به نظر من ممکن گرمای بیش از حد باشه بعد از 1:30 که کار کرد یعنی قبل از زمانی که سرعتش افت کنه سیستم را هایبرنیت کن بعد وقتی سرد شد روشن کن اگر در 30 دقیقه بعدی مشکل پیدا نکرد معلوم میشه فن هاش ایراد داره اگرم مشکل پیدا کرد دیگه معلوم نیست مشکلش چیه
به نظر من ممکن گرمای بیش از حد باشه بعد از 1:30 که کار کرد یعنی قبل از زمانی که سرعتش افت کنه سیستم را هایبرنیت کن بعد وقتی سرد شد روشن کن اگر در 30 دقیقه بعدی مشکل پیدا نکرد معلوم میشه فن هاش ایراد داره اگرم مشکل پیدا کرد دیگه معلوم نیست مشکلش چیه
من یه بار هاردم اینطوری شده بود هر کاری می کردم ویندوز xp نصب نمی شد آخر سر مجبور شدم فول فرمت کنم شما یک بک آپ از هاردت بگیر بعدش فول فرمت کن
power plan ها رو چک کردی ؟ بعضی اوقات vaio ها وقتی باتری کم میشه اتوماتیک تنظیمات پاور رو عوض می کنند
کاهش سرعت میتونه نتیجه داغ شدن هم باشه تا حدودی که روی هاردت اثر گذاره اما احتمالا مشکل از این نیست
با سلام
بهترین antivirus برای لپ تاپ را(که پرفورمنس پایین نیاره) اگه میشه به من معرفی کنید ممنون!
نود آنتی ویروس یا سیکیورتی
بعد 1 ساعت سرعت انقدر پایین میاد که برای زاست کلیک 1 دیقه طول میکشه .پاور پلنش بالانسه دوباره ویستا ریختم سرویس پک 1 هم ریختم
اوکی ... این سری FZ میدونستی سرعت هاردشون پایینه ؟ حدود 4200 دور هست ... خیلی بده
احتمالا مشکل دیگه ای داره ... چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
روی یک ویندوز ساده بدون درایور هم همینطوره ؟ یعنی نسخه clean copy که نرم افزارها و انتی ویروس مزخرف Norton هم نصب نیست ؟
اگر ویندوزش اصله کلا هر چی نرم افزار اضافه داره بپاک
سلام
چند روز پیش روی Setup و Boot لپ تابم پسورد گذاشتم . الان میخواستم حذفش کنم فقط پسورد Boot حذف شد. منم همینطور با Setup ور رفتم تا اینکه کلا قسمت Security و Boot توی Setup غیر فعال شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم .
خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام خدمت اساتید گرامی ودوستان
بنده متاسفانه تا الان نه پارتیشن بندی کردم ونه ویندوزی را در لپ تاپ نصب نکردم اما تا دلت بخواد با pc اینکارو انجام دادم
من برای بک اپ گرفتن ویندوز در pc از نرم افزار norton ghost استفاده می کردم که خیلی عالی بود و ویندوز 4 دقیقه ای بالا می اومد.از پارتیشن که سیستم عامل روش نصب بود بک اپ می گرفتم وبعد استفاده می کردم
اما سوال من
ما تو لپ تاپ دو تا پارتیشن داریم که یکیش به نام RECOVERY هست .
ویکیشم پارتیشن c ما هست که ویندوز ما روش نصبه . که ما می تونیم پارتیشن های بیشتری را طبق اصول ایجاد کنیم
خوب یک سری دی وی دی ریکاوری در نوت بوک هست ویک ویندوز ویستا
1.خوب ایا با اینا میشه به تنهایی ویندوز رو نصب کرد ؟
2.ما از کدوم پارتیشن باید بک اپ بگیریم .ایا فقط پارتیشنی که سیتم عامل داره ؟ یا اینکه باید از پارتیشنRECOVERY هم بک اپ بگیریم
3. هدف از بک اپ ایا افزایش سرعت در نصب ویندوز و برنامه های کاربردی هست یا اینکه نه هدف چیزه دیگری هست؟؟
4. ایا برای بک اپ من می تونم از نرم افزار norton ghost استفاده کنم ؟ یا اینکه از نرم افزار خاصی باید استفاده کرد؟
5. فایل های که در dvd هست ایا همان فایلهای پارتیشن ریکاوری هست؟
6.ایا مراحل نصب ویندوز مثل pc هست و براحتی بعد نصب ویندوز بالا می اید؟
7. اهمیت ومحتوای فایلهای پارتیشن ریکاوری در چیه؟ایا همون درایورهای فطعات هست مثلا وب کم .اگه پاک بشن چه مشکلی به وجود می اید وراه حلش چیه؟؟
8.لطفااگه امکانش هست کلیه کارهای نرم افزاری مقدماتی که باید بعد از خرید وبرای استفاده انجام داد رو خلاصه وار بیان کنید .
البته می دونم سوالات بنده از عنوان این تاپیک خارج شده ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم .
شرمندم به خدا .امیدوارم بنده را ببخشید که انقدر سوال های اماتوری پرسیدم .خوب تازه کاریم دیگه.
با تشکر فراوان و ارزوی موفقیت![]()
سلام خدمت اساتید
من اولین کاری که بعد از تست نوت بوک انجام دادم ریکاوری بود
بعد رفتم سراغ پارتیشن بندی و انتقال اطلاعاتم به نوت بوک و ...
می خواستم بدونم که هنگام استفاده از ریکاوری تنظیمات هم به حالت اولیه برمیگرده یا نه ریکاوری فقط وظیفه نصب ویندوز و درایورها رو انجام میده؟
یعنی اینکه اگه از ریکاوری استفاده کنم پارتیشن بندی و اطلاعات و فایل ها که دستکاری نمیشه؟
سوال دوم اینکه روی نوت بوکم یه برچسب عربی هم کنار برچسب های ویندوز و اینتل و جی فورس است اون مربوط به چیه؟
نوت بوک اچ پی 6880
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)