من که دیگه از هرچی بازی کامیونه بیزار شدم رفتم سر وقت یه بازی قدیمی موتور کراس و مسابقه و حرکات نمایشی و ... آخه چقدر تاخیر سپتامبر میشه باز میگن اکتبر ، اکتبر میشه میگن نوامبر آخرشم میبینی افتاد واسه 2013 .
من که دیگه از هرچی بازی کامیونه بیزار شدم رفتم سر وقت یه بازی قدیمی موتور کراس و مسابقه و حرکات نمایشی و ... آخه چقدر تاخیر سپتامبر میشه باز میگن اکتبر ، اکتبر میشه میگن نوامبر آخرشم میبینی افتاد واسه 2013 .
سلام بچه ها یه ودیو جدید از یورو تراک 2 امیدوارم خوشتون بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت ویدیو ولی من یکی که دیگه خسته شدم از بس ویدیو و عکس نگاه کردم بقیه رو نمی دونم . هنوز اون یه ماهی که قرار بود صبر کنیم تا مرداد تموم نشده بود باز شد شهریور ، دیگه چقدر تاخیر .
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر نکنم بازی تاخیر خورده باشه بهتره که به مرداد ماه خوشبین باشی
نه بابا تو سایت خود بازی نوشته هنوز حاضر نیست و باید روش بیشتر کار بشه بهتره به مرداد زیاد خوشبین نباشید .
از دوستان کد اکتیو کردن اسکانیا تراک رو اگه دارند خواهش میکنم ارسال نمایند .
AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0
کسی نمیدونه چجوری میشه توی بازی اسکانیا رادیو گذاشت؟
ویرایش:خودم فهمیدم![]()
Last edited by punisher3; 06-07-2012 at 20:19.
با سلام خدمت دوستان عزیز ... تا 39 روز دیگه بازی یورو تراک 2 خواهد آمد ولی تا اومدن اون که نسخه کامل و بهتر اسکانیا درایور هست بد نیست با گرافیک و فیزیک اسکانیا درایور این 39 روز رو بگذرونیم ....به خاطر همین از دوستان که مود برای اسکانیا درایور به خصوص مود مربوط به تریلر گیر آوردند در سایت قرار بدن تا یه پیش درآمدی برای یورو تراک 2 باشه ... از حق نگذریم گرافیک اسکانیا واقعا یه سر و گردن از جرمن تراک بالا تره حالا یورو تراک2 از اسکانیا هم گرافیکش بهتره .... مجسم کنید چی میشه !!!!!!!
فقط با گرافیک و فیزیک 39 روز رو بگذرونیم فکر نکنم بشه تازه اگه باز تاخیر نخوره !
نقشش کوچیکه مود نقشه اگه گیر بیاد و بشه بارهای مسافت طولانی برد خوبه وگرنه هر مود دیگه ای هم که باشه بازی باز خسته کنندست .
من که نتونستم بیشتر از ده دقیقه در هر روز بازی کنم .تو حالت free driving چرخه روز و شب و تغییر آب و هوا نداره ( زمانی که از این مود بیای بیرون و دوباره بری ممکنه روز وشب بشه یا هوا بارونی بشه ) بنزین نمی تونی بزنی ، استراحتی در کار نیست کلا بازی ناقصه و نمی شه 39 روز باهاش سرگرم شد بهتره دنبال گزینه دیگه ای باشیم . این همه بازی.
در ضمن یه آپدیت واسه scania truck اومده که به قول خودشون سرعت موتور گرافیکی بازی رو 30 تا 50 درصد بیشتر کرده و مطمئنا در بازی ETS 2 هم تاثیر داره که جای امید واریه .
Last edited by hamed30; 08-07-2012 at 11:24.
ای بابا شاید ماه بعد هم نیاید شاید::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.... .....................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)