قیمت باتریش چنده؟از کجا میشه خریدش که مطمئن باشه؟و آبا واسه گوشی ضرر نداره؟
قیمت باتریش چنده؟از کجا میشه خریدش که مطمئن باشه؟و آبا واسه گوشی ضرر نداره؟
با تمام احترام به سامسنگ دوستان من اصلا با این برند موافق نیستم بخاطر دلایل مختلف که از حوصله بحث خارجه
راجعبه htc desain hd هم الان تنها مشکل من lcd و باطریشه
راجعبه lcd خیلی چبزها شنیدم که اصلا کیفیت هم رده هاش رو نداره متاسفانه در مورد باطریشم که خودتون فرمودید
در هر صورت بدجور دودلم چون هزینه سنگینی هست حیفه تصمیم اشتباه گرفته شه
کاش htc یک مدل lcd با کیفیت با سایز 4.3اینچ میداشت حیف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
راجعبه باطری جایگزینی که معرفی کردید کمی توضیح دهید
چقدر شارژ نیگه میداره؟؟؟؟؟؟؟
راستی گیمش چطوره ؟ برنامه میشه راحت نصب کرد روش؟؟؟
یکسری اصطلاحات مثل رام و .... تو توضیحات دوستان تو صفحات قبل بود که راستیتش متوجه نمیشم
کمی توضیح دهید
با تشکر فراوان![]()
بابا اینقدر میگین صداش کمه کمه کجا صداش کمه مگه ضبط میخوتیین بخرین ؟عوضش کیفیت صداش خیلی بالاست ضمنان صدای dolby کی داره دلچسب هستش
من که از صداش راضیم ولی نمیگم بلندی صداش زیاده متوسط
این هم خبر آبدیت گوشی:
شرکت تایوانی HTC که اولین گوشی آندرویدی را وارد بازار کرد روز گذشته تایید کرد که برخی از گوشی های آندرویدی این شرکت به زودی به جدیدترین نسخه این سیستم عامل ارتقا خواهند یافت. HTC اعلام کرد که در ابتدا گوشی های آندرویدی پیشرفته این شرکت به نسخه 2.3 ارتقا خواهند یافت. این گوشی ها عبارتند از HTC Desire ، Desire HD ،Desire Z و HTC Incredible S . با این وجود HTC زمان دقیق این به روز رسانی برای بازارهای مختلف را مشخص نکرده است.
جالب اینجاست که گوشی Desire HD که کمتر از یک سال از ورود آن به بازار می گذرد نیز به آندروید 2.3 ارتقا می یابد در حالیکه خبرهای غیر رسمی حاکی از آن است که اواخر 2011 گوشی HTC Pyramid که دارای پردازنده دو هسته ای است جایگزین Desire HD خواهد شد. آندروید 2.3 که اواخر2010 معرفی شد از قابلیتهای بهبود یافته ای نسبت به آندروید 2.2 برخوردار است که ارتقای رابط کاربری و پشتیبانی از قابلیت NFC از آن جمله است.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x335.
من 2 روز پیش چندتا برنامه ریختم تو گوشی بعد از منوی application این برنامه هارو انتقال دادم به مموری کارت از مموری داخلی گوشی ولی الان هرچی برنامه ریختم گزینه انتقال برنامه به مموری کارت غیر فعاله و خاکستریه!!چرا؟؟
آخه نمیخوام مموری داخلیه گوشیمو الکی پر کنم میخوام رو مموری کارتم باشه
Salam
man goshim root nist va nemikham ham rootesh konam
aya gheyr az WEPN rahi nist ke besheh az android market download kard?...khaste shodam az bas search kardamo hichi peyda nakardam. chand ta rah hast ke oonam male root shodeha hast. lotfan age rahi midoonid begid
neveshtehaye farsi ham tooye web va sms tike tike bood vali bad az nasbe browser OPERA MINI ham moshkele tike tike boodan hal shod ham FILTERING!(Hatman downloadesh konid chon har site filteri ro baz mikoneh) vali hanooz sms ham tike tikeh and chetor bayad dorostesh konam?
mamnoon va bebakhsid ke toolani shod!
Last edited by mitraryan; 28-02-2011 at 02:20. دليل: ghalat
بالاخره دلم رو زدم به دريا و بعد از سالها با نوكيا سر كردن رفتم يك دزاير اچ دي خريدم. امكاناتش عاليه. سرعتش هم خوبه ولي كار كردن باهاش برام واقعا سخته. شايد اگر مدتي بگذره عادت كنم.زياد چيزي از اندرويد نميدونم.فقط دو تا بازي و برنامه نصب كردم.
خواستم بدونم بدون روت و رام و اين چيزا نميشه زبان فارسي به گوشي اضافه كرد. گوشي من زبانهاي انگليسي و سنگاپوري و ويتنامي داره. اس ام اس فارسي كه مياد تمام حروف رو جدا جدا نشون ميده. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
يك سوال ديگه هم دارم. تو نوكيا وقتي آلارم تنظيم ميكردم و گوشي رو خاموش ميكردم صبح خودش روشن ميشد زنگ ميزد. ولي شب اول كه HTC رو تنظيم كردم صبحش اصلا زنگ نزد خواب موندم. خواستم بدونم همه HTC ها اينجوري هستن؟؟؟
سلام دوست عزیز منم میخوام هفته دیگه بگیرم این گوشی رو اونایی که داشتن هم از کاربری فوق العاده پیچیدش حرف میزدن منم مثل شما با نوکیا کار کردم ار همون اول اما خوب دیگه همینجور که دنیا پیشرفته میشه ما هم باید پیشرفته بشیم چاره ای نیست![]()
یه کم صبر کن ببینیم دیزایر اچ دی2 رو معرفی می کنه یا نه .. اونوقت پیشرفت کن![]()
مگه معرفی نکرده؟تو سایت gsm arena که کامل معرفی شده دیگه در اون حد اگه بخوام صبر کنم باید موهام رنگ دندونام بشه چون باز اونم بیاد یکی بهتر از اون معرفی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)