جالب هت بدونید اخرین بنچمارک با رام CM7.1 و کرنل overclock شده تا 1.3 GHz :
4600
رام CM فارسی را هم به طور کامل ساپورت میکنه!( حتی منو ها )
در مورد اموزش ها اگر جایی مشکلی داره و یا من بد توضیح دادم ممنون میشم ، نظراتتون را بگید!
جالب هت بدونید اخرین بنچمارک با رام CM7.1 و کرنل overclock شده تا 1.3 GHz :
4600
رام CM فارسی را هم به طور کامل ساپورت میکنه!( حتی منو ها )
در مورد اموزش ها اگر جایی مشکلی داره و یا من بد توضیح دادم ممنون میشم ، نظراتتون را بگید!
shadow عزیز ما آخر ندونستیم این موتورولا آتریکسهای آنلاک فکتوری (همین جعبه آبیها) که خریدیم بوت لودرشون باز میشه یا نه؟؟؟رام CM فارسی را هم به طور کامل ساپورت میکنه!( حتی منو ها )
این بحث بریک شدن هم ما رو خیلی میترسونه.
تو xda هم متاسفانه هر چی نوشتن واسه این نسخه at&t ها هست.یه کلوپ جداگانه واسه نسخه gsm نزدن اینا بر خلاف گوشیهای htc.
حالا به نظر شما ارزش ریسک داره امتحان کنیم؟؟؟؟یعنی یه نفر تا بحال امتحان نکرده تو فروم های ایرانی این نسخه آنلاک فکتوریها رو که بوت لودرشون باز میشه یا نه؟؟؟
من به سایت --------- هم نگاه کردم اونجا مطالب خیلی پیچ تو پیچه.
اگه یه آموزش خوب واسه روت و باز کردن بوت لودر دارید ممنون میشیم همینجا بزارید.(البته اگه مشکلی پیش نیاره واسه آتریکس آنلاک فکتوری)
من از طبقه 5 خریدم یه آشنا دارم اون واسم یه دونه آورده بود.اولش گفت 720 تومن.ولی من همون 700 تومن رو دادم.آقا منم امروز رفتم بخرم ولی همه 725 و 715 قیمت دادن رضا جان از کجا خریدی 700![]()
Last edited by ~ReZa~; 15-09-2011 at 22:24.
دوستان ، برای بار شونصدم ، من با سازنده پودینگ صحبت کردم و اطلاعات یکی از فایل های سیستمی رو بهش دادم ، و گفت که IHOP_BELL روی این گوشی جواب میده ، تمااام : دی
مثل مال منی پس-- پارسا سیستم ورژن هم همون 4.4.80.mb860.MEretail.en.06 هست .میتونی آنلاک کنی بوت لودر رو (پرایویت مسیج های XDA رو خوندی؟؟؟)
دوستان جواب فوری میخوام ، آیا کسی تو علاالدین سراغ دارین که دستکاری کنه اتریکس رو؟؟؟ (واس آنلاک بوت لودر ، فردا میرم تهران میخوام بدم وازش کنن واسم : دی)
+
جایی سراغ دارین که قاب و اسکرین پروتکتور بفروشه واس اتریکس؟؟؟ قاب مهم تره البته ، چون پشتش خط میافته ، ولی جلوش گوریلللللللا :>![]()
هیشکی این گوشیو نداره؟ عجب
این دفعه ما یه گوشی بخریم سوال کنین خودتون می دونیدا![]()
1. کیفیت تصویرش بد نیست... توی نمایش بعضی رنگ ها مشکل داره + نقطه نقطس :|1.کیفیت تصویر در حد چه گوشی هست؟
2.بلندی صدا در اسپیکر (مقایسه با Defy ) چون همه موتو بازن گفتم
3.کیفیت دوربین (سمپل عکس و فیلم بذارین ممنون می شم)
4.برای فارسی ساز حتما باید بوت لودر آنلاک بشه؟ اگه از این آنلاک فکتوری ها بخریم چطور؟
2. این اولین گوشی موتوــمه : دی صداش خیلی قویه و کیفیت عالی هم داره... در رابطه با صداش فقط میتونم بگم فوق العادس...
3. یکی دیگه بیاد اینو جواب بده : دی
4. آنلاک فکتوری ها با آپدیت به 2.2.2 فارسی میشن...
Shadow همینجا شفاف سازی کرد دیگه : دی پیکسل پیکسل میشه... خوندن فونت های ریز توش عـــذابه...این قضیه پیکسل پیکسل شدن چی شد بالاخره؟ یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه![]()
---------------
راستی یه خبر هم بدم که واسه خودم خبر خوشه شما به خودتون ربط داره، گوشی من 630 تومن در اومد :> اون فاکتور که داده بودن دست من اشتباه بود ، امروز میخواستیم حساب کنیم پولشو پسر عمم فاکتور اصلی رو از تو چمدونش در آورد :-دبلیو
صداش چطوریه قویه؟اندازه این گوشی چینی ها که شونصد تا اسپیکر داره هست؟
خب 630 بخر اومدی تهران من 650 می خرم ازت خوبه؟![]()
صداش از GS2 و آرک و اینا قوی تره ، کلا تو اسمارت فون ها قوی ترین صدایی رو داره که من دیدم تا حالا...صداش چطوریه قویه؟ اندازه این گوشی چینی ها که شونصد تا اسپیکر داره هست؟
خب 630 بخر اومدی تهران من 650 می خرم ازت خوبه؟
نکته بعدی اینکه پیشنهاد تاخ زدن گوشی با O3D نو دارم ، حالا 650 بفروشم؟؟؟![]()
آخه پارسا جان یه چی بگو با عقل جور در بیاد .. ال جی بازار دسته دوم داره؟ صاحاب اول و آخرتش خودتی
در ضمن من باهاش کار کردم تو علاالدین چشام داشت از کاسه در میومد
Defy هم صداش خیلی خوب بود منتظرم آتیش بیاد توضیح بده چون اون Defy داشته
من نگفتم گوشی خودتو بفروش گفتم واسه من بخر 630 بیست تومن هم خیر می دم بهت نمی خوای هم نخواه به درک![]()
دقیقا همین صاحاب اول و آخرش خودتی رو بهراد هم راجع به اتریکس میگفت و بیچاره راست هم میگفت :|
فایر فکر کنم توی ریویو مختصرش گفت که صداش از تمام موتو هایی که تا الان داشته بهتره (دیفای هم داشته + من با دیفای هم یه کمی کار کردم چند وقت پیش ، اگه چیزی که یادمه درست باشه صدای این خفن تره)
واسه خودم جون به لب شدم تا آورد گوشی رو ، چه برسه به یکی دیگهضمنا تازه دارن برمیگردن ، اگه خدا بخواد موقع عید باید تحویل بگیری گوشی رو :-"
![]()
ممنون
حالا صداش زیاد مهم نیستاین پیکسل پیکسل شدن چیه؟ با این رزولوشن خفن چرا باید اینطوری باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)