تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 574 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من که دیگه از هرچی بازی کامیونه بیزار شدم رفتم سر وقت یه بازی قدیمی موتور کراس و مسابقه و حرکات نمایشی و ... آخه چقدر تاخیر سپتامبر میشه باز میگن اکتبر ، اکتبر میشه میگن نوامبر آخرشم میبینی افتاد واسه 2013 .

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام بچه ها یه ودیو جدید از یورو تراک 2 امیدوارم خوشتون بیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون بابت ویدیو ولی من یکی که دیگه خسته شدم از بس ویدیو و عکس نگاه کردم بقیه رو نمی دونم . هنوز اون یه ماهی که قرار بود صبر کنیم تا مرداد تموم نشده بود باز شد شهریور ، دیگه چقدر تاخیر .

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر نکنم بازی تاخیر خورده باشه بهتره که به مرداد ماه خوشبین باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر نکنم بازی تاخیر خورده باشه بهتره که به مرداد ماه خوشبین باشی
    نه بابا تو سایت خود بازی نوشته هنوز حاضر نیست و باید روش بیشتر کار بشه بهتره به مرداد زیاد خوشبین نباشید .

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از دوستان کد اکتیو کردن اسکانیا تراک رو اگه دارند خواهش میکنم ارسال نمایند .

داره خودمونی میشه punisher3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از دوستان کد اکتیو کردن اسکانیا تراک رو اگه دارند خواهش میکنم ارسال نمایند .
    AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0

کسی نمیدونه چجوری میشه توی بازی اسکانیا رادیو گذاشت؟
    ویرایش:خودم فهمیدم
    Last edited by punisher3; 06-07-2012 at 20:19.

8. این کاربر از punisher3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ... تا 39 روز دیگه بازی یورو تراک 2 خواهد آمد ولی تا اومدن اون که نسخه کامل و بهتر اسکانیا درایور هست بد نیست با گرافیک و فیزیک اسکانیا درایور این 39 روز رو بگذرونیم ....به خاطر همین از دوستان که مود برای اسکانیا درایور به خصوص مود مربوط به تریلر گیر آوردند در سایت قرار بدن تا یه پیش درآمدی برای یورو تراک 2 باشه ... از حق نگذریم گرافیک اسکانیا واقعا یه سر و گردن از جرمن تراک بالا تره حالا یورو تراک2 از اسکانیا هم گرافیکش بهتره .... مجسم کنید چی میشه !!!!!!!

10. این کاربر از shayan3785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ... تا 39 روز دیگه بازی یورو تراک 2 خواهد آمد ولی تا اومدن اون که نسخه کامل و بهتر اسکانیا درایور هست بد نیست با گرافیک و فیزیک اسکانیا درایور این 39 روز رو بگذرونیم ....به خاطر همین از دوستان که مود برای اسکانیا درایور به خصوص مود مربوط به تریلر گیر آوردند در سایت قرار بدن تا یه پیش درآمدی برای یورو تراک 2 باشه ... از حق نگذریم گرافیک اسکانیا واقعا یه سر و گردن از جرمن تراک بالا تره حالا یورو تراک2 از اسکانیا هم گرافیکش بهتره .... مجسم کنید چی میشه !!!!!!!
    فقط با گرافیک و فیزیک 39 روز رو بگذرونیم فکر نکنم بشه تازه اگه باز تاخیر نخوره !
    نقشش کوچیکه مود نقشه اگه گیر بیاد و بشه بارهای مسافت طولانی برد خوبه وگرنه هر مود دیگه ای هم که باشه بازی باز خسته کنندست .
    من که نتونستم بیشتر از ده دقیقه در هر روز بازی کنم .تو حالت free driving چرخه روز و شب و تغییر آب و هوا نداره ( زمانی که از این مود بیای بیرون و دوباره بری ممکنه روز وشب بشه یا هوا بارونی بشه ) بنزین نمی تونی بزنی ، استراحتی در کار نیست کلا بازی ناقصه و نمی شه 39 روز باهاش سرگرم شد بهتره دنبال گزینه دیگه ای باشیم . این همه بازی.

در ضمن یه آپدیت واسه scania truck اومده که به قول خودشون سرعت موتور گرافیکی بازی رو 30 تا 50 درصد بیشتر کرده و مطمئنا در بازی ETS 2 هم تاثیر داره که جای امید واریه .
    Last edited by hamed30; 08-07-2012 at 11:24.

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moslem farahmand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ای بابا شاید ماه بعد هم نیاید شاید::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.... .....................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •