چرا پیدا میشه! یکیش منیعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!
pass:luis3141کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا پیدا میشه! یکیش منیعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!
pass:luis3141کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا خیرت بده.بد جوری گیر کرده بودم
برم انجام بدم ببینم چی میشه
واسه دزدی باید کجا بریم؟ علامتش روی نقشه چیه؟ تو شهر چرخیدم فایده نداشت؟ رفتم شیشه فروشگاه کیف و کفش زنونه شکوندم ولی ورشون نمیداشت؟! کتابفروشی هم همینطور ، باید بریم طلافروشی فکرکنم، کجاست؟
دوستان چرا تو این تاپیک هیچ کس جواب کسی رو نمیده ؟
شما باید بری مثلا لباس فروشی، بعد تفنگ رو بگیری به سمت اون خانوم صندوقدار، بعد بری جلوی صندوق E رو بزنی.
موفق باشی![]()
کمک کمک
دوستان من توی مرحله 8 دنبال ماشینه میرم به جایی هم نمیزنم ولی به تونل رسیدنی اون یک شتاب عجیب میگیره و غیبش میزنه ولی مرحله رو از اول نمیده بعدش باید چی کار کنم ؟؟؟ همون مسیر رو تا آخر ادامه بدم یا توی شهرکها دنبال ماشینه بگردم ؟؟؟ کسی میدونه کجا قایم شده برام یک عکسی بگذاره ممنون میشم
کسی نیست بدونه چطوری میشه با دسته بازیش کرد من هر کاری میکنم دسته توی بازی فعال نمیشه !!!
سلام دوستان
خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
موفق باشید.
پ.ن: اینو تو تاپیک کنسولی بازی گفتم جواب نگرفتم به امید اینکه اینجا جواب بگیرم
شهر رو حسابی داغون کردی ؟؟؟؟؟
باید بری تو لباس فروشی ها و بایه تونگ رو سر یارو زنه هدف بگیری ( میتونی شلیک کنی یا نکنی ) بعد برو تو اون یارو دستگاه ها که پول توش نگه میدارن ( دخل) پول بدزدی ولی اگه بری ماشین برای مایکل بروسلی ببری پول بیشتری بهت مید { با B تو بالای مپ مشخص شده} اگه ماشین بردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
شما نباید ماشین رو پیدا کنید روی مپ دقت کنید باید انقدر تو خیابون ها بچرخید تا علامت یه تلفن بیاد و برید از باجه تلفن یه زنگ بزنید و موضوع حل میشه !!
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
شما نباید ماشین رو پیدا کنید روی مپ دقت کنید باید انقدر تو خیابون ها بچرخید تا علامت یه تلفن بیاد و برید از باجه تلفن یه زنگ بزنید و موضوع حل میشه !!
دستت درد نکنه
دنبال ماشینه میگشتم که دهنشو سرویس کنم![]()
بچه ها من شنیدم توی این نسخه بچه هم هست
راسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)