تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 162 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک پرینتر کنن 6140 دارم که یک مدت 4-5 روزه ازش استفاده نکردم حالا وقتی پرینت میگیرم خط های سفید افقی رو نصویر می افته 2بار دپ کیلین کردم چند بار هم کلین خالی ولی باز اتفاقی نیوفتاد حتی با حلال و الکل هم هد رو شستشو دادم باز هم اثر نکرد وقتی نازل چک میگیرم دو تا از رنگ های ابی لایت یک خط سفید افقی میندازه به نمایندگی بردم اونها هم گفتن تا بحال با این مشکل روبرو نشدیم چون من شهرستانم از دوستان کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه

داره خودمونی میشه wirahbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک پرینتر کنن 6140 دارم که یک مدت 4-5 روزه ازش استفاده نکردم حالا وقتی پرینت میگیرم خط های سفید افقی رو نصویر می افته 2بار دپ کیلین کردم چند بار هم کلین خالی ولی باز اتفاقی نیوفتاد حتی با حلال و الکل هم هد رو شستشو دادم باز هم اثر نکرد وقتی نازل چک میگیرم دو تا از رنگ های ابی لایت یک خط سفید افقی میندازه به نمایندگی بردم اونها هم گفتن تا بحال با این مشکل روبرو نشدیم چون من شهرستانم از دوستان کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه
    با سلام
    یک کتری آّ ب جوش درست کن
    با یک سرنگ بیرنگ یه کمی آب جوش رو با فشار بریز داخل سوراخ رنگ مربوطه بعد هم یه کاسه پر آب کن کل کارتریج رو بنداز توش.

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    من تازه ویندوز Xp کامپیوترم رو عوض کردم وقع عوض کردن در تمامی مراحل پرینترم که مدلش کنن ip 1200 است روشن بود الان تو نرم افزار ورد به پیج ستاپ جواب نمیده و فصله زیادی از طرف چپ میندازه درعوض اصلا از راست فاصله نمیندازه هرچی هم که تنظیمات پیج ستاپ رو دستکاری میکنم نمیشه تو پرینت پرویو هم درست نشون میده ولی مشکل موقع چاپه. قبلا خیلی خوب کار میکرد.
    لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم.
    با تشکر.
    Last edited by wirahbar; 05-04-2012 at 01:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

8

سلام آقا ]مه میخوان یه پولی از ادم بگیرن تا کار راه بندازن! واقعا دمتون گرم که کار ملتـو راه میندازین
    آفا من واسه شرکت یه جوهر پرینتر WOX خریدم که پرینتر Canon4700 مون با این جوهر ووکس به فنا رفته و با کلی زور و التماس 2 برگ پرینت میگیره ، و دیگه رنگه مشکی که تازه خریدم ذث هد دستگاه نمیرسه!!
    طبق ازمایشات و تفکرات شدید به این نتیجه رسیدم که این جوهر جدید غلیظ تره از قبلیه(که مارکشو تو بازار گیر نیاوردم که بخرم و مثلا ووکس گرفتم که بهتر باشه) به نظر شما اساتید فن میشه الکل سفید قاطی جوهر کنم که رقیق بشه؟ آب جوشیده شده بریزم؟ یع محلول بی دردسر معرفی کنید که تو شرکت ردیفش کنمو ابروم نره

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام آقا ]مه میخوان یه پولی از ادم بگیرن تا کار راه بندازن! واقعا دمتون گرم که کار ملتـو راه میندازین
    آفا من واسه شرکت یه جوهر پرینتر WOX خریدم که پرینتر Canon4700 مون با این جوهر ووکس به فنا رفته و با کلی زور و التماس 2 برگ پرینت میگیره ، و دیگه رنگه مشکی که تازه خریدم ذث هد دستگاه نمیرسه!!
    طبق ازمایشات و تفکرات شدید به این نتیجه رسیدم که این جوهر جدید غلیظ تره از قبلیه(که مارکشو تو بازار گیر نیاوردم که بخرم و مثلا ووکس گرفتم که بهتر باشه) به نظر شما اساتید فن میشه الکل سفید قاطی جوهر کنم که رقیق بشه؟ آب جوشیده شده بریزم؟ یع محلول بی دردسر معرفی کنید که تو شرکت ردیفش کنمو ابروم نره
    با سلام اگه بخوای کارتریج و هدش رو تمیز کنی از چند تاسرنگ آب جوش استفاده کن داغ داغ تزریق کن داخل سوراخ رنگ مربوطه با کمی فشار.
    اگر هم میخوای جوهرت رقیق بشه تا دوباره ازش استفاده کنی البته جوهر داخل بسته بندی نه داخل کارتریج این کار رو نکن و از خیر جوهرت بگزر بعد از این هم جوهر Mir-AUS استفاده کن
    البته من خودم از این جوهر خیلی استفاده کردم و خیلی خوب بوده.
    اگر مشکل کارتریجت هم با آب داغ هل نشد چند دقیقه ای کل کارتریج رو داخل آب جوش قرار بده دیگه بعد از اون راهی بلد نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این شارژ کاتریج پرینتر رو خراب میکنه یا نه ؟ و چند بار میشه شارژ کرد ؟
    پرینتر م سه کار cannon هست

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این شارژ کاتریج پرینتر رو خراب میکنه یا نه ؟ و چند بار میشه شارژ کرد ؟
    پرینتر م سه کار canon هست
    مدل دقيق رو بگيد.
    شارژ كاتريج به تنهايي دستگاه رو خراب نميكنه! جوهر بي كيفيت هست كه دستگاه رو خراب ميكنه.
    چند بارش براي كارتريج هاي اصلي تا زماني كه چيپش ارور نده و يا تهيه كارتريج قابل شارژ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مدلش cannon xma mp 490 پرینتر 3 کاره
    پرینتر رو که نو خریدم 100 تومن به نظر شما قابل شارژ هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من 3 دستگاه پرینتر canon 4840 دارم که نیاز به ریست کردن دارن آیا کسی فایل ریست یا طریقه ریست کردن این مدل رو در اختیار داره
    ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه پرینتر سه کاره canon mp160 دارم که میتوانم به صورت دستی صفرش کنم والبته با نرم افزار mp toll هم خواستم صفرش کنم ولی نشد.البته با ورژن های مختلف.
    ولی وقتی دستی صفرش میکنم بعد از یک بار خاموش و روشن شدن ارور میده لطفا راهنماییم کنین .
    قبلا از راهنمایی هاتون ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •