تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 258 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به من یه میل اومده نمیدونم مث اون میل فیکا هسش یا واقعیه ....از طرف YAHOO INC. USA !

متنشم خوندم ولی بعید میدونم حقیقت داشته باشه ...نظر شما چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    8721 Santa Monica Blvd #409. Los Angeles,
    CA 90069-4507. US

Attn: E-mail Address Owner
    We are pleased to notify you that A PAYMENT of $60,000 US DOLLARS have grated to you for been No: 03 winner of the Year 2011 as A Microsoft Yahoo mail online users customer. Your PAYMENT of $60,000 US DOLLARS will send to you via WESTERN UNION MONEY TRANSFER from Ghana, AFRICA through the help of the International Monetary Fund (IMF) which the Microsoft Corporation Board in Ghana, West Africa (MCB) are aware of it.
    However,we have concluded to affect your own payment through Western Union® Money Transfer, $5,000 twice daily until the total sum of $60,000 US DOLLARS is completely transferred to you.

The Western Union® office in ACCRA, GHANA has been mandated by the International Monetary Fund (IMF) to transfer your PAYMENT of $60,000 US DOLLARS to you.

You are advise to contact the WESTERN UNION MONEY TRANSFER Customer Care at (wumt.gh@w.cn ) with your full information,because can not be able to send the payment with your email address alone, thereby need your information as to where they will be sending the funds, such as:

Receiver's name:.........
    Address:.........
    Country:.........
    Phone number:........
    And Attached copy of your Identification

Note that your payment files will be returned to the IMF within 72 hours if the Western Union Money Transfer Customer Care did not hear from you, this was the instruction given to us by the IMF

This Reparation PAYMENT valued at $60,000 US DOLLARS only attracts the sum of $95 to be paid as the dispensation fees, once this is received, there shall be no further demands from you, and that will be all you need do to get your PAYMENT along with the required information above.

NB: Please be informed that this is no kind of a joke. The Western Union® office in ACCRA, GHANA will start the transfer as soon as the received your information.

Thanks,
    Fred Munson

Congratulations from the Staffs & Members of Microsoft Board Commission

CONFIDENTIAL NOTICE

This email is intended for the owner of this E-mail Address only and contains privileged and confidential information. If you received this email by error, please delete it from your mail box and notify us immediately for correction. The disclosure of this email to a third party is highly prohibited.
    Thanks for your understanding

داره خودمونی میشه saber136's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

100% کلاهبرداری هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام من یکی از ایمیل های که خیلی برام مهم بود رو امدم مثلا سیو منم رو ایمیلم کلیک کردم و فرستادم تو فولدر (Move selected emails toa folder {d}) حالا ایمیل نیست چه جوری می تونم پیداش کنم ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

چطوری میشه فهمید که طرف ایمیل رو خونده یا نه؟!

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با سلام من یکی از ایمیل های که خیلی برام مهم بود رو امدم مثلا سیو منم رو ایمیلم کلیک کردم و فرستادم تو فولدر (Move selected emails toa folder {d}) حالا ایمیل نیست چه جوری می تونم پیداش کنم ؟؟؟؟؟؟
    پوشه های میل رو چک کردید مثل important و ... ؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام

چطوری میشه فهمید که طرف ایمیل رو خونده یا نه؟!
    باید از نرم افزار جاسوسی استفاده کنی که مخصوص این کار ساخته شدند. من امتحان نکردم ولی بهتریناش اینا هستن :

Read Notify
    spypig

7. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز یه قسمت سرچ توی ایمیل هست. البته اگر ایمیل شما در یاهو باشه. در قسمت سرچ بار قسمتی از تیتر یا نام فرستنده را وارد کرده و اینتر کنید. خواهید دید که ایمیل های مشابه با اون نام سرچ شده نمایش داده خواهد شد. موفق باشید.

9. این کاربر از MaMaD LooTi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام از دوستان من یک ایمیلی داشتند از یاهو که مدتی به اون لاگین نشدند بعد از مدتی که لاگین شدند ازشون سوالاتی پرسیده و دوباره وارد ایمیل شدند اما عین روز اول تنها یک پیغام Welcome Yahoo! داره و هیچی در هیچ جای ایمیلش نیست و انگار تازه سازه اما اظهار دارن ایمیل هایی داشته اند از قبل روی ایمیل و چون الان نیاز زیادی بهش دارن خواستن ازش استفاده کنند که اینطوری شده راستش من همچین مشکلی ندیده بودم که با سوال امنیتی مثلا بیاد ایمیل رو مثل روز اول پاک کنه حالا میخوام ببینم دوستان که حرفه ای تر هستند همچین مشکلی از چیه و آیا راهی هست اون ایمیل ها که پاک شدند رو براشون برگردوند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    سوال من اینه که چطور میشه تو ایمیل...یه لینکو به عکس چسبوند. یعنی وقتی کلیک روی عکس میکنی... اون لینک باز بشه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از تگ مشخص شده استفاده کنید

کسی جواب مارو نداد

13. این کاربر از zix_zixi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •