توی روزم 6 مگ هست خط شب میشه 256
مخابرات سرعتش 30 بود شبانه که شاتل روی 70 میبنده بازم جای شکرش باقیه من فردا پس فردا شبانه 3 ماهه میگیرم نتیجه سرعت رایگان اینجا اعلام میکنم امیدوارم 30 نباشه![]()
توی روزم 6 مگ هست خط شب میشه 256
مخابرات سرعتش 30 بود شبانه که شاتل روی 70 میبنده بازم جای شکرش باقیه من فردا پس فردا شبانه 3 ماهه میگیرم نتیجه سرعت رایگان اینجا اعلام میکنم امیدوارم 30 نباشه![]()
من حدود سه ماهه که سرعت شبانه روی 256 هست
سلام من دیشب تنظیمات برنامه اشتباه زدم ساعت 5 بلند شد سرعت 6 مگ بود یعنی 750 تا. 2 تا فیلم دانلود نکرم توی یک ساعت 2 گیگ دان کردفک کنم مخابرات حال اساسی میخاد بهمون بده این دفعه با او ازار اذیتاش
شبانه از 1 تا 7 هست دیگه
امشب هم تست کن ببین سرعتت چقدره
هم داخلی هم خارجی
من که بعید میدونم این مخابرات قم درست بشه
من یه رفیق دارم تو همین قم
سرویس پس پرداخت داره 12 تومن ماهی رو قبض میاد
خطش رو روی 8 مگ بستن شب و روز هم سرعتش ثابته
من واقعا تعجب کردم همچین سرعتی داره
اونم مخابرات
از یه طرف یه رفیق دیگه دارم روزاش 256 کیلوبایت هست سرعتش شبا هم 30
چند وقته سرویس شبانه دار گرفتی؟
حتما نتیجه امشبت رو بزار
رفیقت که سرعتش خوبه تو کدوم مرکزه؟
دیشب اولین دوره بود امشب دو تا لینکداخلی و 2 لینک از رد فایل گذاشتم فردا نتیجه رو. اعلام میکنم گرچه. سرعت رو داخلی بهتر خواهد بود
منم تعجب کردم چش شده مخابرات
اشکال نداره داخلی بالا باشه همونشم غنیمته تو این مخابرات خراب شده!
یه تست سرعت از سرور داخل و خارج با speedtest بگیر.![]()
میگم تو هم خودت هم رفیقات روی قله شانس نشستید
خودت که اون از پارس آنلاین نا محدود که سرعتت پایین نمیومد اینم از وضعیت الانت و....
دعایی وردی چیزی بلدی بگو ما هم بخونیم شاید یک خورده شانس هم گیر ما بیاد![]()
Last edited by khoodet; 29-10-2014 at 22:16.
سلام دوستان،برادرم قمِ میخواد اینترنت بگیره ولی خب زیاد اطلاعی ازisp ها نداره،کدوم isp قم خوبه که با توجه به هزینه هاش خوب باشه؟(بیشتر برا وبگردی استفاده میکنه ولی گاهی هم با اسکایپ تماس تصویری برقرار میکنیم،الان صبانت داره 128 چهار گیگ فکر کنم ماهی 19 تومن میخواد عوض کنه)ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)