تو میگی آسیای میانه بعد چین رو میکشی وسط؟
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
تو میگی آسیای میانه بعد چین رو میکشی وسط؟
خوب نتیجه اش که مشخص شده بود گفتم که هند اول شد و قزاق دوم.
اون موقع ایران توی اسیا یه کشور پیشرفته محصوب می شده بعد بازیها توی ایران بود
بابا اون موقع چین سوم بوده با 36 مدال طلا ولی الان اوله با 195 طلا این یعنی شرایط مسابقات فرق کرده تو اون دوره 19 کشور مدال گرفتند ولی تو این دوره 36 کشور. باز هم متوجه فرقشون نشدی
من فکر میکنم شخص آقای سعیدلو خیلی زحمت کشیدن یه شخصیت دوست داشتنی دارن زیاد اهل تظاهر و شعار نیستن ولی دلسوزانه برای ورزش سرمایه گذاری کردن الانم یه خبرایی تو رادیو ورزش میخوند که پیش بینی سازمان تربیت بدنی 17 طلا بوده ولی پیش بینی کمیته ملی المپیک 13 طلا خب این نشونه حسابو کتاب دقیق تر سازمان تربیت بدنی هست
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
محسن این محمد امروز میخواد ضدحال بزنه ولش کن![]()
بیخیال شید شما هم.
با این وضعیت مملکت این غیرت بعضی بچه ها تو کشتی و تکواند واقعا ایول داره.همین بسمونه
بچه ها انصافا چهار سال پیش که گفتند چهارم می شیم من خندیدم ولی امسال که چهارم شدیم دیدم با برنامه ریزی دقیق می شه همه کار کرد و گفتند چهار سال دیگه 30 تا طلا می خوایم . ان شاءالله که بشه .
هرچند دیگه مهم نیست ولی مسابقه بوکس قزاقه تاخیر خورده مثل اینکه.
ولی به نظر من اگه به نتیجه والیبال چهارمی مون بستگی ذاشت هیجانش بیشتر می شد . این طور نبود؟!
ضمن اینکه اون دوره خیلی از ورزشای کوچولو موچولوی ادوار اخیر رو به رسمیت نمیشناختن تعداد رشته ها از بیست تا بیشتر نبود و حالا حدود 50 رشته هستن و خیلی هاشون مواد چندگانه دارنو از هرکدوم تو بانوانو آقایون شاید حدود بیست مدال طلا توزیع بشه این دوست ما خیلی ابتدایی فکر کردن بهشون توصیه میکنم برنو آمار اون موقع رو کامل از ویکیپدیا دربیارن تا متوجه بشن نمیشه با حالا مقایسش کرد
نه ! محسن جان اشتباه نکن اون موقع برنامه ریخته بودن که مثلا 111 مدال می گیرند (اسنادشم موجوده
!) ولی خب امسال بچه ها خیلی خوب طلا گرفتند و البته قزاق ها هم چندین طلا کمتر از 4 سال پیش .
من در درجه اول این نتایج رو زحمات بچه ها و بعد زحمات فدراسیون ها به خصوص فدراسیون های که تغییر نداشتن مثل ووشو و قایقرانی و تکواندم می دونم.
به هر حال مبارک باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)