تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 99 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض کمک جهت راه اندازی شغل آزاد

سلام
    دوستان من راهنمایی میخام ببینم چه شغلی راه بندازم
    من ساکن برازجونم(استان یوشهر)
    سرمایه تا 40-50-60 میل میتونم بیارم
    اگه ارزشش هم داشته باشه شریک میگیرم یا یه مقدار افزایش یرمایه میدم
    چه پیشنهادی دویتان وایم دارن؟؟؟؟

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من راهنمایی میخام ببینم چه شغلی راه بندازم
    من ساکن برازجونم(استان یوشهر)
    سرمایه تا 40-50-60 میل میتونم بیارم
    اگه ارزشش هم داشته باشه شریک میگیرم یا یه مقدار افزایش یرمایه میدم
    چه پیشنهادی دویتان وایم دارن؟؟؟؟
    سلام
    من کوچکتر از این هستم که بخوام مشاوره بدم اما با توجه به اینکه نزدیکه یکی از بزرگترین بنادر تجاری ایران هستین به نظرم خرید ماشین سنگین رو مدنظر داشته باشین و راجع بهش تحقیق کنید. الان فکر کنم با 60 میلیون میتونید یه کشنده تریلر رو لیزینگی بخرید. از راننده ها میتونید راجع به مزایا و معایب این شغل سوال بپرسید اگر خودتون کمی علاقه داشته باشین میتونید راننده استخدام کنید و خودتون به عنوان شاگرد باهاش سفر کنید هم چم و خم کار دستتون میاد هم مواظب ماشین هستین از همه مهمتر درآمد خوبی داره
    تحقیق کنید که پشیمون نشید خدایی نکرده

3. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    کسی پیشنهاد جدیدی با سرمایه 500 میلیون داره ؟
    ممنون میشم پیشنهاد بدید
    -----
    چیز جدیدی در زمینه ساختمان سازی نیومده که هزینه های ساخت رو کمتر کنه؟ یا کلا در زمینه ساخت ساز و ساختمانی چیز جدیدی باشه
    -----
    کلا کارهایی که بازگشت سرمایه در مدت کمتر از یه سال باشه
    تولیدی هم باشه حاضرم
    Last edited by boeing_747; 30-06-2012 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    از کجا میتونم درباره بیمه کار اطلاعات بگیرم؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام از کجا میتونم درباره بیمه کار اطلاعات بگیرم؟

کدوم بخش بیمه منظورتون هست ؟ نمایندگی ؟ بازاریابی ؟ یا کارمند بیمه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

9 استخدام در کشتی رانی

سلام بچه ها/
    چند تا از دوستانم به من گفتن که میشه تو کشتی رانی استخدام شد/
    با دیپلم هم میشه/
    برای درجه گرفتن هم باید دوره دید که برای شروع 2 میلیون تومن میگیرن/
    و دوره های درجات بالا تر به مراتب گرون تر هستش/
    حقوق خیلی مناسبی هم داره.../ولی یه مشکلات کوچیکی هست مثل دوری... خطر های جانبی و .../

من فقط یه سوال دارم.../
    کسی میدونه مراسم استخدام چه جوریه ...؟/
    باید کجا رفت چکار کرد و ...؟/

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض کمک

با سلام خدمت دوستان گل

به نظرتون با 15-16 تومن چه کاری میشه راه انداخت که هم کلاس کاریش پایین نباشه و هم سود نسبتا خوبی داشته باشه؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    شهر من حدود 300 هزار نفر جمعیت داره.... چند تا پارک داره ولی شهربازی نداره!!در حقیقت پارک هایی هم که داره برا بچه از این تاب ها و وسایل ورزشی دارن فقط!!!

الان یه زمین هست دقیقا کنار پمپ بنزینی بیرون شهر، درست روبروی بزرگترین پارک استان که تابستون و بهار جمعیت بسیار بزرگی بهش میرن و مسیر اصلی رفت و امد استان هم هست!! اکثر تفریح گاه های اطراف شهر هم از این مسیر باید بگذرن....

حالا این زمینه 4 تا تیکه‌ی 1000 متری هست که هر 1000 مترش رو میده 50 تومن! مجوز شهربازی رو هم گرفته....مجوز تالارش رو هم گرفته....

میخواستم بدونم نظر دوستان در مورد شهربازی یا تالار چیه؟!!! ایا میشه از این وام های طرح های زود بازده گرفت؟! براش و یه دونه راه انداخت؟!!! من شخصا سرمایه‌‌ای بیشتر از 90 میلیون ندارم! اونم باید همه‌چیز رو بفروشیم که برسه به 90 تومن و این پول برا خرید خونه بوده..... حالا به فکرم اومده که شهربازی راه بندازم.... ولی 90 میلیون فوقش بتونه یه دستگاه اسکات برا من راه بندازه و هر دستگاه بازی احتمالا 150-200 تومن برا کارهای اماده سازی محیطش و خودش!!! خرج بر داره!!

به نظر دوستان:
    تالار یا شهربازی کدومش بهتره؟!( تو شهر ما و تو همین مسیر حدود 3 تا تالار هست و کلا ایلام تالار زیاد داره!!)....

هزینه های راه اندازی یه شهربازی متوسط چقدره؟!! (مثلا هزینه‌ی خرید وسایل بازی و....!!)

هزینه های نگهداریش با توجه به تعداد کارمند و نگهبان چقدر میتونه بشه؟!!!

ایا 1000 متر کافیه یا هر 4000 رو باید خرید؟!!

وام های زود بازده در این مورد همکاری میکنن؟! تا چقدر میشه وام گرفت؟! ایا همون 4 درصد خودش هست؟!!! ایا درسر و رشوه دادن داره؟! من واقعا حوصله‌ی رشوه دادن به این و اون رو ندارم!!!

ایا برگشت سرمایه داره؟! مثلا ایام زمستان یا وسطای پاییز دیگه استفاده‌ای نداره!! تو این ایام ولی نگهبان میخواد!! و هزیه های نگهداری داره هنوز!!

چطور میشه یه شهربازی رو برای تمام فصول ساخت؟! حتمی باید مسقف باشه؟!

--------------------------------------
    نظر دوستان در مورد سالن بازی و استخر و اینا چیه؟! یعنی مجموعه‌ی ورزشی؟! توی این محیط میشه راه انداخت؟! 1000 یا 4000 متر؟!!!

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    با این که شما میگید شهربازی نداره فکر واقعا خوبیه
    هرچی جا بزرگتر باشه و وسایل بیشتر داشته باشه مشتری زیادتر داره
    یکی از دوستام ماه پیش یه شهربازی که خودش توش کار میکرد رو خرید
    محیط شهر بازی کوچیکه و فقط قصر بادی-قصر توپ-قطار شادی-و چندتا ماشین شارژی داره که این چند مورد رو به مبلغ 27 تومن خرید
    این کار هم چون اکثرا در فصل بهار و تابستان درآمد داره باید توو همین دو فصل یه کاری بکنی که درآمدت خیلی بالا باشه و اون دو فصل دیگه که تعطیله رو جبران کنی

11. این کاربر از khafan8288 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام....
    شهر من حدود 300 هزار نفر جمعیت داره.... چند تا پارک داره ولی شهربازی نداره!!در حقیقت پارک هایی هم که داره برا بچه از این تاب ها و وسایل ورزشی دارن فقط!!!

الان یه زمین هست دقیقا کنار پمپ بنزینی بیرون شهر، درست روبروی بزرگترین پارک استان که تابستون و بهار جمعیت بسیار بزرگی بهش میرن و مسیر اصلی رفت و امد استان هم هست!! اکثر تفریح گاه های اطراف شهر هم از این مسیر باید بگذرن....

حالا این زمینه 4 تا تیکه‌ی 1000 متری هست که هر 1000 مترش رو میده 50 تومن! مجوز شهربازی رو هم گرفته....مجوز تالارش رو هم گرفته....

میخواستم بدونم نظر دوستان در مورد شهربازی یا تالار چیه؟!!! ایا میشه از این وام های طرح های زود بازده گرفت؟! براش و یه دونه راه انداخت؟!!! من شخصا سرمایه‌‌ای بیشتر از 90 میلیون ندارم! اونم باید همه‌چیز رو بفروشیم که برسه به 90 تومن و این پول برا خرید خونه بوده..... حالا به فکرم اومده که شهربازی راه بندازم.... ولی 90 میلیون فوقش بتونه یه دستگاه اسکات برا من راه بندازه و هر دستگاه بازی احتمالا 150-200 تومن برا کارهای اماده سازی محیطش و خودش!!! خرج بر داره!!

به نظر دوستان:
    تالار یا شهربازی کدومش بهتره؟!( تو شهر ما و تو همین مسیر حدود 3 تا تالار هست و کلا ایلام تالار زیاد داره!!)....

هزینه های راه اندازی یه شهربازی متوسط چقدره؟!! (مثلا هزینه‌ی خرید وسایل بازی و....!!)

هزینه های نگهداریش با توجه به تعداد کارمند و نگهبان چقدر میتونه بشه؟!!!

ایا 1000 متر کافیه یا هر 4000 رو باید خرید؟!!

وام های زود بازده در این مورد همکاری میکنن؟! تا چقدر میشه وام گرفت؟! ایا همون 4 درصد خودش هست؟!!! ایا درسر و رشوه دادن داره؟! من واقعا حوصله‌ی رشوه دادن به این و اون رو ندارم!!!

ایا برگشت سرمایه داره؟! مثلا ایام زمستان یا وسطای پاییز دیگه استفاده‌ای نداره!! تو این ایام ولی نگهبان میخواد!! و هزیه های نگهداری داره هنوز!!

چطور میشه یه شهربازی رو برای تمام فصول ساخت؟! حتمی باید مسقف باشه؟!

--------------------------------------
    نظر دوستان در مورد سالن بازی و استخر و اینا چیه؟! یعنی مجموعه‌ی ورزشی؟! توی این محیط میشه راه انداخت؟! 1000 یا 4000 متر؟!!!
    فکر جالبی کردی اما باید خیلی مواظب باشی و با احتیاط بری جلو. کاش می گفتی کدوم شهر رو میگی که منم میومدم یه نگاه می کردم

اگه قصد داری ساختمون بزرگی توش احداث کنی پیشنهاد میکنم اول خودت بری ساخت و سازو یاد بگیری چون بخواهی بدی پیمانکار برات بسازه اصلا صرف نداره

اگه پمپ بنزین نبود کنارش ارزشش خیلی بیشتر میشد

اگه منصرف شدی از خریدش یه ندا به من هم بده بیام ببینم چطوریه

13. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •