یه مشکل دیگه که من دارم اینه که واسه اولین بار میخوام ویندوزو عوض کنم و یه ویندوز ultimate روش نصب کنم
آیا مثل نصب روی کامپیوتر معمولیه ؟قلق خاصی که نداره ؟
نه مشکلی نداره. ویندوز 7 خودش درایورهای ساتا و همچنین کنترلر ساتا رو درون خودش داره و مشکلی بابت شناسائی هاردهای ساتا در هنگام نصب نخواهید داشت.
و اینکه من کل cd هاشو گم کردم و درایواش نیست-درایوای کاملشو کجا میتونم گیر بیارم ؟اگه واسع دانلود همش باشه عااالیه
شما میتونید تمام درایورهای لپتاپتونو از سایت dell.com دانلود کنید.
میگند اگه پاک کنی دیگه درایوای بعضی جاهاش گیر نمیاد یا درست نصب نمیشه
تمام درایورها دوباره و صدباره از سایت دل قابل دانلود شدن هست و خواهد بود اما همیشه بهتره که درایورهارو در یک پوشه ذخیره داشته باشید. اگر درایور درست انتخاب بشه همیشه درست نصب خواهد شد.
cpu در نوع درایور تاثیری نداره بلکه میزان ram تاثیر داره در نوع درایور که اگر ویندوز شما 32 بیت باشه یا به عبارتی 3 گیگابایت رم ساپورت میکنه و باید درایورهای 32 بیتی دانلود کنید و اگر ویندوز شما 64 بیتی باشه که برای کامپیوترهایی هست که از 3 گیگابایت و بیشتر رم روی خودشون دارن باید درایورهای 64 بیتی دانلود کنید و اگر احیانا درایوری و همچنین برنامه ای 64 بیتش نبود میتونید در روی ویندوز 64 بیتی درایور و یا برنامه 32 بیتی رو هم اجرا و نصب کنید.
توی سایت dell توی n5110 که میرم قسمت ساپورت 100 تا درایو هست فقط در رابطه با comuncation نزدیک 10 تا درایو هست همش هم یه کد جلوش زده مثلا r315070 حالا من نمیدونم در مورد وایرلس باید کدومش رو دانلود کنم
درایور وایرلس در قسمت Communications نیست و در قسمت Network هست.
شما اگر سریال لپتاپ و یا همون کد سرویس تگ در سایت دل وارد کنید درایورهای مخصوص لپتاپ خودتونو براتون نمایش میده و اگر به هر شکلی نتونستید سویس تگ وارد کنید مدل لپتاپ انتخاب کنید برای همین منظور این پست مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان مثال درایور کارت شبکه وایرلس دانلود میکنم:
اول از همه در مشخصات سرویس تگ لپتاپم نوشته بود که کارت شبکه وایرلس با این نام هست:
Dell Wireless 1702 WiFi
بنابراین من حالا نام کارت دارم و چون میدونم که قطعه بلوتوس هم روی همین کارت نصب شده باید دنبال درایوری با نام مشابه این بگردم:
Dell Wireless 1702 WiFi + BT
و چون برای ویندوز 7 میخوام در نتیجه دنبال آخرین ورژن از درایوری میگردم که شبیهه این نام باشه:
Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7
و چون روی لپتاپ ویندوز 64 بیت دارم پس درایور 64 بیتی باید دانلود کنم. پس میشه:
Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7 64 bit
حالا به صفحه ساپورت سایت دل میرم

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در قسمت search سایت که در بالای صفحه هست این عبارتو جستجو میکنم:
Dell Wireless 1702 WiFi + BT for Win7 64 bit

کد:
چون که عبارت جستجو شده بسیار دقیق بوده فقط 1 ایتم نمایش داده شده:
در صفحه دانلود مشخصات درایور با مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ویندوز کاملا مچ هست و فقط باید این درایور دانلود کنم.
همچنین در قسمت Compatibility نوشته که این درایور برای هر دو سیستم عامل 32 و 64 بیتی هست.

کد:

کد:
شما نیازی نیست که هر درایوری که سایت دل برای دانلود گذاشته دانلود کنید. برنامه ها و درایورهایی که لازم دارید اینها هستند:
برای آپدیت بایوس
درایور کارت صدا که امکانات زیادی در اختیارتون قرار میده اما اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت صدا اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
برای استفاده از دکمه های مولتی مدیا (FN) و 3 دکمه ای که در بالای صفحه کلید لپتاپ قرار داده شده به این برنامه نیاز دارید.
dvd rw برای آپدیت فایروایر درایو نوری هست که بنا به نام دقیق قطعه ای که روی لپتاپ نصب شده از قسمت Removable Storage سایت دل دانلود کنید. برای بدست آوردن نام دقیق قطعه از برنامه aid64 میتونید استفاده کنید. این عکس قطعه ای هست که روی سیستم من نصب هست و برای راهنمایی بیشتر گذاشتم.

کد:
درایور مخصوص چیپست HM67 Express
درایور کارت ریدر هست که اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت ریدر اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
Wireless به ترتیبی که در بالا گفتم درایور درست پیدا کنید.البته در خیلی موارد اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت وایرلس اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
درایور کارت شبکه هست اما اگر ویندوز 7 نصب کنید کارت شبکه اتوماتیک نصب میشه و به این درایور نیاز ندارید.
درایور تاچ پد هست که خیلی امکانات زیادی داره.
برای فعال شدن usb3 باید این درایور نصب بشه.
درایور گرافیک اینتل که درون cpu یا درست ترش درون apu قرار داره.
درایور گرافیک جیفورس که پیشنهاد میکنم اگر امکانشو دارید از سایت nvidia.com دانلود کنید.