تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 421 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارم
    ایشالا که خوبه
    البتهshytoon001 جان اسم گارانتیه اوپرا. بهم گفت می تونم برات گارانتی مرکزی بدم ولی تعویضی نیست دیگه بهش گفتم اوپرا بده یک سال هم هرچی بشه تعویض می کنه یه نو میده
    Last edited by hosein7; 29-09-2010 at 14:20.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان از اونی که لب تاپ خریدم گفت 8 ساعت باید شارژ بشه به نظرتون 8 ساعت باید بزارم یا 12 ساعت
    حداقل 12 ساعت!
    همراه دفترچه ها یه برگه هست که این رو نوشته!

3. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان کمک کمک کمک لب تاپم چجوری باید بهفهمم که داره شارژ می کنه جلوش علامت زده ولی lcd چیزی نشون نمیده

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کمک کمک کمک لب تاپم چجوری باید بهفهمم که داره شارژ می کنه جلوش علامت زده ولی lcd چیزی نشون نمیده
    اون پایین کنار ساعت ایکون باطری هست که با درصد هایی که باطری پر میشه اون آیکون هم که به صورت تو خالیه ( و نماد باطری خالیه ) سفید میشه و پر میشه! موسم ببری روش نگه داری بهت میگه چند درصد شارژ شده

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کاملا مشخصه خیلی نصبت به وسایلت حساسی
    12 سا عت شارژ اولیه بزار و برای دفعات بعد وقتی به شارژ میزنی چراق اول جلوی لپ تاپ از سمت راست روشن میشه، وقتی خاموش شد یعنی شارژ کامل شده

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه خبر بد برای عزیزانی که قصد خرید 5010 رو دارند ..
    15 درصد افزایش قیمت ! core i3 امروز با قیمت 890 هم داشتیم ..
    core i 5 هم با قیمت یک میلیون و بیست

داره خودمونی میشه mohamad13702008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باتری های قدیمی از نوع Ni-Cd يا همون نيكل كادميم بودن. این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم Li-Ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید. اين باطريها به شارژ اوليه چندين ساعته نياز ندارن.

نسل جديد باطريهاي نوت بوك نوع ليتيوم پليمري Li-Po هستن كه نه شارژ چندين ساعت اوليه نياز دارن و نه ميزان شارژ بافيمانده در زمان شارژ مجدد اهميتي داره. در حال حاضر نوت بوكهاي گرون قيمت اين نوع باطري رو دارن. مثل مك بوك هاي اپل

موقع وصل کردن شارژر ، ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال دو شاخه شارژر به برق جرقه ميزنه که ممکنه به لپ تاپ صدمه وارد بشه.
    سلام دوستان
    من خيلي جاها ديدم نوشتن بايد هفته اي 1 بار باطري رو كاملا خالي كني
    لپ تاپ ما كه از نوع Li-ionهست طبق گفته بالا پس نبايد بزاريم به كمتر از 20% برسه؟

9. 2 کاربر از mohamad13702008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamadbahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه خبر بد برای عزیزانی که قصد خرید 5010 رو دارند ..
    15 درصد افزایش قیمت ! core i3 امروز با قیمت 890 هم داشتیم ..
    core i 5 هم با قیمت یک میلیون و بیست
    عزیزم این گران شدن که فقط واسه این لپ تاپ نیست
    همه وسایل کامپیوتری گران شد امروز دلار به شدت گران شد و تا مرز 1250 رفت و این باعث شد منه بیچاره که میخواستم یه لپ تاپ 1.300.000بخرم پشیمون بشم چون الان قیمتش شد 1.500.000
    و مجبور شدم از یکی از اشناها که یه لپ تاپ 5010 اک داشت اونو بخرم تا همینم گرون نشده
    خدا بگم چیکارشون نکنه......

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزیزم این گران شدن که فقط واسه این لپ تاپ نیست
    همه وسایل کامپیوتری گران شد امروز دلار به شدت گران شد و تا مرز 1250 رفت و این باعث شد منه بیچاره که میخواستم یه لپ تاپ 1.300.000بخرم پشیمون بشم چون الان قیمتش شد 1.500.000
    و مجبور شدم از یکی از اشناها که یه لپ تاپ 5010 اک داشت اونو بخرم تا همینم گرون نشده
    خدا بگم چیکارشون نکنه......
    میدونم عزیز دل ..
    من تو اینجا دیگه به دلار اشاره نکردم و کلی گفتم گرون شده و فعلا بهتره از خرید دست نگه داشت
    راستی اگه خواستی 5010 میفروشم با گارانتی زیگورات

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باتری های قدیمی از نوع Ni-Cd يا همون نيكل كادميم بودن. این باتری های قدیمی پس از هر بار شارژ باید تا به آخر استفاده می شد و بعد مجددا شارژ می شد اما باتری های تقریبا تمام مدل های لپ تاپ های فعلی یون لیتیوم Li-Ion است این باتری ها هر گاه کاملا تخلیه شوند مقداری از ظرفیت خودشون رو از دست می دن برای همین تو این سری هر وقت دیدید شارژ باتری تون به حدود 20% رسید اقدام به شارژ مجدد کنید و هنگامی که دید شارژ باتری به 100% رسید کمی صبر کنید (حدود 10 دقیقه ) و بعد شارژر رو جدا کنید. اين باطريها به شارژ اوليه چندين ساعته نياز ندارن.

نسل جديد باطريهاي نوت بوك نوع ليتيوم پليمري Li-Po هستن كه نه شارژ چندين ساعت اوليه نياز دارن و نه ميزان شارژ بافيمانده در زمان شارژ مجدد اهميتي داره. در حال حاضر نوت بوكهاي گرون قيمت اين نوع باطري رو دارن. مثل مك بوك هاي اپل

موقع وصل کردن شارژر ، ابتدا شارژر رو به برق وصل کنید و سپس سر دیگر شارژر را به لپ تاپ چون گاهی موقع اتصال دو شاخه شارژر به برق جرقه ميزنه که ممکنه به لپ تاپ صدمه وارد بشه.
    سلام دوستان
    لپ تاپ ما كه از نوع Li-ionهست طبق گفته بالا پس نبايد بزاريم به كمتر از 20% برسه؟

بارها تو این تاپیک من و دوستان در مورد باطریهای لیتیوم یونی توضیح دادیم
    شما خیلی جاهارو توجه نداشته باشید .. خالی کردن باطری لیتیوم یونی به طور کامل حکم مرگ تدریجی رو داره پس هیچ موقع با اینکار به باطریتون آسیب نرسونید .. اما اینکه هفته ای یک بار از باطری دستگاه استفاده کنید صحیحه
    وقتی شارژ شما به 10 درصد رسید بزنید به شارژ .. 20 درصد نیاز نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •