ببخشد كه دير شد . ولي خوب برات زنگ زدم .... خودتم گوشيو برداشتي درسته ؟ راحلم بهت گفتم ...نوشته شده توسط saeid_ronaldo
موفق باشي عزيزم . در ضمن خدا يادت نره . (حلال مشكلاتته )
ببخشد كه دير شد . ولي خوب برات زنگ زدم .... خودتم گوشيو برداشتي درسته ؟ راحلم بهت گفتم ...نوشته شده توسط saeid_ronaldo
موفق باشي عزيزم . در ضمن خدا يادت نره . (حلال مشكلاتته )
بنده هستم ... نا قابل و بي ارزش در محضر متعالي شما . بفرماييد ...نوشته شده توسط Elfin-D
تصميم كبرينوشته شده توسط mohammad ashena
![]()
![]()
عرض کنم که ( وقتی می خوام رسمی و غیر رسمی صحبت کنم قر و قاطی میشه . )
نه
بودم .(منحل شد . 9 سال بسیج فعال بودم ... )
چرا انقدراحمقی که این همه برات مشکل بوجود میاد .افراد رو دمست داری اما . انو محل سگم بهت نمی ذارن ؟
جواب: حقمه . ارزشم در همین حده
ادم خیلی نازذک اندیش و زبلی هستی ... با هوشی ... هنوز مونده ... بعدا بهت میگم ...
نظری ندارم
نه جالب بود . احساس خوشایندی داشتم![]()
برای دریافت نرم افزار...
1.نه . ولی )واسه این سوالت یخ جواب خندا داری میخواستم بگم که رو زمین ولوشی . حیف که اصلا حال ندارم .... ارمین جان اینم بهت جواب نمی دم تاحالم بیاد سر جاش یه حال اساسی بهت بدم (نوشته شده توسط armin_goooodboy
2.اهرام مصرنشانه ی بالندگی قبطیان بوده که امروز متاسفانه نسلشون منقرض شده )توسط مارمولک خورا ی شکم گنده (
3.بابل
4.امریکا یا کانادا )امریک به خاطر امکاناتش و کانادا بخاطر مناظرش و امنیتش (
5.بودم سابقا
6.نهخیر متاهل و دارای یک فرزند )![]()
![]()
![]()
بله مجردم ارمین جان
کی اخه به من زن میده![]()
![]()
)دلشون بخواد (
7.اره همین جا بغل خودمونه دیگه نه ؟![]()
![]()
![]()
![]()
8.نه همو نی خوابم خوبه 4 تا خوابمیبینم عشق میکنیم واسه خودمون دیگه ....
9. اگه درس رو دوست داشته باشم لذتی به اندازه ی اون سراغ ندارم و اگهع بدم بیاد . هیچ شکنجه ای بیشتر و بد تر از اون سراغ ندارم
10.دوومی رو بهیشتر دوست دارم ... من چیزیو می خوام که عاشقش باشم ... )4 بار خونم فهمیدمچی گفتی (
1.در خدمتتون هستم . هرچی در توانم باشه . هستم در خدمتت نیما جاننوشته شده توسط [Nima]
فکر کنم 2 سال پیش به خاطر سینوام
3.املی ها عین بابلی ها گلن . سابقه ی تاریخی طولانی و متمدن بودن از خصلتهای املی های گله
4.در بعضی موارد اره . اما در موارد دیگه نه .)پاره ای از مساعل هیچ وقت از یادم نمیره .... (
5.سابقا قبل ازاینکه با رایانه اشنا بشم . عاشق برق و برق کشیو ... بودم . به خاطرش خیلی وقت ها نزذیک بود جان به جان افرین تسلیم کنم
6.کاری ندارم با هاش بکنم ... ارزشی نداره برام
7. اهنگ دوستام ... 0111 رپ بابلی . خیلی با حالن ....
نه محمئجان عرض کرده بودم که مشکل زیادی اخیرا دارم این شد که شرمنده یشما دوستانگلم شدم . .واقعا عدر می خوامنوشته شده توسط pandemonium
1.اره محمد جان خیلی علاقه دارم )منروحیه ی خیل حساسی دارم به نقاشی و ینا هم علاقه دارم . طرخهای فی البداهه زیاد کشیدم ....(
2.خوب نه اونطور که فکر می کنی . چند تا مقاله )زبان اصلی ( پروژها ( و همینطور معلم خودم که روانشناس بود . خیلی مطالب یادم داد ...کتابی سابقا بود . انحرافات جنسیاره اما با خوندن مطالب اون مساعل زیادی برام مشخص شد ... حالات هیستریک و مجنونیت و دیگه بگیرو برو دیگه .. ماره بچه 4 ماهشو کشت )کلشو با کار د برید چون فکر میکرد شوهرش انو بیشتر دوست داره
![]()
![]()
![]()
. من اینو خوندم بی خیال زن شدم . گفتم حالا اگه من جای اون بچه بخ بخ بودم .الان پخ پخ . اون دنیا بودم
![]()
![]()
)خودممنزدیک بود دیوانه شم . مارد کتا بو سر به نیست کرد . کلاس اول دبیرستان بودم (
2.اینطورم نبوده خیل کلی بیان کرده ...
بله من موافقم)تا حدودی ( ... اما راهی که فروید مشخص کرده بود درست نبود . اسلام راهش رو بیان کرده بود و راه نشان داده شده بود ....
3.این مساعل خیلی عالی هستند . بله مفید که خلی هستند .اما افراد سطحی نگاه میکنن . و اگه به این مساعل سطحی نگریسته بشه . کاملا برعکس عمل میکنند ... این مساعل و اموزشها به سان شمشیر دو لبه ای هستند . اگه دقت بکنی پاره ای از این مساعل رودر حد فهم خودم باز کردم و تو ضیح دادم .... مه نتاسفانه بعضیهاش )اکثرا ( به دیار باقی شتافتند (
4. نه این ظرفیت اینجا وجود نداره . به خاطر بازه ی سنی افراد ...
5.نه این امکان وجود نداره ..اما درکت بالاترمیره . تا وقتی خودت لمس نکردی مشکل رو نمی فهمی چی بخ چییه . قدرت تمیز دادن درست از نادرست برات میسرنمیشه . ببین محمئ جان خودت بهتر میدونی . همه می دونن .... کتاب ها خیل یچیزها رو بیان میکنن . ایا همه کاربردی اند؟ نه .. کتابها تنها نظرات افرادی رو بیان میکنند . که حذفهاشون به مزاج افرادی خوش اومده .... با قلمبه سلمبه حرف زذن و این که طوری صحبت کنم که طزفم یه کلمه هم به ضر بو زور بفهمه این نمیشه روانشناسی و نظریه دادن .... بعضی اوقات بعضی از روانشاناسانی که امروزه معروف شدن کتابهاشون تو بازاره د دانشگاها ند ریس میشه تنها روی اشتباه فاحش هم دوره های خود به این رتبه رسیدن ...و بقیه هم کو ر کورانه ... متوجه که میشی که
بیان واضخاتن . یعنی انچه که عیان است چه حاجت به بیا ن است ... اگه کمی خوب اطرافمون را وارسی کنیم . خودمون می تونیم 1000 تا کتاب روانشناسی بزنیم . حتی چوپانشم می تونه ... بله همون چیزیکه فکر میکنی نظرمنه
5.بله . در بعضی موارد خیلی عالی عمل میکنن .. واقعا بعضی ها چیره دست هستند و با بیان مساعلی . افقی جدید برای افراد بوجود میارن ...
6.من هر دو دسته رو تر جیح میدم ... هر دو لازم هستند ... همه چیز در کتابها بیان نمیش ه. وقتی تو داری با یک روانشناس متبحر صحبت میکنی . کتاب سخنگویی جلوته که اگه قسمتیشو متوجه نشدی با سوال کردن زوایایه که برات ممشخص نبود . روشن میشه ... این امکان در کتاب نیست
7.بله . متاسفانه . اما به جای اینکه طرف منو روانشناسیم کنه . من کردم . یا رو هم چشاش![]()
![]()
. چون ساتفاده از الفاظ تخصصی توسط من چشاشو عین وزغ زده بود ... چیزی نداشت رو کنه .هی میومد حف بزنه تک چرخ میزد .من یه چیزیمیگفتم عین خ ملا نصر الدین تو گل میموند (خوب جوون بود 35اینا فکر کنم . حق داشت . )
8.اره . خیلی پیش اومده ... مستاصل شده بودم .نمونه شم همین سه روز اخیر بوود . فقز میرفتم پیش صمصمی ترین دوستم . نزدیک ترین کسم بهش میگیم خدا . همیشه اروومم کرده و مشکلاتمو حل کرده )دوستان گلم هم هوامو داشتن . عین مهدی جووونم . ئائاش گلم که بر خلاف خیل ی به اصطلاخ رفقای فابریک خیلی هوام و داشت (
9.اره . قلبا . روحا از تمام وجودم . اعتقاد دارم . درسته بارها شاکی شده بودم . )ه رموقه مشکلی به ظاهر حل نشدنی پیدا میکردم و مستاصل میشدم ) دعوا میکردم و شکایت امخودش بعد بهم نشون می داد که ببین من بهتر میدونم همهچیز رو حساب و کتابه ... غمی ندارم چون خودش هوامو داره ...
قربونت برم سوالاتت خیلی عالی بودن محمد جووون .
اولش چشام به سان وزغ ما ر گزیده زد بیرون .. بعدش مردم از خنده . این چی بود سعید جان . خدا بگم چیکارت کنه ....نوشته شده توسط saeid_ronaldo
چی بگم ...هر کس از ظن خود شد یار من![]()
![]()
![]()
![]()
(الان صاحب متن میاد میگه هوی مستر چرا کپی رایت و رعایت نکردی
![]()
)
سلام برادر بسیجی چطوری
1الان برو نگاه کن ببين چقدر پول تو جيب شلوارت داري
2يک بار ديگه ادرس ايميلت رو بنويس
3الان تو چند ثانيه است که بيداري
4از چه جور ادمهايي خوشت مياد
5به نظرت اين اسمايلي چه معني داره![]()
6ميشه توضيح بدي تو اين سه روز چه اتفاقي برات افتاده بود
7تا حالا شده بميري
8ساز ميزني
9معمولا نوشابه سياه ميخوري يا زرد
10از کدوم شيريني خوشت مياد
11چرا تو اينقدر بي حال شدي
12اخرين عکسي رو که با فتوشاپ درست کردي رو اينجا بذار
13وقتي ميري حموم واسه خودت شعر ميخوني
14به نظر تو بازي المان پرتغال چند چند ميشه
15به نظر تو من چه شکلي ام
16اگه خيلي عصباني باشي چکار ميکني
17دوست داري چنتا سوال ازت بپرسم؟
18اگه سربازي نري سور ميدي
19وقتي پنج سالت بود داشتي چکار ميکردي
20اگه بفهمي داداش کوچيکت دوست دختر داره چکار ميکني
دعا ميکنم مشکلت حل شه
![]()
Last edited by mohammad ashena; 08-07-2006 at 13:55.
سلام برادر بسیجی چطوری
1الان برو نگاه کن ببين چقدر پول تو جيب شلوارت داري : 2000 ناقابل
2يک بار ديگه ادرس ايميلت رو بنويس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3الان تو چند ثانيه است که بيداري : نمی دونم
4از چه جور ادمهايي خوشت مياد : مثل خودت بی شیله پیله .پاک . با خدا
5به نظرت اين اسمايلي چه معني دارهنمی دونم نظریندارم (حالم خیلی بده ببخش تو ور خدا
6ميشه توضيح بدي تو اين سه روز چه اتفاقي برات افتاده بود : نه ... اگه میشد خوب می گفتم . بعدشم امثال الفین می مومدن 4 تا حرف بارمون میکردنو تا پیکم قفل میشد . پی سی جای بیان مساعل شخصی نیست
7تا حالا شده بميري بله با خیانت وشک هر یک از نردیک ترن دوستانم بار ها مردم
8ساز ميزني نه ....
9معمولا نوشابه سياه ميخوري يا زرد برام فرقی ندارن . سیاه ترجیح داشت سابقا (الان دوغ میخورم که ارزش غذلیی بیشتری داره )
10از کدوم شيريني خوشت مياد خامه ای و دانمارکی
11چرا تو اينقدر بي حال شدي به خاطر لطف دوستان عزیز تر از جانم
12اخرين عکسي رو که با فتوشاپ درست کردي رو اينجا بذار چی بگم . الن سیستمم تعزیراته . سیستم ندارم . گفتم که یکی از مشکلاتم شکایته ....
.....
13وقتي ميري حموم واسه خودت شعر ميخوني نه
14به نظر تو بازي المان پرتغال چند چند ميشه برام اهمیتی نداره . خیلی حالم بده محمئ جان .ببخش
15به نظر تو من چه شکلي ام خیلی گلی . نازی . قدت باید بلند باشه
16اگه خيلي عصباني باشي چکار ميکني هیچی بستگی دار ه تو کدوم سطح یاشه . اولیه یا ثانویه (ثانویه فوق العاده خطر ناکه )
17دوست داري چنتا سوال ازت بپرسم؟ هر چه دل تنگت می خواهد بپرس گلم
18اگه سربازي نري سور ميدي اره بخدا می دم
19وقتي پنج سالت بود داشتي چکار ميکردي جانم![]()
![]()
مشغول فکر و تفکر در نظام هستی بودم . عزیزم (جدی میگم خیلی متفمر و شلوغ بودم ... اون جوجه ها رم که می کشتم می خواستم بببینم معادی هست یا نه
![]()
![]()
![]()
![]()
)
20اگه بفهمي داداش کوچيکت دوست دختر داره چکار ميکني هیچی . مگه بده؟ اگه رو اصول باشه .من موردی نمی بینم
دعا ميکنم مشکلت حل شه ممنونم . محمد جان
با سلام
من تازه اين تاپيك رو ديدم اگه سوالام تكراري بود ببخشيد.
1- آخرين جكي كه شنيدي بگو.
2- دوست داري اگه خداي نكرده خداي نكرده 120 ساله ديگه مرحوم شدي موقع مرگ چه جوري باشي.( خيلي ببخشيد. )![]()
3- آخرين بار كي و كجا و با كي دعوا كردي.
4- با كامپيوتر چه كارهايي مي كني.
5- اسم دوست صميميتو بنويس.
6- چند سالته و عمر مفيدي كه كردي چقدره.
7- آخرين قبض تلفنت چقدر بود.
8- اسم اولين مدرسه اي كه رفتي بگو.
9- چقدر به مروت و جوانمردي اعتقاد داري.
10- چه تيپي هستي.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)