سوالاش باید باشه تو انقلاب چون اونجا پر کتاب و سواله
من که میگم کانون بهترینه دروس اختصاصیشم بهتره
میله خودته
من که میخوام برم قلمچی
سوالاش باید باشه تو انقلاب چون اونجا پر کتاب و سواله
من که میگم کانون بهترینه دروس اختصاصیشم بهتره
میله خودته
من که میخوام برم قلمچی
كانون اختصاصي بهتره ؟
خود كانون قبول كرده سوالاتش در مقايسه با گزينه دو هيچي نيست و هيچوقت هم تو تبليغاتش از سوالاتش تعريف نيميكنه اونوقت شما ميگين اختصاصي كانون بهتره ؟ در كدوم درسش كيفيت سوالاتش رو در حد گزينه دو ديدين ؟
من بعضی از دوستام سال قبل گزینه 2 بودن و بقیه دوستام هم کانون میرفتن. (خودم هم کانون بودم) گزینه 2 چون آزموناش 3 هفته یه باره ولی کانون 2 هفته یه باره، کانون بیشتر آدم رو مجبور می کنه درس بخونه و بهتره مخصوصا اگه فارغ التحصیل هستی. برنامه ی کانون هم از گزینه 2 بهتره مخصوصا اگه دانش آموز پیش هستید امسال، چون گزینه 2 خیلی سریع جلو میره و معمولا همه از درس های گزینه 2 عقب میفتن ولی کانون آروم تر میره جلو و امکان نداره شما در درسی از برنامه ی کانون عقب بیفتین(البته اگه معلماتون خیلی آهسته درس ندن!). البته سوالای گزینه 2 هم بد نیست و بهتره از یکی از دوستاتون بگیرین و تو خونه سوالاشو حل کنید اگه فرصت کردید ولی برای آزمون دادن، کانون خیلی بهتره و اگه با برنامش بتونید هماهنگ باشید راحت رتبه ی زیر 100 رو می تونید به دست بیارید همون طور که یکی از دوستام امسال با برنامه ی کانون درس می خوند، البته چون پیش دانشگاهی هم میرفت پدرش درمیومد و شبا بی خوابی می کشید! اما به جاش رتبش شد 86 منطقه 2. اما من که نتونستم به برنامش برسم (چون خداییش خیلی سخته که آدم هم مدرسه بره و هم از برنامه ی کانون عقب نیفته و بتونه همه ی درسای آزمون رو بخونه) و شدم 11000.حالا بگذریم... در مجموع با توجه به رتبه های دوستام و تجربه ای که خودم دارم میگم کانون از گزینه 2 بهتره.
![]()
سلام...
من ورودی سال 83 مکانیک پلی تکنیک و فارغ التحصیل هستم. با رتبه 600 منطقه 1 و در حال حاضر مشغول به کار
خیلی تاپیک خوبی دارید .. واقعا عالیه...
بنده در خدمت دوستان محترم هستم برای سوالات و راهنمایی و مشاوره..
اين رو براي من توضيح بدين نفهميدم اصلاچون گزینه 2 خیلی سریع جلو میره و معمولا همه از درس های گزینه 2 عقب میفتن
والا بيشتر بچه هاي كانون كه ميگن براي دانش آموزاي پيش برنامه گزينه دو خيلي بهتر از كانونهبرنامه ی کانون هم از گزینه 2 بهتره مخصوصا اگه دانش آموز پیش هستید امسال
[QUOTE=Alireza SM;5425305]كانون اختصاصي بهتره ؟
خود كانون قبول كرده سوالاتش در مقايسه با گزينه دو هيچي نيست و هيچوقت هم تو تبليغاتش از سوالاتش تعريف نيميكنه اونوقت شما ميگين اختصاصي كانون بهتره ؟ در كدوم درسش كيفيت سوالاتش رو در حد گزينه دو ديدين ؟[/QUO
گزینه 2 الکی اسم در کرده همون کانون هم برنامه اش بهتره هم سوالاش خوبه هم وقتت رو با dvd تلف نمی کنه در ضمن پشتیبان داره تعداد دوره کردن درساشم بیشتر از گزینه 2 من که سال پیش کنکور دادم رفتم گزینه 2 اصلا راضی نبودم.شما اگه برنامهی گزینه جوان ببینین تو تابستون میگه اگه گام اول ننویسین نمی تونین موفق شین .زمان ثبت نام آزمون های کلیش می گه تابستون استفاده نکردین عیب نداره از این جا استفاده کنین حله.تو بهار برای ثبت نام مرور آخر میگه اگه مرور آخر بنویسین حله.جامعه آماریش از قلم چی کم تره .اما اگه سوالاش رو گیر بیاری حل کنی خوبه.
منم گزینه 2 بودم تابستون و شاید درست نباشه گام اول رو با بقیه سال مقایسه کرد . ولی به هر حال این فاصله آزموناش بدجوری باعث بی رغبتی من شد (مشکل از منه ولی خب دو هفته یک بار می تونست تاثیر بیشتری داشته باشه).بعد این جزوه هاش با این که خوب فرمول ها رو کنار هم آورده بود و بد نبودند ولی باز هم به دلیل غلط ها چاپی (که بعضا باعث عوض شدن فرمول می شدند) من رو بی اعتماد کرد.
این جزوه ها باعث شد یه نوع تفکری در من به وجود بیاد که چون نویسنده هاش طراح سوالا هم هستند حتما مثل سوالای توی جزوه و با استفاده از فرمول ها میشه گزینه داد(البته اشتباه از من بود)
این دی وی دی هاش هم که جمعا 2 ساعت سر هم نگاه نکردم.چون تو یکیش که نگاه کردم بدجوری اون طراحه یا خنگ بود یا مارو خنگ فرض کرده بود. یه نوعی تنفر در من از اون طراح و دی وی دی پاسخ تشریحی گزینه 2تو من ایجاد شد(خواستید می گم چی بود)
برنامه اش رو هم همون اول که نگاه کردم دیدم خیلی ضایع است(برنامه روزانه که میده) اون طور که یادمه هم درسی بود که دی ودی دیش رو نداده بودند و هم توزیع ساعاتش بسیار خنده دار بودیا مثلا تو برنامه تا روز قبل فلان غیرحضوری تا فلان جا می خونیم ولی تو برنامه زده امتحان غیرحضوری از درس های کمتری هست. زنگ هم که زدم گفتند شاید اون درسته شاید اون یکی!
تو سوالای حضوریش هم یه بار یه سوال غلط دیدم که یکی از دوستان هم تایید کرد.ولی خب بعدش اصلا گزینه 2 تو اطلاعیه هاش اصلا به روش نیاورد. تو سوالای غیرحضوریش هم که یه قسمتی از جزوه من اصلا دیده نمی شد و چند تا سوال غلط بود.چون پاسخ نامه اش هم کنار همون جزوه غیرحضوریه آدم نمی تونه به رتبه اش اعتماد کنه(گرچه من اصلا غیرحضوری ندادم و یک بار هم که دادم دیر بود و نمیشد پاسخ نامه رو ارسال کرد.دوستان هم می گفتند فاصله رتبه زیاد نیست.نهایت 500 600 تا .)
به هر حال من احتمال زیاد میرم قلمچی . ولی باز فکر می کنم جای خالی اون جزوه های اختصاصیش رو حس کنم . یه دلیل دیگه هم این بود که از یکی از دوستان درس خوان و زرنگ که پرسیدم دیدم اکثر زرنگ ها شهر ما تو قلم چی هستند.
100 درصد شك نكن مخصوصا براي شما كه مثل خودم پشت كنكوري هستيد .من کلی از بچه ها سوال کردم.اکثرا میگن گزینه 2 بهتره مخصوصا امسال با این خدماتی که ارائه داده بهترم شده.میگن قلمچی دیگه پیر شده.همه میگن سوالای گزینه 2 به کنکور سراسری نزدیکتره.
بازم هنوز ثبت نام نکردم چون کاملا مطمئن نبودم که کجا ثبت نام کنم.
ولی خودم زیاد قلم چی رو دوست ندارم.یه جوریه...
یکی کمکم کنه...
باید زودتر ثبت نام کنم.
اينكه ميگيد يه جوريه منم همين حسو دارم . تو سه سال دبيرستان من ازموناشو ميدادم اصلا حالم از اين موسسه به هم خورد. من به خواست خودم شركت نكردم مدرسمون با زور و تهديدما رو اونجا شركت داد يه بار هم سر اين موضوع به اتفاق بچه هاي كلاس اعتصاب كرديم و 3 روز مدرسه رو تعطيل كرديم
فكر نكن چون 18 تا زير 10 كشوري تو 3 تا رشته داره پس ديگه بهترين برنامه ريزي رو داره نه اينطوري نيست اگه در پيت ترين موسسه هم اينهمه تيزهوشو مجاني ثبت نام ميكرد امارش اينجوري ميشد.
ميخوام بگم موسسه و از اينجور چيزا تضميني براي قبولي تو كنكور نيست مهم اينه كه حدكثر تا ارديبهشت ديگه بايد همه كتابا رو فولكس باشي و كارت دانشجويي رو بايد حوالي اون 2 ماه اخر جستجو كني. چون اون 2 ماه اخر صف كارت خيلي شلوغه و اگه ته صف باشي بهت نميرسه.
◄◄ 20 % خواندن + 80 % ياد اوري = 2 برابر موثرتر از 100 % خواندن است ►►
يعني زياد خواندن ملاك نيست بلكه درصد ياداوري مهم است ( 2 ماه اخر )
به نظر من گزينه 2 برو . منم چند روز ديگه ثبت نام ميكنم فعلا معطل دوستمم ميگه وايسا چند روز ديگه با هم ثبت نام كنيم
تو گزينه 2 تا 9 ارديبهشت چند بار كتاب مرور ميشه كه به نظرم عالي ترين برنامست و رو اصول كار شده.
Last edited by alphacino; 18-09-2010 at 17:27.
بله که اختصاصیاش بهتره
پیشنهاد میکنم بری سوالای فیزیک امسالشو ببینی
با کنکور مقایسه کن حتما
بعدشم همش سوال نیست جامع اماری و خیلی چیزای دیگه که گزینه 2 نداره
اگه به سوال باشه
که پیشنهادددددد میکنم برین سوالای گزینه 2 و بخرین
اصلا هم ازمون ندین
دوستان من امسال رتبم شد 40000 و این که من یه صفحه هم کتاب ورق نزدم!یه سال موندم پشت کنکور ولی اینبار با عزم!رفیقم می گه اگه بخوای تکی درس بخونی و کلاس نری،هیچ جا قبول نمی شی!نظر شما چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)