سلام . من از تیغ استفاده می کنم جدیدا واقعا آزارم میده و هم سریع رشد میکنه بعدش هم مخصوصا زیر گلوم جوش میزنه و هر مدل افتر شیوی هم که تست کردم فایده نداشت . الان میخوام ریش تراش بگیرم خودمو راحت کنم . چی بگیرم؟؟؟
سلام . من از تیغ استفاده می کنم جدیدا واقعا آزارم میده و هم سریع رشد میکنه بعدش هم مخصوصا زیر گلوم جوش میزنه و هر مدل افتر شیوی هم که تست کردم فایده نداشت . الان میخوام ریش تراش بگیرم خودمو راحت کنم . چی بگیرم؟؟؟
کسی نمیدونه؟! تجربه ندارین؟!![]()
سلام، من از موزر استفاده میکنم.
دنبال ریش تراشی هستم که از موزر کوتاهتر بزنه اما نه مثل 6 تیغه صاف کنه، یه چیزی بین موزر و اصلاح با ژیلت
البته ریشم پرپشت نیست اما موهای صورتم ضخیم هست
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید (بدون درنظر گرفتن قیمت، از متوسط تا به بالا)
اذیت نمیکنه پوستتو؟؟ من که ۲ ۳ روز یکبار میزنم ناراضیم . شما پوستت کلفته هاشوخی می کنم . منم دنبال خرید ریش تراشم کلا دیگه با تیغ حال نمی کنم
اذیت که نمیدونم!
بیشتر حوصلش نیست هر دو سه روز یه بار تیغ بزنیم!
من که واسه اینکه خیلی بزرگ نشه میزنم.
گاهی وقتا خسته هم میشم کیف نمیده کلا این سبیل و ریش ها !
شاید اونایی که ندارن کیف میکنن؟!!!![]()
سلام ریش تراش RQ1160 به نظرتون خوبه یا AT890 زیر دوش هم میشه استفاده کرد؟ حداکثر 200 تومن میتونم هزینه کنم .
این مدلای فوق حساس چه فرقی می کنن؟
بچه ها لطفا یه ریش تراش خوب تا 200 تومان بهم پیشنهاد کنین که هم گردن رو خوب بزنه.صورت رو مثل تیغ سفید کنه و هم برای پوست من که حساسه خوب باشه.الان که پنج تیغه ژیلت میزنم همیشه زیر گردنم جوش میزنه.
ممنون میشم کمکم کنین.
کسی نیست جواب بده؟
من خودم Remington R6130 دارم. راضیم، صورت رو که سفید میکنه یک مقدار هم انعطاف دارم میتونی راحت گردنتو بزنی! (یعنی اصلاح کنی) از نظر باتری هم یک ربعه شارژ کامل میشه 60 دقیقه میتونی با باتری ازش استفاده کنی. ضد آب هم هست
بهترین گزینه زیر 200 به نظر من همینه
پوست من خیلی حساسه و سریع جوش میزنه.این برای پوست حساس خوب جواب میده؟به اندازه تیغ صورت رو صاف میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)