تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 124 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بحث صوت کشیدن شد واس منم یزمان احساس میکردم از لاستیکای جلو همین صدا میاد،جالب بود بعضی وقتا میومد،بعضی وقتام نه!
    اما مشکل جدید ک باهاش مواجه شدم صدای جیر ممتد هست ک بعضی وقتا تو دنده عوض کردن میاد و تا چن ثانیه بعد اینکه دنده ام عوض شد شنیده میشه!
    مشکل کجاس؟

درضمن یکم صدای موتورمم زیادتر از اولش شده،موقعی ک دارم گاز میدم!
    خودم ماشینو 6 ماهه تحویل گرفتم، موقع ترمز تو ترافیکها از لنتهای جلو صدای قمری (نوعی پرنده) میده! لنت نصف هم نشده ولی صدا داره، بعضی موقع ها هم دائم سوت میکشه! تو ماشین قبلی هم عین همین داستان بود سعی کردم دیگه این صداها رو نشنوم چون فقط هزینه بالا برای لنتهای تقلبی و چند روز یا چند ماه بعد روز از نو روزی از نو!
    صدایی که موقع تعویض دنده می فرمایید میاد، احتمالا یا از دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ باشه یا خود گیربکس. اگه درست بگم ماشینو تو پاییز 91 تحویل گرفتین دیگه، پراید جدید بعد از یک مدت (معمولا بعد از حدود 15000) به صدا میفته، راهش هم اینه که بزارین اینقدر صدا زیاد شه تا بشه فهمید از کجای ماشینه ببرین برای تعمیر!
    کلا حساسیت به خرج ندین و طبق صحبت کارکنان زحمت کش سایپا صدای ضبط رو زیاد کنین تا صداهای اضافه رو نشنوین!

2. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم ماشینو 6 ماهه تحویل گرفتم، موقع ترمز تو ترافیکها از لنتهای جلو صدای قمری (نوعی پرنده) میده! لنت نصف هم نشده ولی صدا داره، بعضی موقع ها هم دائم سوت میکشه! تو ماشین قبلی هم عین همین داستان بود سعی کردم دیگه این صداها رو نشنوم چون فقط هزینه بالا برای لنتهای تقلبی و چند روز یا چند ماه بعد روز از نو روزی از نو!
    صدایی که موقع تعویض دنده می فرمایید میاد، احتمالا یا از دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ باشه یا خود گیربکس. اگه درست بگم ماشینو تو پاییز 91 تحویل گرفتین دیگه، پراید جدید بعد از یک مدت (معمولا بعد از حدود 15000) به صدا میفته، راهش هم اینه که بزارین اینقدر صدا زیاد شه تا بشه فهمید از کجای ماشینه ببرین برای تعمیر!
    کلا حساسیت به خرج ندین و طبق صحبت کارکنان زحمت کش سایپا صدای ضبط رو زیاد کنین تا صداهای اضافه رو نشنوین!
    نه ماشینو تیر تحویل گرفتم و کارکردش 12000تاس!
    جالبه بردم نمایندگی گفت آلیاژ گیربکسا خوب نیس و .... ،طبیعیه،نگران نباش!

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه ماشینو تیر تحویل گرفتم و کارکردش 12000تاس!
    جالبه بردم نمایندگی گفت آلیاژ گیربکسا خوب نیس و .... ،طبیعیه،نگران نباش!
    دقیقا نمایندگی جواب صحیح رو داده و به قولی ایراد رو به گردن کسی دیگه ننداخته!
    یه کار میتونی بکنی، بری سمت شوش تهران و بگردی دنبال گیربکس استوک کره ای که اگر سالمش گیرت بیاد از 500 تا 1 تومن قیمت داره.
    راه دیگشم که گفتم صبر کنی تا صدا اونقدری زیاد بشه که قابل شناسایی و تعمیر باشه. فقط توصیه اکید میکنم الکی دست تعمیرکار ندی که از همینی که هست هم بد تر میشه.

5. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا نمایندگی جواب صحیح رو داده و به قولی ایراد رو به گردن کسی دیگه ننداخته!
    یه کار میتونی بکنی، بری سمت شوش تهران و بگردی دنبال گیربکس استوک کره ای که اگر سالمش گیرت بیاد از 500 تا 1 تومن قیمت داره.
    راه دیگشم که گفتم صبر کنی تا صدا اونقدری زیاد بشه که قابل شناسایی و تعمیر باشه. فقط توصیه اکید میکنم الکی دست تعمیرکار ندی که از همینی که هست هم بد تر میشه.
    ن بابا واسه چی برم انقد پول بدم!!!اونم ماشین صفرو!
    درحد صورت ممنون دوست عزیز

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این موضوع صدا دادن لنت ها در ماشین های جدید داخلی خیلی شایع شده است . اصطلاحا به آن شیشه شدن لنت یا شیشه کردن لنت میگن
    حالا این یعنی چه ؟
    یعنی لنت براثر داغ شدن بیش از حد خشک شده و کربن موجود در آلیاژش میسوزد و در نتیجه صدا تولید میکند .
    اما چرا این اتفاق میافتد ؟
    در ماشین های جدید ایرانی تمامی خودروها ترمز ABS دارند و همینطور سیستم ترمز تقویت شده اما بهبود نیافته و دیسک تغییری نکرده است ؛ به این ترتیب دیسک با وجود ترمز های تقویت شده براثر اصطهکاک خیلی زیاد برای ترمز گیر بهتر خیلی سریع داغ شده و گرمای زیادی را تولید میکند که منجر به شیشه شدن لنت ترمزها میشود .

8. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این موضوع صدا دادن لنت ها در ماشین های جدید داخلی خیلی شایع شده است . اصطلاحا به آن شیشه شدن لنت یا شیشه کردن لنت میگن
    حالا این یعنی چه ؟
    یعنی لنت براثر داغ شدن بیش از حد خشک شده و کربن موجود در آلیاژش میسوزد و در نتیجه صدا تولید میکند .
    اما چرا این اتفاق میافتد ؟
    در ماشین های جدید ایرانی تمامی خودروها ترمز ABS دارند و همینطور سیستم ترمز تقویت شده اما بهبود نیافته و دیسک تغییری نکرده است ؛ به این ترتیب دیسک با وجود ترمز های تقویت شده براثر اصطهکاک خیلی زیاد برای ترمز گیر بهتر خیلی سریع داغ شده و گرمای زیادی را تولید میکند که منجر به شیشه شدن لنت ترمزها میشود .
    با توجه به صحبتهای شما لنت های با جنس سرامیکی باید بهتر کار کنن. (البته صرف نظر از قیمت خیلی بالا)

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز من یه پراید 131 SX مدل اواخر 90 دارم ...

راستش به سرم زد گازسوزش کنم ، نظرتون چیه؟ از دوستان کسی گاز سوز کرده پرایدش و ؟ نظرش و بگه لطفا ...

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز من یه پراید 131 SX مدل اواخر 90 دارم ...

راستش به سرم زد گازسوزش کنم ، نظرتون چیه؟ از دوستان کسی گاز سوز کرده پرایدش و ؟ نظرش و بگه لطفا ...
    کلا دوگانه سوز کردن ماشین تک سوز به صورت کارگاهی پیشنهاد نمیشه، اگر واقعا دنبال ماشین دوگانه هستین خودرو فعلی رو بفروشین یه دوگانه کارخونه بگیرین با خیال راحت.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کلا دوگانه سوز کردن ماشین تک سوز به صورت کارگاهی پیشنهاد نمیشه، اگر واقعا دنبال ماشین دوگانه هستین خودرو فعلی رو بفروشین یه دوگانه کارخونه بگیرین با خیال راحت.
    پراید گاز سوز کارخونه فاقد فرمان هیدرولیک هست متاسفانه
    اگه از طریق شرکت سایپا دوگانه کنم چی یا شرکت های معتبر؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه این کارتهای vip چیه که از نمایندگی تماس میگیرن و میگن برای یک سال حدود 70000 تومان در میاد؟؟
    میگن رویس ادواری رایگان و تخفیف بیمه ای شخص ثالث حدود20 درصد داره و کلی امکانات دیگه که این قدر گفت که من گیچ شدم......
    راستی من وقتی که کلاچ میگیرم و میخوام دنده عوض کنم یه صدای خر خر از ماشین میاد ولی تا کلاچ رو ول میکنم صدا قطع میشه و بیشتر هم موقعی که ماشین سرده صدا میده و در گرما صداش کمتره اما قطع نمیشه
    بیشتر هم در تعویض دنده 2 به بالا صدا داره
    میونه از دیسک و صفحه باشه یا از گیربکسه
    ماشینم هم مدل 1391 و دوگانه سوزه وحدود 17000 کیلومتر کارکرد داشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •