تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 507 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

من امروز به یک نتیجه ای رسیدم واقعا میگم ، برام همین چند ساعت پیش اتفاق افتاد
    با یکی از رفیقام رفتیم خوشگذرونی و تا تونستیم تو خیابونا خوردیم و خندیدیم
    تو این دنیا دور غم وغصه رو یه خط پر رنگ و قرمز بکشین
    بزنین به در دیوونگی ، آخ نمیدونین چی حالی داره
    برین با دوستاتون بگین و بخندین
    برین مردمو فیلم کنین
    قهقهه بزنید
    شاد و مستان باشین
    تا جایی که میتونید عشق و حال کنید
    ))
    زنده باد دیوونگی

2. 6 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من امروز به یک نتیجه ای رسیدم واقعا میگم ، برام همین چند ساعت پیش اتفاق افتاد
    با یکی از رفیقام رفتیم خوشگذرونی و تا تونستیم تو خیابونا خوردیم و خندیدیم
    تو این دنیا دور غم وغصه رو یه خط پر رنگ و قرمز بکشین
    بزنین به در دیوونگی ، آخ نمیدونین چی حالی داره
    برین با دوستاتون بگین و بخندین
    برین مردمو فیلم کنین
    قهقهه بزنید
    شاد و مستان باشین
    تا جایی که میتونید عشق و حال کنید
    ))
    زنده باد دیوونگی

تا وقتی مجردی این کارها رو میتونی بکنی.چون متاهل ها اگه از این کارها بکنند زندگیشون خراب میشه
    از طرفی همیشه که نمیشه مجرد موند-تا جوانی نیاز جنسی و عشق و عاشقی وادارت میکنه زن بگیری سنت که بالا رفت نیاز به همدم و...

دیوونگی هم خوبه واسه مجرد ها.ولی اندازه داره.در ضمن دیوونگی با مردم ازاری فرق داره

4. 14 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یادت باشه تو یه رابطه عشقی هیچ وقت از گذشته عشقیه طرفت و دوست داشتنش نسبت به طرف قبلیش نپرسی چون مثل خوره به مرور زمان روحت رو میخوره و تورو به موجودی حسود و بی اعتماد برای طرفت تبدیل میکنه و نهایتا چیزی جز حسرت داشتن عشقت برات باقی نخواهد ماند !

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

به نقل از یکی از دوستان در تاپیکچند تا اشتباه بزرگ که توی زندگی مرتکب شدی رو بنویس تا دیگران مرتکبش نشن :

گفتن جمله ی "فردا انجام میدهم" بزرگترین ضربه رو همیشه تو زندگی به من زده. جالب اینه که منشا گفتن این جمله ، بی برنامگیه!!
    سعی کنید همیشه برنامه داشته باشید نه این که خودتون رو مثل روبات کنید ولی در همین حد که تا حدود زیادی بدونید دارید چیکار میکنید
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خودم:
    این مهمترین مشکل زندگی منه که همه چی با این حل میشه از پول و زن و خونه و درس و فوق لیسانسو اعتماد به نفسو خوش اخلاقیو معنویتو و ...
    چرا که فقط با برنامه میشه به اینایی که گفتم دست پیدا کرد و بس . حالا میخواد این برنامه رو کاغذ نوشته شه یا تو ذهن آدم باشه.خلاصه باید اجراش کرد
    من با حرف این دوستم همین حالا میرم سراغ برنامه ریزی...انگار دوباره متولد شدم.
    واسه جواب پیامای بچه ها و پست های جدید هم تو برنامم وقت میزارم

لینک تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 8 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در رابطه عشقی سعی کنید از همون اول حقیقت خودتون رو به طرف بگید و خودتون رو یه انسان کامل و بدون مشکل و دقدقه معرفی نکنید .چون همه انسانها کم وکاستی هایی دارند که به مرور مشخص میشه
    من خودم تو رابطه اولم که زیاد هم طول نکشید همین شیوه رو در پیش گرفتم که بعد از 3 ماه طرف متوجه شد که هر چیزی که درباره خودم بهش گفتم ساخته تخیلاتم بود

9. 12 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

فیلمها فقط فیلمند از زهن یه نویسنده در اومده که مثل من و تو ادمه واشتباه میکنه

11. 4 کاربر از rangeeeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

_ هيچوقت دروغ نگو ، هر حرف راستي رو هم ، بيخودي نزن...
    _ وظيفه اتو در قبال تك تك افراد خانواده ،دوستات و اجتماعي كه درش زندگي ميكني صادقانه انجام بده ولي توقعي از اونا نداشته باش (تا اگه كسي هم كاري برات انجام نداد ناراحت نشي)...
    _ سعي كن در هر رشته اي كه تحصيل مي كني يا هر مهارتي كه داري تا آخرش بري و وسط راه ولش نكني...
    _ هميشه يادت باشه چيزي واسه شكر كردن از خدا تو زندگيت هست كه ممكنه بهش توجه نكرده باشي.پس قدر نعمتهايي رو كه داري بدون...

13. 15 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

12

تو مشکلات امیدتون فقط به خدا باشه و فقط از خودش کمک بگیرین
    من به شخصه و تو زندگیم اینو تجربه کردم

15. 15 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

-اگر با وسایل عمومی تردد میکنید هیچوقت برای درس خوندن رو اتوبوس و مترو و ... حساب نکنید چون هر وقت نیاز به مطالعه داشته باشید شلوغترین روز همون وسیله است !

-هر وقت کسی نصیحتتون کرد (بزرگتر و موی سپید) بدون بحث کردن باهاش بپذیرید (لازم نیست بهش عمل کنید فقط بپذیرید)

-اگه میخواین با دوستاتون برین بیرون تفریح هیچ فرد غریبه خارج از گروهی رو همراه نبرید که 99% نه به اون خوش میگذره نه به شما!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فکر میکنم این خوبه:

برام مهم نیست که کی میگه!! فقط مهم اینه که اصلا میدونه راجع به چی حرف میزنه؟!!
    برام مهم نیست که مامان یا خان دایی یا عموم دربراه ی اینترنت چی میگن،چیزی که مهمه اینه که کسانی که میدونن اینترنت یعنی چی راجع بهش چی میگن!!

میخوام بگم،تو همه ی موارد،نظر کارشناس یا کسی که میدونه راجع به چی حرف میزنه خیلی مهم تره!! مثلا تو خرید ماشین،من به ماشین های قدیمی علاقه دارم....چند تا ادمی که کارشون رو بلدن،بهم گفتن ماشین 3 خوبه...ولی تو نمایشگاه های ماشین،میگفتن که مزخرف تر از این 3 پیدا نمیشه و بیا همین 1 رو بهت بدیم!!(هر دو از یه کمپانی!!)نکته اینه که امکانات 3 خیلی خیلی جدید تر و بهتره از 1 ولی چون اونا حالیشون نیست از چی حرف میزنن(همشون نه!!بعضی هاشون!!) نظرشون مهم نیست....
    به نظرم موقع خرید کردن،به این نکته باید خیلی توجه بشه که فروشنده ها لزوما نمیدونن دارن چی می فروشن یا کاربردش چیه!!گاهی حتی اسمش رو هم بلد نیستن درست بگن!!

------------------
    به هیچ وجه زود تصمیم گرفتن خوب نیست!!مخصوصا راجع به افراد مختلف....
    مثلا،یه دوستی رو از روبرو میبینی که یه دفعه می پیچه تو کوچه...به حرف بغل دستیت که از ما خوشش نیومد گوش نکن چون ممکنه وقتی رسیدی به کوچه ای که پیچید،ببینی داره با داییش حرف میزنه و در اصل اون صداش زده!!!!
    اینم 2 تا چیز خاص تو زندگی من که رعایتشون میکنم!!شاید به درد شما هم خورد!

18. 10 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •