سلام
دوستان من راهنمایی میخام ببینم چه شغلی راه بندازم
من ساکن برازجونم(استان یوشهر)
سرمایه تا 40-50-60 میل میتونم بیارم
اگه ارزشش هم داشته باشه شریک میگیرم یا یه مقدار افزایش یرمایه میدم
چه پیشنهادی دویتان وایم دارن؟؟؟؟
سلام
دوستان من راهنمایی میخام ببینم چه شغلی راه بندازم
من ساکن برازجونم(استان یوشهر)
سرمایه تا 40-50-60 میل میتونم بیارم
اگه ارزشش هم داشته باشه شریک میگیرم یا یه مقدار افزایش یرمایه میدم
چه پیشنهادی دویتان وایم دارن؟؟؟؟
سلام
من کوچکتر از این هستم که بخوام مشاوره بدم اما با توجه به اینکه نزدیکه یکی از بزرگترین بنادر تجاری ایران هستین به نظرم خرید ماشین سنگین رو مدنظر داشته باشین و راجع بهش تحقیق کنید. الان فکر کنم با 60 میلیون میتونید یه کشنده تریلر رو لیزینگی بخرید. از راننده ها میتونید راجع به مزایا و معایب این شغل سوال بپرسید اگر خودتون کمی علاقه داشته باشین میتونید راننده استخدام کنید و خودتون به عنوان شاگرد باهاش سفر کنید هم چم و خم کار دستتون میاد هم مواظب ماشین هستین از همه مهمتر درآمد خوبی داره
تحقیق کنید که پشیمون نشید خدایی نکرده
سلام
کسی پیشنهاد جدیدی با سرمایه 500 میلیون داره ؟
ممنون میشم پیشنهاد بدید
-----
چیز جدیدی در زمینه ساختمان سازی نیومده که هزینه های ساخت رو کمتر کنه؟ یا کلا در زمینه ساخت ساز و ساختمانی چیز جدیدی باشه
-----
کلا کارهایی که بازگشت سرمایه در مدت کمتر از یه سال باشه
تولیدی هم باشه حاضرم
Last edited by boeing_747; 30-06-2012 at 15:51.
سلام
از کجا میتونم درباره بیمه کار اطلاعات بگیرم؟
کدوم بخش بیمه منظورتون هست ؟ نمایندگی ؟ بازاریابی ؟ یا کارمند بیمه ؟
سلام بچه ها/
چند تا از دوستانم به من گفتن که میشه تو کشتی رانی استخدام شد/
با دیپلم هم میشه/
برای درجه گرفتن هم باید دوره دید که برای شروع 2 میلیون تومن میگیرن/
و دوره های درجات بالا تر به مراتب گرون تر هستش/
حقوق خیلی مناسبی هم داره.../ولی یه مشکلات کوچیکی هست مثل دوری... خطر های جانبی و .../
من فقط یه سوال دارم.../
کسی میدونه مراسم استخدام چه جوریه ...؟/
باید کجا رفت چکار کرد و ...؟/
با سلام خدمت دوستان گل
به نظرتون با 15-16 تومن چه کاری میشه راه انداخت که هم کلاس کاریش پایین نباشه و هم سود نسبتا خوبی داشته باشه؟
سلام....
شهر من حدود 300 هزار نفر جمعیت داره.... چند تا پارک داره ولی شهربازی نداره!!در حقیقت پارک هایی هم که داره برا بچه از این تاب ها و وسایل ورزشی دارن فقط!!!
الان یه زمین هست دقیقا کنار پمپ بنزینی بیرون شهر، درست روبروی بزرگترین پارک استان که تابستون و بهار جمعیت بسیار بزرگی بهش میرن و مسیر اصلی رفت و امد استان هم هست!! اکثر تفریح گاه های اطراف شهر هم از این مسیر باید بگذرن....
حالا این زمینه 4 تا تیکهی 1000 متری هست که هر 1000 مترش رو میده 50 تومن! مجوز شهربازی رو هم گرفته....مجوز تالارش رو هم گرفته....
میخواستم بدونم نظر دوستان در مورد شهربازی یا تالار چیه؟!!! ایا میشه از این وام های طرح های زود بازده گرفت؟! براش و یه دونه راه انداخت؟!!! من شخصا سرمایهای بیشتر از 90 میلیون ندارم! اونم باید همهچیز رو بفروشیم که برسه به 90 تومن و این پول برا خرید خونه بوده..... حالا به فکرم اومده که شهربازی راه بندازم.... ولی 90 میلیون فوقش بتونه یه دستگاه اسکات برا من راه بندازه و هر دستگاه بازی احتمالا 150-200 تومن برا کارهای اماده سازی محیطش و خودش!!! خرج بر داره!!
به نظر دوستان:
تالار یا شهربازی کدومش بهتره؟!( تو شهر ما و تو همین مسیر حدود 3 تا تالار هست و کلا ایلام تالار زیاد داره!!)....
هزینه های راه اندازی یه شهربازی متوسط چقدره؟!! (مثلا هزینهی خرید وسایل بازی و....!!)
هزینه های نگهداریش با توجه به تعداد کارمند و نگهبان چقدر میتونه بشه؟!!!
ایا 1000 متر کافیه یا هر 4000 رو باید خرید؟!!
وام های زود بازده در این مورد همکاری میکنن؟! تا چقدر میشه وام گرفت؟! ایا همون 4 درصد خودش هست؟!!! ایا درسر و رشوه دادن داره؟! من واقعا حوصلهی رشوه دادن به این و اون رو ندارم!!!
ایا برگشت سرمایه داره؟! مثلا ایام زمستان یا وسطای پاییز دیگه استفادهای نداره!! تو این ایام ولی نگهبان میخواد!! و هزیه های نگهداری داره هنوز!!
چطور میشه یه شهربازی رو برای تمام فصول ساخت؟! حتمی باید مسقف باشه؟!
--------------------------------------
نظر دوستان در مورد سالن بازی و استخر و اینا چیه؟! یعنی مجموعهی ورزشی؟! توی این محیط میشه راه انداخت؟! 1000 یا 4000 متر؟!!!
سلام
با این که شما میگید شهربازی نداره فکر واقعا خوبیه
هرچی جا بزرگتر باشه و وسایل بیشتر داشته باشه مشتری زیادتر داره
یکی از دوستام ماه پیش یه شهربازی که خودش توش کار میکرد رو خرید
محیط شهر بازی کوچیکه و فقط قصر بادی-قصر توپ-قطار شادی-و چندتا ماشین شارژی داره که این چند مورد رو به مبلغ 27 تومن خرید
این کار هم چون اکثرا در فصل بهار و تابستان درآمد داره باید توو همین دو فصل یه کاری بکنی که درآمدت خیلی بالا باشه و اون دو فصل دیگه که تعطیله رو جبران کنی
فکر جالبی کردی اما باید خیلی مواظب باشی و با احتیاط بری جلو. کاش می گفتی کدوم شهر رو میگی که منم میومدم یه نگاه می کردم
اگه قصد داری ساختمون بزرگی توش احداث کنی پیشنهاد میکنم اول خودت بری ساخت و سازو یاد بگیری چون بخواهی بدی پیمانکار برات بسازه اصلا صرف نداره
اگه پمپ بنزین نبود کنارش ارزشش خیلی بیشتر میشد
اگه منصرف شدی از خریدش یه ندا به من هم بده بیام ببینم چطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)