تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 120 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این که میگن تو بعضی از کشورها نصف سال شبه درسته ؟؟
    یا به خاطر اینکه خورشید اونجا کم میتابه اینجوری میگن ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من فنلاند ، سوئد و نروژ و کلا اسکاندیناوی بودم ...
    بیشتر اوقات هوا مثل صبح اول وقت یا غروب هستش . بعضی اوقات هم که کلا چند ساعت توی روز روشنایی هست . البته روزهای عادی هم کم نیست که من روز عادی اونجا نبودم ببینم چند ساعت روشنایی داره که میگن عادیه .

3. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

نشد بپرسم: حکایت این اتوبوس های جدید وی آی پی چیه؟بیلیتشون چنده؟چه مزیتی نسبت به بقیه دارن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال دارم که شاید یه مقدار عجیب به نظر برسه اینکه برای توپ جمع کن شدن تو ورزشگاه های بزرگ دنیا چه مراحلی رو باید طی کرد؟
    فوتبالیست که نشدیم حداقل توپ جمع کن بودن شاید خیلی دور از دسترس نباشه

6. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    دنیایی که آدماش بی معرفتند

پيش فرض

باور كنيد با يك سرچ ساده قيمت ارز رو مي تونيد يدا كنيد و نيازي به رسيدن اينجا نيست

پي نوشت : هر ريال 321 تومان هست
    ولی ابنجوری راه آسونتریه :دئ

8. این کاربر از J1 1J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان این که میگن تو بعضی از کشورها نصف سال شبه درسته ؟؟
    یا به خاطر اینکه خورشید اونجا کم میتابه اینجوری میگن ؟؟
    iهر چي به سمت قطب ها نزديك ميشيم حركت خورشيد به سمت افق نزديك تر ميشه همچنين طول شب و روز متفاوت ميشه مثلا تو كشورهاي اسكانديناوي كه دوستمون گفتن خورشيد مايل مي تابه و طول روزها در تابستان و شبها در زمستان از كشوري مثل ايران بيشتره
    و نقاطي هستند كه نزديك به قطب هستند كه 6 ماه شب و 6 ماه روز هستند

من فنلاند ، سوئد و نروژ و کلا اسکاندیناوی بودم ...
    بیشتر اوقات هوا مثل صبح اول وقت یا غروب هستش . بعضی اوقات هم که کلا چند ساعت توی روز روشنایی هست . البته روزهای عادی هم کم نیست که من روز عادی اونجا نبودم ببینم چند ساعت روشنایی داره که میگن عادیه .
    نشد بپرسم: حکایت این اتوبوس های جدید وی آی پی چیه؟بیلیتشون چنده؟چه مزیتی نسبت به بقیه دارن
    بسته به مسير متفاوت هست تهران مشهد مثلا 25 تومن ، من سوار شدم اصلا راحت نبود (نسبت به قطار و هواپيما) يه شام مختصر (كه هيچي حساب نميشه) كولر ، جاي پاي زياد و صندلي كه با زاويه زيادي به عقب ميره براي راحتي بيشتر
    هم تو اينجا (صفحات قبل ) توضيحش هست هم تو سايت رويال سفر
    ولی ابنجوری راه آسونتریه :دئ
    راه اسون ، راه درست نيست !! اين البته نظر من هست كه درستش اينه ادم اول يه سرچ ساده بزنه اگه پيدا نشد اينجا بپرسه البته نظر شخصي من هست

10. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگه مثل قطار , برقِ 220 ولت داشته باشه خیلی خوبه . میشه در طول راه از لپ تاپ و انترنت استفاده کرد و مدتِ سفر خیلی کوتاه تر میشه وقتی سرگرم باشید

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در حال حاضر خیلی از کالاهای مارکهای مشهور و شناخته شده در چین تولید میشه , حالا قضیه چیه؟ این شرکتها کارخانه هاشون رو بردن چین؟ توی چین شعبه زدن؟ اصلا این کالاها تقلبی هستند؟ و نکته بعدی خریدن کالا های مارک مشهور ساخت چین کار درستیه؟ یعنی کاراییش خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

در حال حاضر خیلی از کالاهای مارکهای مشهور و شناخته شده در چین تولید میشه , حالا قضیه چیه؟ این شرکتها کارخانه هاشون رو بردن چین؟ توی چین شعبه زدن؟ اصلا این کالاها تقلبی هستند؟ و نکته بعدی خریدن کالا های مارک مشهور ساخت چین کار درستیه؟ یعنی کاراییش خوبه؟
    من جواب این سوال رو با مثالی در مورد دوربین های دیجیتال عکاسی و فیلمبرداری توضیح میدم . البته مشخصه که نمیشه به تمامی محصولات و همه برندها تعمیم داد این جواب رو ، ولی کلیت موضوع همین هستش .

اکثر مالکین برندهای مطرح که توی کشورهای توسعه یافته هستن ، بدلیل هزینه بسیار بالای مالیات در درجه اول و بدلیل هزینه زیاد نیروی کار ماهر در درجه دوم سعی میکنن خطوط تولید رو حالا هرچیزی که امکانش باشه ، به کشورهای ارزونی مثل چین منتقل کنن . یا حداقل برای یک سری از کالاهایی که کمتر جنبه لوکسوری دارن و کارایی اونها اهمیت بیشتری نسبت به برند بودن اونها داره ، این کار رو می کنن .

چین مالیات بسیار کم و نیروی کار فوق العاده زیاد و ارزان ... حالا برای هر خط تولید هم فرضا 10 سوپروایزر فنی از کشور مبدا قرار بدن باز هزینه ها اصلا قابل مقایسه نیست . برای دوربین های عکاسی الان اکثر موارد توی چین و تایلند و . . . تولید میشه ولی تحت لیسانس و نظارت کامل شرکت های مادر و تفاوت کیفیتی در کار نیست و تنها همون دو عامل گفته شده + یک سری مزیت های صادراتی کشورهایی مثل چین و اینها هستش که خطوط تولید رو به اونجا ها میکشونه .

مثال دیگه گوشی های نوکیا که توی فنلاند تولید میشدند اکثرشون ولی با مالیات 35 درصدی که نوکیا می بایست به دولت میداد + هزینه هر ساعت کار هر کارگر ماهر حداقل 15 یورو ، خوب قاعدتا اصلا منطقی نیست که این روند ادامه داشته باشه ... زمانی که میشه با مالیات نزدیک به صفر و هزینه هر ساعت کارگر کمتر از 1 یورو ، خطوط تولید رو راه اندازی کرد !

موفق باشید .

14. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من جواب این سوال رو با مثالی در مورد دوربین های دیجیتال عکاسی و فیلمبرداری توضیح میدم . البته مشخصه که نمیشه به تمامی محصولات و همه برندها تعمیم داد این جواب رو ، ولی کلیت موضوع همین هستش .

اکثر مالکین برندهای مطرح که توی کشورهای توسعه یافته هستن ، بدلیل هزینه بسیار بالای مالیات در درجه اول و بدلیل هزینه زیاد نیروی کار ماهر در درجه دوم سعی میکنن خطوط تولید رو حالا هرچیزی که امکانش باشه ، به کشورهای ارزونی مثل چین منتقل کنن . یا حداقل برای یک سری از کالاهایی که کمتر جنبه لوکسوری دارن و کارایی اونها اهمیت بیشتری نسبت به برند بودن اونها داره ، این کار رو می کنن .

چین مالیات بسیار کم و نیروی کار فوق العاده زیاد و ارزان ... حالا برای هر خط تولید هم فرضا 10 سوپروایزر فنی از کشور مبدا قرار بدن باز هزینه ها اصلا قابل مقایسه نیست . برای دوربین های عکاسی الان اکثر موارد توی چین و تایلند و . . . تولید میشه ولی تحت لیسانس و نظارت کامل شرکت های مادر و تفاوت کیفیتی در کار نیست و تنها همون دو عامل گفته شده یک سری مزیت های صادراتی کشورهایی مثل چین و اینها هستش که خطوط تولید رو به اونجا ها میکشونه .

مثال دیگه گوشی های نوکیا که توی فنلاند تولید میشدند اکثرشون ولی با مالیات 35 درصدی که نوکیا می بایست به دولت میداد هزینه هر ساعت کار هر کارگر ماهر حداقل 15 یورو ، خوب قاعدتا اصلا منطقی نیست که این روند ادامه داشته باشه ... زمانی که میشه با مالیات نزدیک به صفر و هزینه هر ساعت کارگر کمتر از 1 یورو ، خطوط تولید رو راه اندازی کرد !

موفق باشید .
    سلام
    البته در این کار کلاهبرداری هم میشه .

عده ای در کشورهای آسیائی و حتی ایران , مارکهای معروف رو کپی میکنند و به اسم جنس خارجی میفروشند به مردم از همه جا بی خبر .
    مثل لباس , کیف . کفش ورزشی , کراوات , ادوکلن , مسواک , شامپو , صابون , لوازم آرایش , پوشک !!! , لوازم برقی , اجاق گاز , دارو , ساعت , خودکارهای مشهور , قطعات یدکی , سیگار , عینک , مواد مخدر !!!! و غیره .

باورتون میشه تو نت لامبورگینی تقلبی میفروشند .
    بابا قورباغه رو رنگ میکنند به جای بلبل و قناری میدن به مردم . کجای کارید شما

16. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •