تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 130 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سانسورش زیاده!

میگما قسمت دوم سریال رو نمیسازن؟ یه ایمیلی چیزی با هم بدیم بگیم بسازین خیلی سریال خوبیه نباید تموم شه

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زنان در ساختمان پزشکان / نقد یک قسمت از یک سریال

در داستان گردنبند طلا و هدیه جشن تولد نازنین، حوادث و کنش‌هایی رخ داد که توجه به آن خالی از تلنگر نیست. تمرکز بر روی یک قسمت از این سریال برای بیان منظور نگارنده کفایت می‌کند. بنابراین از پرداختن به سایر قسمتها پرهیز می‌کنم.

در نگاهی دقیق به شخصیت زنهای ساختمان پزشکان، می‌توان به آدمهای جالب توجهی برخورد که به دلیل تم طنزپردازانه آن، اغراق در پرداخت آنها طبیعی است.

شخصیت‌های اصلی زن سریال و خصوصیات آنها:

- نازنین: زنی که قبلاً بیمار روان‌پریش همسر فعلی اش بوده و شخصیتی است ملایم، آسیب‌پذیر، تحت قیود خانواده‌ی همسر، که در اوج اعتراض و ابراز نارضایتی، توان دستیابی به خواسته‌های خود را ندارد.

- شیرزاد: منشی خل و چل مطب، حواس‌پرت، غیرقابل پیش‌بینی و کنترل که در برخی از لحظات حس ‌می‌کنیم خل و چل بودنش واقعی است و در لحظاتی ابزاری است برای برآوردن خواسته‌ها.

- کتی: همسر سابق دکتر افشار (روانشناس) که خود روانپزشک است و از دکتر افشار جدا شده . فردی عصبی، فرصت‌طلب، شکست خورده در زندگی و درصدد تلافی گذشته

- دکتر دندانپزشک: زنی تازه به دوران رسیده، دروغگو، منفعت‌طلب و دورو

- همسر دکتر سهرابی: تندمزاج، پرخاشگر، هوچی‌گر و نماد زنی که به پشتوانه‌ی دارایی همسرش بر سایرین تحکم می‌کند.

- مادر دکتر افشار: مادر شوهری بی‌انصاف، خود خواه و تن‌‌پرور

اگر منصفانه بخواهیم در مورد کلیه‌ی شخصیت‌های این مجموعه قضاوت کنیم، نمی‌توان در برخی لحظات و شخصیت‌پردازی‌ها، نوآوری‌ها را نادیده گرفت. اگر در گذشته،عمده‌ی شخصیت‌های زن آثار تلویزیونی دارای ویژگی‌های تک بعدی و اغلب مثبت بودند، در این سریال، زنانی با خصوصیاتی منحصر به فرد به چشم می‌خورند که آنچنان هم فرشته و خوشایند نیستند و صرفاً به درد خنداندن مردان می‌خورند.

در کمتر قسمتی از ساختمان پزشکان، زنان و مردان را می‌توان در یک جمع دید و تنش و برخوردهایشان را به تماشا نشست. اما در قسمت گردنبند طلا، به بهانه‌ی جشن تولد این امکان شکل می‌گیرد.

مردان همگی مسلط بر اوضاع و مدیر و گرداننده‌ی مراسم جشن تولد نازنین هستند. توطئه امانت گرفتن گردنبند کتی (همسر سابق دکتر افشار) و هدیه دادن آن به نازنین فقط برای یک شب، توسط مردان طرح‌ریزی و اجرا می‌شود. بیشتر هدایا توسط مردان برای نازنین خریداری می‌شوند.

دو کتاب هدیه با عنوان تکراری "یادداشت‌های یک دیوانه" و کتابی در نقد یادداشت‌های یک دیوانه، تلویحاً به نقطه ضعف و بیماری گذشته نازنین اشاره دارد. پولهای هدیه شده به نازنین در قبال بدهکاری‌های دکتر افشار از نازنین سلب می‌شود.

چنین هدایایی به جز تحقیر و خ‍ُردکردن شخصیت نازنین، در کنار رفتارهای نامعقول و سخیف سایر زنها، اصطلاح مرسوم و غلط "ضعیفه" را در فرهنگ ایرانی، تداعی کرده و عینیت می‌بخشد.

سریال‌هایی از این دست که در مدیوم تلویزیون و برای تمامی سنین پخش می‌شود، آموزه‌هایی را در اذهان نوجوانان و جوانان تثبیت می‌کند که در کمتر اثر تلویزیونی و سینمایی، اینگونه یکجا تجمیع و عرضه شده است.

جمع خصوصیات اشاره شده در زنان از قبیل: روان‌پریشی، حسادت، تن‌پروری، دروغگویی، پرخاشگری، خودخواهی، حواس‌پرتی، پول دوستی و تحقیرپذیری؛ اجازه‌ی بروز و نمایش ویژگی‌های مثبت از یک زن ایرانی را به حداقل رسانده و هرگونه عکس‌العمل از جانب مردان در قبال این خصوصیات را، توجیه‌پذیر می‌سازد.

در مطالعه انواع نظریات مطرح در مورد نگاه مردان از چشم دوربین سینما و تلویزیون به زنان، نه تنها شاهد ثبت و انتشار واقعیت‌های وجودی و رفتاری زنان نیستیم، بلکه نوعی هماوردی و رقابت جنسیتی را شاهدیم که احساس‌های فروخفته‌ی مردان در قبال زنان و عقده‌های سرکوب شده در تصرف صددرصدی زنان توسط مردان را به تماشا می‌گذارد.

توجه به این مقوله بی‌ربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.

این تذکر و توجه اصلاً ارتباطی به اصطلاحاتی مانند فمینیسم و جنبش زنان و حقوق زنان ندارد و فقط یک یادآوری است به متولیان فرهنگی، که چرا بیشتر تهیه‌کنندگان و سازندگان مجموعه‌های تلویزیونی ایرانی، مردان هستند و زنان تنها حق دارند از چشم مردان که آمیزه‌ای از خواسته‌ها و تمایلات سلطه‌طلبانه علیه زنان است به خود و پیرامونشان بنگرند؟

خبرآنلاین ، شهرام زعفرانلو

================

درج پست بالا ، صرفا تایید مطالبش نیست

توجه به این مقوله بی‌ربط نخواهد بود که در جمع نویسندگان و کارگردان این مجموعه، هیچ زنی حضور و دخالت ندارد.
    یاد برنامه طتز 8 افتادم که زنه هی می گفت من معترضم و ...

همش میگفت چرا زنا فلان جا نیستن و چرا فلان کار رو نمی کنن . بعد رفتن گزارش ببینن از سینمایی که فیلم این کارگردان زن توش پخش شده دیدن همه زنا از این فیلم مرد ستیز ناراحتن و ... . در اینجا این کارگردان زن بازم میگفت اینا توطئه هست .

آیــنـه چو نقـــش تو بنمــود راست

خود شکن آینه شکستن خطاست

Last edited by befermatooo; 21-07-2011 at 10:20.

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت
    اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد

کمترین کاری که باید کرد اینه که
    پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن
    بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی مردا خیلی توی سریال مثبت هستن ؟!
    ناصر : یه دزد و خلافکار که هیچ خصوصیت مثبتی نداره
    پدرش : یه آدم پول پرست ایراد گیر که همش در حال تمسخر بقیه هست
    سرایداره : هیچی نگم بهتره !
    امید روحانی : یه آدم زن ذلیل که خیلی وقتا بی منطقی توش موج میزنه
    همکار نیما : نسبتآ نورمال تره ولی همین چند قسمت پیش مشخص شد نصف بیمارای نیما رو کش میره ! خالی بندی هم که زیاد میکنه
    فقط خود نیما می مونه که چند تا ویژگی مثبت داره ولی همون هم یه شخصیت تو سری خور و بدبخت نمایش داده میشه !

6. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

آقا يه چيزي رو جا انداختي ها ! انگار حواست نيست : دي

نگفتي بايد اعدامشون كنن ! : دي

والا ! : دي

خجالتم نميكشن ميان چه چيزايي ميگن ! : دي

اصلا ما تو جامعه همچين چيزايي داريم؟!‌: دي

معلومه كه ... نه‌ ! : دي

اين قسمت سريال تخيلي بودش فكر كنم :‌دي

پ.ن :

8. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

حالا جدا این بحث های که میگین یارو جهانگیری فلان بود
    به نظر من همون یارو که شیرزاد گفت بدبخت است قاتلـه نه جهانگیری
    میگی نه ! نیگا کن

اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد

اتفاقا من این فکر رو کردم که جهانگیری .... هست
    ولی بعضیا نبات داغشو زیاد کردن دیگه
    اصلن شما فک میکنی این سریال با این همه که دیر پخش شد و بعضی موقعها هم سانسور شده ، نمیان به این قسمت گیر بدن؟ نمیان اگه واقعا یارو ... بود کل سریال رو پخش نکنن!
    Last edited by legolas 224; 21-07-2011 at 11:41.

10. 2 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ولی باهالی اینجا بود که نویسنده این قسمت خوده پیمان بود !
    نه بابا؟!
    تا حالا ندیده بودم پیمان بنویسه واسه این سریال!! مطمئنی ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

نه بابا؟!
    تا حالا ندیده بودم پیمان بنویسه واسه این سریال!! مطمئنی ؟!
    اااا عجب گافی دادم الان دوباره قسمت دیشب رو که نیگا کردم دیدم نویسنده مهراب بود : دی
    ببخشید ، اصلاح شد .
    پ.ن

13. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت
    ف/ تیش ِ روانشناس یعنی چی؟! نوع جدیدی از این بیماری هست؟!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!!
    آهان فهمیدم ، من تعجب کردم چرا این داره صورتشو پاک میکنه؟! من اون موقع داشتم شام میخوردم فکر کردم ندیدم صحنه رو...
    بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند
    .
    امر دیگه ای نیست؟ : دی
    به طلاب چه ربطی داره آخه من نمیفهمم.... آدم که توی هرچیزی رسید نباید دخالت کنه که ، مظلوم تر از این فیلم ساز ها نیست؟ بعد از مدتها گروهی که میخوان شاد کنن مردم رو اومدن دارن کارشون رو میکنن هی هر کی میرسه سنگ بندازه جلو راهشون.... اگه راست میگن یه نظر سنجی از بینندگان این سریال بکنند اون وقت معلوم میشه کی کار درست رو انجام داده.... من اصلا فکر نمیکنم اینا در جریان باشن که خنده و شاد بودن چقدر باعث جلو گیری از بیماری ها میشه (هم بیماری های روانی هم بیماری های جسمانی)
    به شخصه برای این نام کاربری که انتخاب کردی (انتظار) و آواتارت خیلی احترام قائلم ، ولی امیدوارم که این دیدگاه افراطی رو بذاری کنار وگرنه به قول معروف از اون طرف پشت بوم میوفتی پایین : دی

16. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •