تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 137 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

قیمت باتریش چنده؟از کجا میشه خریدش که مطمئن باشه؟و آبا واسه گوشی ضرر نداره؟

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با تمام احترام به سامسنگ دوستان من اصلا با این برند موافق نیستم بخاطر دلایل مختلف که از حوصله بحث خارجه

راجعبه htc desain hd هم الان تنها مشکل من lcd و باطریشه

راجعبه lcd خیلی چبزها شنیدم که اصلا کیفیت هم رده هاش رو نداره متاسفانه در مورد باطریشم که خودتون فرمودید
    در هر صورت بدجور دودلم چون هزینه سنگینی هست حیفه تصمیم اشتباه گرفته شه

کاش htc یک مدل lcd با کیفیت با سایز 4.3اینچ میداشت حیف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

راجعبه باطری جایگزینی که معرفی کردید کمی توضیح دهید

چقدر شارژ نیگه میداره؟؟؟؟؟؟؟

راستی گیمش چطوره ؟ برنامه میشه راحت نصب کرد روش؟؟؟

یکسری اصطلاحات مثل رام و .... تو توضیحات دوستان تو صفحات قبل بود که راستیتش متوجه نمیشم
    کمی توضیح دهید
    با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بابا اینقدر میگین صداش کمه کمه کجا صداش کمه مگه ضبط میخوتیین بخرین ؟عوضش کیفیت صداش خیلی بالاست ضمنان صدای dolby کی داره دلچسب هستش
    من که از صداش راضیم ولی نمیگم بلندی صداش زیاده متوسط

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

این هم خبر آبدیت گوشی:
    شرکت تایوانی HTC که اولین گوشی آندرویدی را وارد بازار کرد روز گذشته تایید کرد که برخی از گوشی های آندرویدی این شرکت به زودی به جدیدترین نسخه این سیستم عامل ارتقا خواهند یافت. HTC اعلام کرد که در ابتدا گوشی های آندرویدی پیشرفته این شرکت به نسخه 2.3 ارتقا خواهند یافت. این گوشی ها عبارتند از HTC Desire ، Desire HD ،Desire Z و HTC Incredible S . با این وجود HTC زمان دقیق این به روز رسانی برای بازارهای مختلف را مشخص نکرده است.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x335.

جالب اینجاست که گوشی Desire HD که کمتر از یک سال از ورود آن به بازار می گذرد نیز به آندروید 2.3 ارتقا می یابد در حالیکه خبرهای غیر رسمی حاکی از آن است که اواخر 2011 گوشی HTC Pyramid که دارای پردازنده دو هسته ای است جایگزین Desire HD خواهد شد. آندروید 2.3 که اواخر2010 معرفی شد از قابلیتهای بهبود یافته ای نسبت به آندروید 2.2 برخوردار است که ارتقای رابط کاربری و پشتیبانی از قابلیت NFC از آن جمله است.

5. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من 2 روز پیش چندتا برنامه ریختم تو گوشی بعد از منوی application این برنامه هارو انتقال دادم به مموری کارت از مموری داخلی گوشی ولی الان هرچی برنامه ریختم گزینه انتقال برنامه به مموری کارت غیر فعاله و خاکستریه!!چرا؟؟
    آخه نمیخوام مموری داخلیه گوشیمو الکی پر کنم میخوام رو مموری کارتم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Salam
    man goshim root nist va nemikham ham rootesh konam
    aya gheyr az WEPN rahi nist ke besheh az android market download kard?...khaste shodam az bas search kardamo hichi peyda nakardam. chand ta rah hast ke oonam male root shodeha hast. lotfan age rahi midoonid begid
    neveshtehaye farsi ham tooye web va sms tike tike bood vali bad az nasbe browser OPERA MINI ham moshkele tike tike boodan hal shod ham FILTERING!(Hatman downloadesh konid chon har site filteri ro baz mikoneh) vali hanooz sms ham tike tikeh and chetor bayad dorostesh konam?
    mamnoon va bebakhsid ke toolani shod!
    Last edited by mitraryan; 28-02-2011 at 02:20. دليل: ghalat

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره دلم رو زدم به دريا و بعد از سالها با نوكيا سر كردن رفتم يك دزاير اچ دي خريدم. امكاناتش عاليه. سرعتش هم خوبه ولي كار كردن باهاش برام واقعا سخته. شايد اگر مدتي بگذره عادت كنم. زياد چيزي از اندرويد نميدونم.فقط دو تا بازي و برنامه نصب كردم.
    خواستم بدونم بدون روت و رام و اين چيزا نميشه زبان فارسي به گوشي اضافه كرد. گوشي من زبانهاي انگليسي و سنگاپوري و ويتنامي داره. اس ام اس فارسي كه مياد تمام حروف رو جدا جدا نشون ميده. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
    يك سوال ديگه هم دارم. تو نوكيا وقتي آلارم تنظيم ميكردم و گوشي رو خاموش ميكردم صبح خودش روشن ميشد زنگ ميزد. ولي شب اول كه HTC رو تنظيم كردم صبحش اصلا زنگ نزد خواب موندم. خواستم بدونم همه HTC ها اينجوري هستن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم میخوام هفته دیگه بگیرم این گوشی رو اونایی که داشتن هم از کاربری فوق العاده پیچیدش حرف میزدن منم مثل شما با نوکیا کار کردم ار همون اول اما خوب دیگه همینجور که دنیا پیشرفته میشه ما هم باید پیشرفته بشیم چاره ای نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم میخوام هفته دیگه بگیرم این گوشی رو اونایی که داشتن هم از کاربری فوق العاده پیچیدش حرف میزدن منم مثل شما با نوکیا کار کردم ار همون اول اما خوب دیگه همینجور که دنیا پیشرفته میشه ما هم باید پیشرفته بشیم چاره ای نیست
    یه کم صبر کن ببینیم دیزایر اچ دی2 رو معرفی می کنه یا نه .. اونوقت پیشرفت کن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

مگه معرفی نکرده؟تو سایت gsm arena که کامل معرفی شده دیگه در اون حد اگه بخوام صبر کنم باید موهام رنگ دندونام بشه چون باز اونم بیاد یکی بهتر از اون معرفی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •