تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 645 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من یه سونی FZ 190 با کانفیگ C2d 2-2-200-g8400 زیر دست منه این دستگاه دو ساعت که کار میکنه سرعتش میاد پایین به نظر شما مشکلش چیه ؟ رمش رو عوض کردم هاردشو هم عوض کردم ویندوز هم بالای 10 بار عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره
    به نظر من ممکن گرمای بیش از حد باشه بعد از 1:30 که کار کرد یعنی قبل از زمانی که سرعتش افت کنه سیستم را هایبرنیت کن بعد وقتی سرد شد روشن کن اگر در 30 دقیقه بعدی مشکل پیدا نکرد معلوم میشه فن هاش ایراد داره اگرم مشکل پیدا کرد دیگه معلوم نیست مشکلش چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من چندي پيش با برنامه پارتيش مجيك كار ميكردم متأسفانه اين كار من باعث شد كه درايو c لب تاپم پاك بشه الان كه ميخوام ويندوز نصب كنم درايو c من رو به اين عنوان ميشناسه (disk unallocated space) و اصلا نمي تونم ويندوز ويستا رو روش نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ضروريه.
    با تشكر
    من یه بار هاردم اینطوری شده بود هر کاری می کردم ویندوز xp نصب نمی شد آخر سر مجبور شدم فول فرمت کنم شما یک بک آپ از هاردت بگیر بعدش فول فرمت کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام من یه سونی FZ 190 با کانفیگ C2d 2-2-200-g8400 زیر دست منه این دستگاه دو ساعت که کار میکنه سرعتش میاد پایین به نظر شما مشکلش چیه ؟ رمش رو عوض کردم هاردشو هم عوض کردم ویندوز هم بالای 10 بار عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره
    power plan ها رو چک کردی ؟ بعضی اوقات vaio ها وقتی باتری کم میشه اتوماتیک تنظیمات پاور رو عوض می کنند

کاهش سرعت میتونه نتیجه داغ شدن هم باشه تا حدودی که روی هاردت اثر گذاره اما احتمالا مشکل از این نیست

داره خودمونی میشه Sam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    بهترین antivirus برای لپ تاپ را(که پرفورمنس پایین نیاره) اگه میشه به من معرفی کنید ممنون!

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

با سلام
    بهترین antivirus برای لپ تاپ را(که پرفورمنس پایین نیاره) اگه میشه به من معرفی کنید ممنون!
    نود آنتی ویروس یا سیکیورتی

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

power plan ها رو چک کردی ؟ بعضی اوقات vaio ها وقتی باتری کم میشه اتوماتیک تنظیمات پاور رو عوض می کنند

کاهش سرعت میتونه نتیجه داغ شدن هم باشه تا حدودی که روی هاردت اثر گذاره اما احتمالا مشکل از این نیست
    بعد 1 ساعت سرعت انقدر پایین میاد که برای زاست کلیک 1 دیقه طول میکشه .پاور پلنش بالانسه دوباره ویستا ریختم سرویس پک 1 هم ریختم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعد 1 ساعت سرعت انقدر پایین میاد که برای زاست کلیک 1 دیقه طول میکشه .پاور پلنش بالانسه دوباره ویستا ریختم سرویس پک 1 هم ریختم
    اوکی ... این سری FZ میدونستی سرعت هاردشون پایینه ؟ حدود 4200 دور هست ... خیلی بده

احتمالا مشکل دیگه ای داره ... چیز خاصی به ذهنم نمیرسه

روی یک ویندوز ساده بدون درایور هم همینطوره ؟ یعنی نسخه clean copy که نرم افزارها و انتی ویروس مزخرف Norton هم نصب نیست ؟

اگر ویندوزش اصله کلا هر چی نرم افزار اضافه داره بپاک

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

چند روز پیش روی Setup و Boot لپ تابم پسورد گذاشتم . الان میخواستم حذفش کنم فقط پسورد Boot حذف شد. منم همینطور با Setup ور رفتم تا اینکه کلا قسمت Security و Boot توی Setup غیر فعال شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم .

خواهش میکنم کمکم کنید

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی ودوستان

بنده متاسفانه تا الان نه پارتیشن بندی کردم ونه ویندوزی را در لپ تاپ نصب نکردم اما تا دلت بخواد با pc اینکارو انجام دادم

من برای بک اپ گرفتن ویندوز در pc از نرم افزار norton ghost استفاده می کردم که خیلی عالی بود و ویندوز 4 دقیقه ای بالا می اومد.از پارتیشن که سیستم عامل روش نصب بود بک اپ می گرفتم وبعد استفاده می کردم

اما سوال من

ما تو لپ تاپ دو تا پارتیشن داریم که یکیش به نام RECOVERY هست .
    ویکیشم پارتیشن c ما هست که ویندوز ما روش نصبه . که ما می تونیم پارتیشن های بیشتری را طبق اصول ایجاد کنیم

خوب یک سری دی وی دی ریکاوری در نوت بوک هست ویک ویندوز ویستا

1.خوب ایا با اینا میشه به تنهایی ویندوز رو نصب کرد ؟

2.ما از کدوم پارتیشن باید بک اپ بگیریم .ایا فقط پارتیشنی که سیتم عامل داره ؟ یا اینکه باید از پارتیشنRECOVERY هم بک اپ بگیریم

3. هدف از بک اپ ایا افزایش سرعت در نصب ویندوز و برنامه های کاربردی هست یا اینکه نه هدف چیزه دیگری هست؟؟

4. ایا برای بک اپ من می تونم از نرم افزار norton ghost استفاده کنم ؟ یا اینکه از نرم افزار خاصی باید استفاده کرد؟

5. فایل های که در dvd هست ایا همان فایلهای پارتیشن ریکاوری هست؟

6.ایا مراحل نصب ویندوز مثل pc هست و براحتی بعد نصب ویندوز بالا می اید؟

7. اهمیت ومحتوای فایلهای پارتیشن ریکاوری در چیه؟ایا همون درایورهای فطعات هست مثلا وب کم .اگه پاک بشن چه مشکلی به وجود می اید وراه حلش چیه؟؟

8.لطفااگه امکانش هست کلیه کارهای نرم افزاری مقدماتی که باید بعد از خرید وبرای استفاده انجام داد رو خلاصه وار بیان کنید .

البته می دونم سوالات بنده از عنوان این تاپیک خارج شده ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .

شرمندم به خدا .امیدوارم بنده را ببخشید که انقدر سوال های اماتوری پرسیدم .خوب تازه کاریم دیگه.

با تشکر فراوان و ارزوی موفقیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

سلام خدمت اساتید

من اولین کاری که بعد از تست نوت بوک انجام دادم ریکاوری بود

بعد رفتم سراغ پارتیشن بندی و انتقال اطلاعاتم به نوت بوک و ...

می خواستم بدونم که هنگام استفاده از ریکاوری تنظیمات هم به حالت اولیه برمیگرده یا نه ریکاوری فقط وظیفه نصب ویندوز و درایورها رو انجام میده؟

یعنی اینکه اگه از ریکاوری استفاده کنم پارتیشن بندی و اطلاعات و فایل ها که دستکاری نمیشه؟

سوال دوم اینکه روی نوت بوکم یه برچسب عربی هم کنار برچسب های ویندوز و اینتل و جی فورس است اون مربوط به چیه؟
    نوت بوک اچ پی 6880

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •