تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 92 از 221 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دد لیفت میتونه کمکت کنه ولی اگه نزدی هم اشکال نداره. حرکت نشر خم رو انجام بده ، فیله کمر هم حتما تمرکزی و آروم انجام بده. هر وقت زیر بغل میخوای کار کنی پارویی رو هم بزن.
    من یه کم تازه کارم با این اصطلاحات آشنایی ندارم.اگه ممکنه عکس بزراید تا بهتر متوجه بشم.البته فیله رو انجام میدم ولی یه مشکلی دارم با این حرکت اونم اینکه سر گیجه و حالت تهوع بهم دست میده!!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

من یه کم تازه کارم با این اصطلاحات آشنایی ندارم.اگه ممکنه عکس بزراید تا بهتر متوجه بشم.البته فیله رو انجام میدم ولی یه مشکلی دارم با این حرکت اونم اینکه سر گیجه و حالت تهوع بهم دست میده!!
    کدوم حرکت رو میخوای؟ نشر خم؟ این عکسش:

نشر خم اینطوریه که مثل رکوع خم میشی بعد زانو هات رو هم یکم خم میکنی بعد دمبل دستت میگیری و مثل بال زدن پرنده دستهات رو بالا و پایین میبری البته آروم.

کول کار میکنی؟ هر وقت خواستی کول کار کنی با دمبل یا با هالتر ، وقتی وزنه رو اوردی بالا یعنی کتف هات اومد بالا ، کتفهات رو ببر به سمت عقب (یعنی سینه هات رو بده جلو) و بعد وزنه رو بیار پایین.

3. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگه مىشه ىه کتاب خوب که درباره ى کار هر دستگاه و ىا کار هاى که با دنبل ىا هالتر ها هر چىىز دىگه اى که تو باشگاه پىدا مىشه و همراه با عکس باشه رو معرفى کنىد.....
    مرسى
    با عکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درسته ، نباید صدا بده. وقتی وزنه میزنی دستت رو تا آخر لازم نیست باز کنی که صدا بده....
    من نمیدونستم همیچین تاپیکی هم هست. منم دقیقا همین مشکلو داشتم قسمت آرنج,دقیقا بغل آرنج که به سمت داخل بدن. از مربیم پرسیدم گفت مشکل نداره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من نمیدونستم همیچین تاپیکی هم هست. منم دقیقا همین مشکلو داشتم قسمت آرنج,دقیقا بغل آرنج که به سمت داخل بدن. از مربیم پرسیدم گفت مشکل نداره.
    هرکسی درباره سلامت نگه داشتن بدنش ، خودش تصمیم میگیره....

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هرکسی درباره سلامت نگه داشتن بدنش ، خودش تصمیم میگیره....
    دوست عزیز بنده نیتم این نبود بگم شما اشتباه میکنی کس دیگه ای درست میگه و یا بالعکس.تنها قصدم تبادل نظر بود. مطمئنا (من خودم رو میگم) از نظر علمی همه چیز تموم نیستم. مربی من در گذشته سرمربی تیم ملی پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان بود که چندین دوره قهرمانی جهان رو بدست اورد,در حال حاضر هم برای دومین دوره متوالی رییس کمیته پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان جهان و همچنین رییس هیئت رشت هستند. مسلما وقتی همچین کسی در کنار من باشه من ترجیه میدم از ایشون سوال کنم تا خودم درباره سلامتیم تصمیم بگیرم! به هر حال شاید تبادل نظر در اینجا اشتباه بود. عذرخواهی میکنم....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز بنده نیتم این نبود بگم شما اشتباه میکنی کس دیگه ای درست میگه و یا بالعکس.تنها قصدم تبادل نظر بود. مطمئنا (من خودم رو میگم) از نظر علمی همه چیز تموم نیستم. مربی من در گذشته سرمربی تیم ملی پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان بود که چندین دوره قهرمانی جهان رو بدست اورد,در حال حاضر هم برای دومین دوره متوالی رییس کمیته پاورلیفتینگ نابینایان و کم بینایان جهان و همچنین رییس هیئت رشت هستند. مسلما وقتی همچین کسی در کنار من باشه من ترجیه میدم از ایشون سوال کنم تا خودم درباره سلامتیم تصمیم بگیرم! به هر حال شاید تبادل نظر در اینجا اشتباه بود. عذرخواهی میکنم....
    بله منم نگفتم شما اشتباه میگی و من درست میگم.... من خودم موقع ردن حرکات بی نهایت بی ملاحظه هستم ، یه دوستی دارم اون موقع زدن اسکات زانوهاش طوری صدا میده که توجه کل باشگاه رو به خودش جلب میکنه ولی چون ورزشکار حرفه ایه خودش مسئولیت و عواقب این کار رو در نظر میگیره.... وقتی یه نفر اینجا از من میپرسه دستم صدا میده و طوری بهش جواب میدم که سلامتش تضمین شده باشه وگرنه اگه براش مسئله ای نبود این صدا دادن که اصلا اینجا نمیپرسید....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال :

اگه شنبه یک سری حرکت هارو بزنم ، چهارشنبه دوباره میتونم همون حرکت هارو بزنم یا نه ؟
    فاصله برای ریکاوری کافی هستش ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال :

2-3 باری شده که وسط تمرین رگِ دستم ورم میکنه و ملتهب میشه !
    ایرادی داره ؟ در آینده دچار عارضه ای میشم ؟

اصلا چرا همچین اتفاقی میوفته ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یه سوال :

اگه شنبه یک سری حرکت هارو بزنم ، چهارشنبه دوباره میتونم همون حرکت هارو بزنم یا نه ؟
    فاصله برای ریکاوری کافی هستش ؟
    بله میتونی بزنی ولی تاثیری تو رشد عضلات نداره ، این کار ، کردن و نکردش فرقی نداره فقط چربی اضافی میسوزونی ، همین!

12. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •