی هایی که به عبارتی از منابع سخت افزاری زیاد استفاده میکنن دمای هارد بالا میآد البته طوری نیست که دست بسوزه اما باید توجه داشت که دمای بالا برای قطعات الکترونیکی خوب نیست و همچنین در بازی های مختلف 3 بعدی از 70 درجه تا 100 درجه cpu گرم میشه و این گرم شدن به نوع بازی و تنظیمات بازی مربوط هست و همچنین دمای اتاقی که لپتاپ در اون استفاده میشه.

برای نمونه در تابستان دمای cpu تا 100 میرسید اما حالا تا حدود 78 درجه متغیر هست و همچنین هارد از 45 تا 52 درجه متغیر هست که دمای حداکثر برای هارد 55 و برای cpu در این مدل 100 درجه هست. غیر از این من هیچ مشکلی با این لپتاپ ندارم.

در حالت عادی و استفاده های معمولی لپتاپ بی صدا هست یا به عبارتی تا دمای 52 درجه cpu. اما اگر دما روی 60 و 65 و به بالا بیاد به تناسبش فن شروع به کار در سرعت های گردش بیشتر میکنه که نویز هم بیشتر میشه. البته این لپتاپ برای گیم طراحی و ساخته نشده و چون شما کار نرم افزاری باهاش دارید فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد و گزینه مناسبی هست.

در هنگام گیم صدای فن زیاده اما چون بازی صدا داره , صدا و موسیقی گیم باعث میشه که متوجه صدای نویز نشید.

زیاد گرد خاک میگیره که خوب تهرون مشخصه هوا چطوریه. همه جا ساخت ساز و گرد غبار هست. با دستمال کمی مرطوب راحت تمیز میشه. اگر led چرب بشه تمیز شدنش راحت نیست و دقت زیادی میخواد چون روش خط و خش نیوفته.

همون طور که گفتم کیفیت تصویر لااقل برای من خیلی خوبه اما اگر از هر زاویه ای غیر از مستقیم بهش نگاه کنید کیفیت پائین میآد.

صدای dvdrw در هنگام کار در سرعت های بالا خیلی زیاده که نمیدونم برای این لپتاپ اینطوریه یا کلا به این شکل هست. فیلم dvd وقتی استفاده بشه صدای خیلی کمی داره و معمولا dvd و cd برنامه سرعت درایو بالا میبره و البته همیشگی نیست.

با این لپتاپ از هارد اکسترنال و موس وایرلس و کیبورد اکسترنال و همچنین روتر وایرلس و فلش مموری و حافظه موبایل در قسمت رم ریدر استفاده کردم و مشکلی نداشتم و ندارم. از روز اول درایور درست بلوتوس نصب کردم و البته مشکلی نداشتم با گوشی سونی اریکسون که دارم. خروجی صدا هم از ساب ووفر و اسپیکر خود لپتاپ و ایر فون هم استفاده میکنم و راضی هستم. البته باید به صفحات قبل مراجعه کنید تا مواردی که در مورد نویز بوده و رفع شده رو قبل خرید بدونید.

بازدهی cpu بسیار بالا هست اما بعد از مدتی استفاده متوجه میشید که هارد خیلی جاها در مولتی تسکینگ کم میآره عملا جلوی بازدهی کامل cpu میگیره. بنابراین اگر کسی میتونه اینو بگیره و روی لپتاپش ببنده خیلی میتونه جذاب بشه

در مورد صفحه نمایش وسترو 13 اینچی که گفتید اطلاعی ندارم غیر از این که anti glare هست و در این مورد نمیتونم کمکتون کنم.

در مورد این که از کجا بخرید هم نمیتونم کمکی کنم. دوستان زیادی در این تاپیک از این دو فروشنده همین مدل تهیه کردن و اگر لطف کنن و جوابتونو بدن پاسخ مناسبتری بدست میآرید.
    Last edited by mansia; 09-01-2012 at 21:13. دليل: اشکالات تایپی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالم جواب دادین
    من فعلا دارم صفحات قبلی این فروم رو رو میخوندم و دیدم که شما به همه بجه ها مشاوره فوق العاده ای می دادین واقعا دستون درد نکنه و دمتوون گرم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالم جواب دادین
    من فعلا دارم صفحات قبلی این فروم رو رو میخوندم و دیدم که شما به همه بجه ها مشاوره فوق العاده ای می دادین واقعا دستون درد نکنه و دمتوون گرم
    دوست عزیز مشاوره که چی بگم من چیزی بلد نیستم که بخوام برای کسی یاد بدم. این لپتاپ تهیه کردم و خواستم چیزهایی که تجربه کردمو شریک بشم تا همه با دید باز برای خرید برن تا این که چیزی خریده بشه و بعد دنبال این بگردیم که این چیزی که خریدیم چیجوری هست و ...

باید اینو بگم که اگر تمام صفحات تاپیک مطالعه کنید خیلی از دوستان بودند و هستند که خیلی کمک های بزرگی کردن و خیلی از مشکلات و مسائل اونها حل کردند و انصاف نیست که این گفته نشه. امیدوارم که نوشته ها ی تمام دوستان در این فروم مرجع حل مشکلات دوستان جدید باشه.

باز هم میگم لطفا دوستان عجله در خرید لپتاپ نکنن تا درست انتخاب کنند. با تشکر از وقتی که گذاشتید و نوشته هامو مطالعه کردید.

6. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    دقیقا 12 روز قبل همین سیستم رو از سایت فوق خریدم تو یک کلام معرکه هست

امروز گرونتر زده تو سایت من خریدم با گارانتی . پست پیشتاز واسه شهرستان خیلی مرزی! دو روزه اومد و 1.145گرفتم !
    که اگه شما بخوای بگیری زده 1.170!
    مولتی گرافیکه و هاردش 7200 prm
    نظیمات بیس که رو گرافیک آنبورد میزنی با گرافیک جیفورس ست میشه یعنی با بازی که واید نداره با بیس واید میشه و رو گرافیک بعدی سویچ میشه!

حتما حتما حتما تاچ چد رو از سایت دومرتبه بگیر و بنصب چون درایور داخل سیدی که بهتون میدن مشکل داره!
    دارم باهاش حال میکنم عالیه!

8. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

وقتی به برق میزنی و لپتاب روشنه آیا خودش سوییچ میشه به برق ؟
    ماله من شارژ میشه-من میخوام مستقیم از برق بگیره ک باطریش از بین نره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

وقتی به برق میزنی و لپتاب روشنه آیا خودش سوییچ میشه به برق ؟
    ماله من شارژ میشه-من میخوام مستقیم از برق بگیره ک باطریش از بین نره
    1. بله.
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون از جوابتون

یه مشکل دیگه که من دارم اینه که واسه اولین بار میخوام ویندوزو عوض کنم و یه ویندوز ultimate روش نصب کنم
    آیا مثل نصب روی کامپیوتر معمولیه ؟قلق خاصی که نداره ؟

و اینکه من کل cd هاشو گم کردم و درایواش نیست-درایوای کاملشو کجا میتونم گیر بیارم ؟اگه واسع دانلود همش باشه عااالیه
    میگند اگه پاک کنی دیگه درایوای بعضی جاهاش گیر نمیاد یا درست نصب نمیشه
    کانفیگش core i5 هست

توی سایت dell توی n5110 که میرم قسمت ساپورت 100 تا درایو هست فقط در رابطه با comuncation نزدیک 10 تا درایو هست همش هم یه کد جلوش زده مثلا r315070 حالا من نمیدونم در مورد وایرلس باید کدومش رو دانلود کنم
    Last edited by ali_disslove; 18-01-2012 at 19:27.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه مشکل دیگه که من دارم اینه که واسه اولین بار میخوام ویندوزو عوض کنم و یه ویندوز ultimate روش نصب کنم
    آیا مثل نصب روی کامپیوتر معمولیه ؟قلق خاصی که نداره ؟
    نه مشکلی نداره. ویندوز 7 خودش درایورهای ساتا و همچنین کنترلر ساتا رو درون خودش داره و مشکلی بابت شناسائی هاردهای ساتا در هنگام نصب نخواهید داشت.

و اینکه من کل cd هاشو گم کردم و درایواش نیست-درایوای کاملشو کجا میتونم گیر بیارم ؟اگه واسع دانلود همش باشه عااالیه
    شما میتونید تمام درایورهای لپتاپتونو از سایت dell.com دانلود کنید.

میگند اگه پاک کنی دیگه درایوای بعضی جاهاش گیر نمیاد یا درست نصب نمیشه
    تمام درایورها دوباره و صدباره از سایت دل قابل دانلود شدن هست و خواهد بود اما همیشه بهتره که درایورهارو در یک پوشه ذخیره داشته باشید. اگر درایور درست انتخاب بشه همیشه درست نصب خواهد شد.
    کانفیگش core i5 هست
    cpu در نوع درایور تاثیری نداره بلکه میزان ram تاثیر داره در نوع درایور که اگر ویندوز شما 32 بیت باشه یا به عبارتی 3 گیگابایت رم ساپورت میکنه و باید درایورهای 32 بیتی دانلود کنید و اگر ویندوز شما 64 بیتی باشه که برای کامپیوترهایی هست که از 3 گیگابایت و بیشتر رم روی خودشون دارن باید درایورهای 64 بیتی دانلود کنید و اگر احیانا درایوری و همچنین برنامه ای 64 بیتش نبود میتونید در روی ویندوز 64 بیتی درایور و یا برنامه 32 بیتی رو هم اجرا و نصب کنید.

توی سایت dell توی n5110 که میرم قسمت ساپورت 100 تا درایو هست فقط در رابطه با comuncation نزدیک 10 تا درایو هست همش هم یه کد جلوش زده مثلا r315070 حالا من نمیدونم در مورد وایرلس باید کدومش رو دانلود کنم
    درایور وایرلس در قسمت Communications نیست و در قسمت Network هست.

شما اگر سریال لپتاپ و یا همون کد سرویس تگ در سایت دل وارد کنید درایورهای مخصوص لپتاپ خودتونو براتون نمایش میده و اگر به هر شکلی نتونستید سویس تگ وارد کنید مدل لپتاپ انتخاب کنید برای همین منظور این پست مطالعه کنید:

به عنوان مثال درایور کارت شبکه وایرلس دانلود میکنم:
    اول از همه در مشخصات سرویس تگ لپتاپم نوشته بود که کارت شبکه وایرلس با این نام هست:
    Dell Wireless 1702 WiFi
    بنابراین من حالا نام کارت دارم و چون میدونم که قطعه بلوتوس هم روی همین کارت نصب شده باید دنبال درایوری با نام مشابه این بگردم:
    Dell Wireless 1702 WiFi + BT
    و چون برای ویندوز 7 میخوام در نتیجه دنبال آخرین ورژن از درایوری میگردم که شبیهه این نام باشه:
    Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7
    و چون روی لپتاپ ویندوز 64 بیت دارم پس درایور 64 بیتی باید دانلود کنم. پس میشه:
    Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7 64 bit
    حالا به صفحه ساپورت سایت دل میرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در قسمت search سایت که در بالای صفحه هست این عبارتو جستجو میکنم:
    Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7 64 bit

کد:
    چون که عبارت جستجو شده بسیار دقیق بوده فقط 1 ایتم نمایش داده شده:
    در صفحه دانلود مشخصات درایور با مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ویندوز کاملا مچ هست و فقط باید این درایور دانلود کنم.
    همچنین در قسمت Compatibility نوشته که این درایور برای هر دو سیستم عامل 32 و 64 بیتی هست.

کد:

کد:
    شما نیازی نیست که هر درایوری که سایت دل برای دانلود گذاشته دانلود کنید. برنامه ها و درایورهایی که لازم دارید اینها هستند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آپدیت بایوس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور کارت صدا که امکانات زیادی در اختیارتون قرار میده اما اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت صدا اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای استفاده از دکمه های مولتی مدیا (FN) و 3 دکمه ای که در بالای صفحه کلید لپتاپ قرار داده شده به این برنامه نیاز دارید.
    dvd rw برای آپدیت فایروایر درایو نوری هست که بنا به نام دقیق قطعه ای که روی لپتاپ نصب شده از قسمت Removable Storage سایت دل دانلود کنید. برای بدست آوردن نام دقیق قطعه از برنامه aid64 میتونید استفاده کنید. این عکس قطعه ای هست که روی سیستم من نصب هست و برای راهنمایی بیشتر گذاشتم.

کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور مخصوص چیپست HM67 Express
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور کارت ریدر هست که اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت ریدر اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.

Wireless به ترتیبی که در بالا گفتم درایور درست پیدا کنید.البته در خیلی موارد اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت وایرلس اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور کارت شبکه هست اما اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت شبکه اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور تاچ پد هست که خیلی امکانات زیادی داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فعال شدن usb3 باید این درایور نصب بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور گرافیک اینتل که درون cpu یا درست ترش درون apu قرار داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور گرافیک جیفورس که پیشنهاد میکنم اگر امکانشو دارید از سایت nvidia.com دانلود کنید.
    Last edited by mansia; 25-01-2012 at 10:07. دليل: آپلود دوباره تصاویر

14. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •