بچه ها من یه ماهی هست دارم فیتو پاناما میزنم،خوبه ولی تاثیر چشمگیری نسبت به بقیه نداره
یکیو دیدم میگفت ۶ماهه که سینره ضد ریزش میزنه نه تنها قطع شده بلکه موهاشم درومده !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
بچه ها من یه ماهی هست دارم فیتو پاناما میزنم،خوبه ولی تاثیر چشمگیری نسبت به بقیه نداره
یکیو دیدم میگفت ۶ماهه که سینره ضد ریزش میزنه نه تنها قطع شده بلکه موهاشم درومده !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
شوخی بود این الان ؟
نه جدی بود
هد اند شولدرز ها همه تقلبی هستن حتی با طرج شبنم!
Last edited by Ali_softcenter; 19-02-2013 at 00:43.
سلام به همگی
من موهام فکر میکنم معمولی تا کمی چرب باشه هم شوره خشک داره هم چرب و کمی ریزش.
ولی جالب اینکه وقتی شامپو ملایم یا روزانه میزنم احساس میکنم سرمو خوب تمیز نمیکنه
وقتی شامپوی موی چرب میزنم مثل سابال دوکری خیلی خشک میشه و فکر میکنم پوست سرم برعکس شروع میکنه به ترشح چربی و موهام بدتر از قبل چرب میشه
شامپوهای نرم کننده دارم که اصلا به سرم نمیسازه و ریزش میده
حالا میخوام هم تجربیاتمو بگم هم ازتون در مورد شامپویی که حد اقل ریزش نده کمک بگیرم
(شامپوی شماره 1 و 2 رو دکتر باریک بین پیشنهاد دادن)
1-ناتور ویتال که البته به نظر من نیچر ویتال هست ویتامینه و ضد ریزش: ریزش رو زیاد کرد
2-نیسیم ضد ریزش مخصوص موهای معمولی تا چرب: 3 بار استفاده کردم و ریزش و بدتر کرد
3-سبوفان: اونم یه کم ریزش رو زیادکرد
4-اکوفن: ریزش رو یکم زیاد کرد
5-کورپور سانو ضد شوره و چربی: خیلی ریزش داد
6-بیوکسین ضد شوره: اصلا تاثیری روی شوره نداشت ولی سرم تا دو روز چرب نمیشد و ریزش معمولی
7 بیوکسین مخصوص موهای چرب: همون مساله ای که گفتم اولش سرم خیلی خشک و بعد خیلی چرب میشد
8 از این هد اند شولدر تقلبی ها: که خوب نبود
9- کنین کلوران: موها رو تمیز نمیکرد
10 ضد ریزش فولیکا: اون موقع موهامو از ته زده بوده نمیدونم ریزش داد یا نه ولی اونم خوب تمیز نمیکرد
11-هگور روزماری: بازم موهامو از ته زده بودم یکم موها رو بی حال میکرد
12- فیتو: که برام واقعا عجیب بود که اینقدر تعریف میکنن چون هیچ شامپویی تو عمرم به این اندازه ریزش نداده بود اونم تو اولین بار استفاده
.
.
.
خوب حالا در مورد این چند تا شامپو که با توجه به کل مطالبی که تو سایت خوندم و جمع بندیی که کردم به نظرم اومد ازبقیه بهتر بودن خواهش میکنم اونایی که تجربه دارن نظر بدن در مورد اثراتی که این شامپوها روی مو و پوست میذارن از نظر
1- ریزش
2-نداشتن نرم کننده
3-زیاد نکردن شوره
4-میزان خشک کردن یا چرب کردن پوست سر
که شاید هم من به نتیجه برسم هم کسایی که این مشکلات رو دارن
1-آنافاز دوکری
2-فیتوم اکتیو ایوروشه
3-ضد ریزش و شوره اریکه
4-ضد ریزش اردن
5-ضد شوره emeron
6-لامینین
7-medilann
8-در مورد کلیر که خیلی نظرات متفاوته و میگن الان اصلش وجود نداره من در یه سایتی دیدم که یه نفر گفته بود این بسته بندی جدیدا که نقریبا مکعب مستطیل شکل هست و لیبل هم داره هم امکان داره تقلبی باشه و شکل بشته بندی خود شرکت ترک هم که اصلا با اینایی که تو ایرانه فرق داره
9- در مورد سینره هم که بعضیا گفتن خیلی خوبه و خیلی ها هم گفتن خوب تمیز نمیکنه و خارش و پوسته و ریزش ایجاد کرده که من خیلی جاهای دیگه با این موضوع برخورد کردم
بچه ها حواهشا جواب بدین روی همین پست هم اگه جواب بدین خیلی لطف کردین
جدا؟
چرا؟
من خیلی تعریفشو شنیدم که!
من پیشنهاد میکنم شده شامپوی تخم مرغی داروگر هم بزنید ، بزنید اما هد اند شولدرز نزنید!
اون دوره که اصلش بود بله بسیار عالی بود! اما خیلی وقته که دیگه اصلش به هیچ عنوان نیست و تا دلتون بخواد تقلبی پیدا میشه حتی در داروخانه های معتبر!
من خودم یکبار فقط یکبار یکدونه از این به اصطلاح هد اند شولدرز ها رو ((نعنایی بود فکر کنم)) زدم آنچنان پوست سرم حساسیت پیدا کرد و دچار مشکل شد که فقط دوماه درگیر درمان بودم!
حالا نه اینکه هرکسی الان بره هداند شولدرز بزنه دچار مشکلی میشه که برای من پیش اومده!!! اما قاعدتا راضی کننده نخواهد بود(( مضر نباشه مفید هم نیست))
موفق باشید
هدان شولدرز :
تو اينكه شامپوي عالي هست شكي توش نيست ميتونيد تو گوگل سرچ و نظرات مردم جهان رو بدونيد دربارش
اوايل كه وارد ايران شد اصل بود يه مدت تقلبي شد و الان دوبار با اسم شركت تهران بوران و طرح شبنم وارد داروخانه ها شده
حالا من اصلش رو دارم ( از خارج از ايران ) و تقلبيش هم داشتم و تقلبيش كلا از لحاظ كيفيت بدنه پلاستيك و بو و غلظت مايع كاملا متفاوت بود در كنار اصل كه قرار دادم ...
حالا كسي تجربه اين جديداي داروخونه و شركت تهران بوران رو داشته ؟
عجبببببب
خوب شد پرسیدم،چون میخواستم برم بخرم!
البته یه مدت شنیده بودم این شامپو که وارد ایران میشه تولید عربستانه!
حالا پیشنهادتون چیه؟چه شامپویی؟
فولیکای ایرانی رو هم مد نظرت داشته باش.. من بعدازینکه هداندشولدرز تقلبی شد ازین استفاده کردم و تقریبن راضی ام ازش.
همون کار هد اندشولدرز رو به خوبی انجام میده.. موهات رو هم کدر نمیکنه و یک ضد شوره ی خیلی خوب هست.
درکنارش میتونی یک نرم کننده هم استفاده کنی.
سلام
هد اند شولدرز تهران بوران رو دارم خوبه ، از کلیر راضی کننده تره ولی اینطور که دوستان میگن باید عوضش کنم
ضد شوره چی خوب هست؟
همینطور نرم کننده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)