برای کاهش مصرف باتری
این سیستم جدید هست و کم کم سایر مدل ها هم استفاده خواهند کرد
برای کاهش مصرف باتری
این سیستم جدید هست و کم کم سایر مدل ها هم استفاده خواهند کرد
سلام دوستان
یه مشکل عجیب پیدا کردم
روی 6050se ویندوز 7 64-bit ریختم اما هر کاری می کنم تاچ پد فعال یا غیرفعال نمیشه (دکمه از کار انداختن تاچ پد کار نمی کنه و ال ای دی دورش روشنه )...ولی خود تاچ پد کار می کنه...درایور اصلی که تو فولدر swsetup بود قبول نمی کنه اما اونی که خودم دانلود کردم قبول می کنه...
البته این اولین بار نیست که ویندوز 64 ریختم ..
نمیدونم چرا اینطوری شده..
خواهشن راهنمایی کنید خیلی رفته تو اعصابم ....
لطفا پستمو زود تایید کنید
سلام
من دوهفته ای میشه 6080 گرفتم.بعد بازی دماش رو چک کردم خیلی بالا بود(88)این دمای چی هست؟مشکلی براش پیش نمیاد؟به نظر شما کدوم یکی از این دوتا نرم افزار دما رو درست نشون میده؟
![]()
سلام
من بعد بازی دمای سیستمم رو گرفتم دمای اتاق تقریبا 25 هست. به نظر شما با این دما مشکلی پیش نمیاد؟این دمای 88 مال چیه؟![]()
کل لپ تاپتون رو چک میکنه و اگر آپدیت جدید اومده باشه و یا نیاز به بهینه سازی باشه بهتون اعلام میکنه
در اصل مثل یه سرویس دوره ایه
![]()
دوستان چی کار کنم؟؟؟؟؟
تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال نمیشه چون من از موس استفاده می کنم نمی خوام تاچ روشن باشه....
کلا پوکیده اصلا تو دیوایس منیجر که قبلا گزینه disable داشت الان نداره فقط وقتی رو synaptic کلیک راست می کنم unistall داره
هر کاری می کنم درست نمیشه ..
بگید خاکی مونده نکرده باشم .....
برای کاهش دما میتونی از برنامه cool sense استفاده کنی و در تنظیمات آن روی coolest mode قرار بدی .
برای سنجش دما برنامه speed fan بنظرم بهتره .
دمای سیستم من در هنگام وبگردی 51 تا 56 تغییر میکنه البته 6050 دارم ولی فکر کنم 70 برای بازی طبیعی باشه .
fn+space رو امتحان کن ببین خاموش میشه؟اگه نشد برنامه تاچ پد رو حذف کن دوباره نصبش کن
چرا اینقدر رو قیمت 6090 اضافه میشه
این هفته تو شیراز از 1460000 رفته رو 1490000
کسی میدونه این قیمتا ی کاذب کی میشکنه ؟
اینم شانس ماست دیگه![]()
با fn+space فقط ال ای دی دور تاچ پد خاموش میشه ولی خودش کار می کنه....
چرا دکمه سمت چپ تاچ که مربوط به فعال و غیر فعال کردنه از کار افتاده؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)