سلام میخواستم تاریخ تولدمو توی جمیل ویرایش کنم میشه بگید چطور باید انجام بدم؟! يكي جواب بده خواهشا
سلام میخواستم تاریخ تولدمو توی جمیل ویرایش کنم میشه بگید چطور باید انجام بدم؟! يكي جواب بده خواهشا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با رفتن به این ادرس وقتی تو جیمیل کانکت هستید گزینه. رمو و داره
اگه احیانا رو این جیمیل یاهو ساختید حتما یاهورو داکتیو کنید قبل حذف جیمیل وگه نه به مشکلات امنیتی برا اون ایدی یاهو که رو این جیمیل ساخته شده پیش میاد..که از همون لحظه اول پدیدار میشه..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
منم این مشکلو داشتم قبلا
شما باید یه عکس جدید انتخاب کنید .سپس اون عکس قدیمیه رو از تو پروفایل حذف کنید اما هنوز شکلش هست. اما دوباره با انتخاب کردنش پیام میده که تصویر وجود نداره و ایا حذف شود؟ بعد با تایید حذف میشه.
سلام
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110904224506AAZpUxg
رو ستینگ کلیک کنید
پروفایل ستینگ. و کانتکت اینفو رو ویرایش کنید و سیو کنید.
روی هر جیمیل چندتا ایدی یاهو میشه ساخت؟
دوست عزیز توش گزینه حذف جیمیل نبود ؟کجاست دقیقا؟
من 4 تا دارم و بیشتر هم میشه احتمالا اما سعی کنید یه جیمیل بلا استفاده رو برا این کار استفاده کنید از حیث امنیت بهتره.
مدتیه جیمیل همش میل میزنه میگه داره بهت حمله میشه و پسوردتو عوض کن
جالبه که هر بار هم از یه کشور خیلی دور هست.
این پیغامها واقعی هست؟
سلام
شما از تنظیمات تب سکیوریتی گزینه 2 step رو جهت پسورد با موبایل رو فعال کنید تا پسوردتون اگه -- بشه باز هم هکر راخی نداشته باشه.
و دوم اینکه احتمال داره تحت اسنیف باشید یا فیشینگ و کار همسایه یا دوست عزیزتون باشه که با متا و بخاطر اینکه پسو کش بره میگه پسوردو عوض کن.تغییر موقعیت و راه دور کاری نداره.ایمیل و جیمیل فیک هم خیلی راحته.
موفق باشید
Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)