اگه تو تهران بخوای میتونم آدرس بدم اما اگه حتما قزوین میخوای فردا واست پ.خ میکنم![]()
اگه تو تهران بخوای میتونم آدرس بدم اما اگه حتما قزوین میخوای فردا واست پ.خ میکنم![]()
بله من مجبورم قزوین بخرم اگه میتونید ممنون میشم.
دوستان با عرض پوزش احساس نمی کنید تاپیک رو کردین چت روم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![]()
سلام kissyou اسمتو نمیدونم چیه؟سلام یاشار جان چه خبرا؟![]()
خبر خاصی نیست امن و امان
اره بهترین کارشم همینه وایسی مایکروتل بیاره بعد بدون گارانتی ارزونتر بگیریyou هم مثل من صبر میکنی تا مایکروتل بیاره؟من تا به حال پول گارانتی ندادم چون تو ایران اصلا ارزش نداره
شما اگه پولشو دارید بسم الله...ولی یه سوال اگه با گارانتی بگیری مشکلی داشته باشه ازت پس میگیره و یکی دیگه بهت میده؟!!!!فکر کنم با گارانتی بگیریم بهتر باشه اخه قیمتش خیلی بالاس اگه بدون گارانتی بگیریم و خراب از اب در بیاد چی میشه![]()
........حالا بازم مایکروتل بهترین گارانتیه...
به امید خداامیدوارم حداکثر تا تیر با یه قیمت منصفانه بیاد![]()
همچنینموفق باشی![]()
بعد دوستان یکم رعایت کنید مگه چت رومه....
دوستدار شما یاشار
Last edited by Yashar Cross; 15-05-2011 at 17:31.
اگه گارانتی اصلی مايکروتل با کارت طلايی باشه اگه موردی داشته باشه درست ميکنه من که يک 8910 خريده بودم رفتم خونه ديدم تو عکس برداری مات هستش و فرداش رفتم بهشون نشون دادم گفتن برسی ميکنن که مشکل چی هستش شما فردا بيان و رفتم فردا بعد
, عذر خواهی يکی ديگه دادن
دوستان نظرتون در مورد
Samsung i997 Infuse 4G چیه؟اینم خیلی شاخه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
به این ویدیو یه نگاه بندازید حتما
باورم نمیشه عجب کیفیت فیلم برداری محشری داره این گوشی هنوز انگشت به دهن موندم انقدر تمیز و با کیفیت فیلمبرداری میکنه که ادم فکر میکنه یه هندی کم دستشه
حتما این ویدیو رو ببینید و وقتی داشتید دانلود میکردید از youtube حتما full hd شو دانلود کنید که 1080p نوشته شما که خودتون واردترین از من
راستی خیالم از یک مورد هم راحت شد و اونم مشکل mono ضبط کردن صدا بود که خوشبختانه یه شایعه بیشتر نبود و galaxy s2 به صورت stereo صدا رو ضبط میکنه پس خیالتون راحت باشه از این نظر.
بعد فایل رو هم که دانلود کردید اگه با kmplayer یا هر player دیگه ای که مشخصات این ویدیو رو نشون میده تو قسمت audio میتونید ببینید که نوشته دو کاناله و به صورت stereo صدا رو ضبط کرده
برید ویدیو رو ببینید و حالشو ببرید که واقعا محشره
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشید از دوستان کسی اطلاع داره گوشی گالگسی i9001 وارد بازار شده یا نه و حدود قیمتش چقدره می خوام یکی بخرم ، پولمون به دوش که نمی رسه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)