آره منم امروز زنگیدم ال جی گفتش که به گمرکی خورده در حال حاظر کابلی داریم
یک سوال من خودم ای دی اس ال دارم فقط مودمم بیخودی هستش TV DNS نمیشناسه به مودمش نیاز دارم اما شاتل میگه سرویستو باید عوض کنی وگرنه مودم به دردت نمیخوره راست میگن؟
آره منم امروز زنگیدم ال جی گفتش که به گمرکی خورده در حال حاظر کابلی داریم
یک سوال من خودم ای دی اس ال دارم فقط مودمم بیخودی هستش TV DNS نمیشناسه به مودمش نیاز دارم اما شاتل میگه سرویستو باید عوض کنی وگرنه مودم به دردت نمیخوره راست میگن؟
رفیق شرط جشنواره این بود که تا قبل از 24/09 خریده شده باشه تازه سینما خانگی هم خریده باشه بعدشم نصبش باید تا 8.10 باشه
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اره منم زنگ زدم گفتن مودم وایرلس موجودی نداریم بعدش گفت تا 45 روز بعد از نصب بهتون زنگ میزنیم و بارتون ارسال می کنیم که تقریبا همین 2 ماه در میاد.
حالا طوری نست یه رفیق پیدا کردم یه هارد 1 ترا پر از فیلم بلوری 3 بعد ی50 گیگ داره قراره واسه یه دو هفته ازش قرض بگیرم هارد خودم رو بهش بدم واسه کارش.خودمم یه 7 8 تایی فیلم اصل دارم
بچه ها از جشنواره مثل این که خبری نشد؟
دوستان من امروز رفتم نمایندگی تو مشهد گفتن هنوز الجی چیزی درباره جشنواره نگفته
در ضمن قیمت 57000 که پرسیدم گفتن 1.780.000 که 80 تومن از قیمتی که دوستان گفتن بالاتر بود
احتمالا قیمتها رو بردن بالا
چون ال جی قیمتهاش یکسان هست تو کل نمایندگی ها
جشنواره و هدیه به کنار ما که 2100 هم پول دادیم یه عینک کلیپسی چون عینکی هستم توش نگذاشته بودن؟!
زنگ زدم یه دونه بفرستن میگه 27600 تومن هست
خندم گرفته بود ولی در هر حال گفتم بفرستن
این گلدیران هم خیلی با مزس کاراش ف این وظیفه خودشون هست که تو جعبه تلوزیون حد اقل یه دونه عینک کلیپسی بزارن
سلام.احوال دوستان
من الان با تلویزیون دارم کامنت میزار
جلل الخالق
من می خوام این تلوزیون رو بگیرم
به نظر شما الان بگیرم تا قیمت ها بالاتر نرفته یا وایستم تا شاید قیمت ها بیاد پایین تر
داداش یه سوال کردم ولی جواب ندادی
گفته بودی فیس بوک باز شده با آپدیته جدید
خواستم بدونم کانکت هم میتونی بشی بدونه چیز شیکن؟
نظره من اینه که با توجه به قیمت دلار و این اوضاعی که پیش اومده بخر
من که خریدم
ولی در هر حال خود دانی
من رفتم پرسیدم.
جشواره همون قبلیه فقط 2تا عینکا کم شده و فقط برای 55 اینچ اینترنت داره.
خیلی نامردیه برای 47 اینترنت نداره.
والله تا جایی که میدونیم جشنواره نیست چون اگه بود هم توی سایت ها تبلیغ میشد هم برگه هاش توی نمایندگی هاشون پخش میشد.اینا توی دادن هدایای قبلی موندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)