تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 357 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!
    چرا پیدا میشه! یکیش من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pass:luis3141

2. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما پول کافی ندارید !!!! توی مپ اون گوشه زده که شما کلا چقدر پول دارید !!! و باید به مقداری که خودتون گفتید برسونیدش.
    ( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
    خدا خیرت بده.بد جوری گیر کرده بودم
    برم انجام بدم ببینم چی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واسه دزدی باید کجا بریم؟ علامتش روی نقشه چیه؟ تو شهر چرخیدم فایده نداشت؟ رفتم شیشه فروشگاه کیف و کفش زنونه شکوندم ولی ورشون نمیداشت؟! کتابفروشی هم همینطور ، باید بریم طلافروشی فکرکنم، کجاست؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امكانات جديد اضافه مي كنه يعني چي ؟
    يعني مثلا فلان ماشين تو بازي نيست ولي اضافه ميشه ؟
    اين كه بازي رو مسخره مي كنه . پس چه جوري ميشه از كرك مثلا 32 مگابايتيه استفاده كرد ولي DLS هاش رو استفاده نكرد ؟
    دوستان چرا تو این تاپیک هیچ کس جواب کسی رو نمیده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واسه دزدی باید کجا بریم؟ علامتش روی نقشه چیه؟ تو شهر چرخیدم فایده نداشت؟ رفتم شیشه فروشگاه کیف و کفش زنونه شکوندم ولی ورشون نمیداشت؟! کتابفروشی هم همینطور ، باید بریم طلافروشی فکرکنم، کجاست؟
    شما باید بری مثلا لباس فروشی، بعد تفنگ رو بگیری به سمت اون خانوم صندوقدار، بعد بری جلوی صندوق E رو بزنی.
    موفق باشی

7. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

کمک کمک

دوستان من توی مرحله 8 دنبال ماشینه میرم به جایی هم نمیزنم ولی به تونل رسیدنی اون یک شتاب عجیب میگیره و غیبش میزنه ولی مرحله رو از اول نمیده بعدش باید چی کار کنم ؟؟؟ همون مسیر رو تا آخر ادامه بدم یا توی شهرکها دنبال ماشینه بگردم ؟؟؟ کسی میدونه کجا قایم شده برام یک عکسی بگذاره ممنون میشم

کسی نیست بدونه چطوری میشه با دسته بازیش کرد من هر کاری میکنم دسته توی بازی فعال نمیشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهشن یکی در مورد این DLC ها یه توضیح بده و اینکه بگید DLC های PS3 رو از کجا میشه دانلود کرد و چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم.
    موفق باشید.

پ.ن: اینو تو تاپیک کنسولی بازی گفتم جواب نگرفتم به امید اینکه اینجا جواب بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

شهر رو حسابی داغون کردی ؟؟؟؟؟
    باید بری تو لباس فروشی ها و بایه تونگ رو سر یارو زنه هدف بگیری ( میتونی شلیک کنی یا نکنی ) بعد برو تو اون یارو دستگاه ها که پول توش نگه میدارن ( دخل) پول بدزدی ولی اگه بری ماشین برای مایکل بروسلی ببری پول بیشتری بهت مید { با B تو بالای مپ مشخص شده} اگه ماشین بردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

کمک کمک

دوستان من توی مرحله 8 دنبال ماشینه میرم به جایی هم نمیزنم ولی به تونل رسیدنی اون یک شتاب عجیب میگیره و غیبش میزنه ولی مرحله رو از اول نمیده بعدش باید چی کار کنم ؟؟؟ همون مسیر رو تا آخر ادامه بدم یا توی شهرکها دنبال ماشینه بگردم ؟؟؟ کسی میدونه کجا قایم شده برام یک عکسی بگذاره ممنون میشم

کسی نیست بدونه چطوری میشه با دسته بازیش کرد من هر کاری میکنم دسته توی بازی فعال نمیشه !!!

شما نباید ماشین رو پیدا کنید روی مپ دقت کنید باید انقدر تو خیابون ها بچرخید تا علامت یه تلفن بیاد و برید از باجه تلفن یه زنگ بزنید و موضوع حل میشه !!

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

کمک کمک

شما نباید ماشین رو پیدا کنید روی مپ دقت کنید باید انقدر تو خیابون ها بچرخید تا علامت یه تلفن بیاد و برید از باجه تلفن یه زنگ بزنید و موضوع حل میشه !!

11. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

12

شهر رو حسابی داغون کردی ؟؟؟؟؟
    باید بری تو لباس فروشی ها و بایه تونگ رو سر یارو زنه هدف بگیری ( میتونی شلیک کنی یا نکنی ) بعد برو تو اون یارو دستگاه ها که پول توش نگه میدارن ( دخل) پول بدزدی ولی اگه بری ماشین برای مایکل بروسلی ببری پول بیشتری بهت مید { با B تو بالای مپ مشخص شده} اگه ماشین بردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

دستت درد نکنه

دنبال ماشینه میگشتم که دهنشو سرویس کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بچه ها من شنیدم توی این نسخه بچه هم هست
    راسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •