512 مخابرات خیلی از حسابگر بهتره
512 مخابرات خیلی از حسابگر بهتره
مگه تو سرعت 1 مگ داری؟
سلام دوست عزیز 512 مخابرات از حسابگر بهتره من از 2تاش 512 داشتم مال مخابرات بهتره
دوستان این شاهکار 128 نامحدود حسابگره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مخابرات میگرفتی خیلی بهتره.
اتفاقا به نظر من سرویس مخابرات از همه سرویس های افتضاح تر من قبلا 1مگ محدود از شرکت اسیاتک گرفته بودم سرعت دانلود من به 180 کیلوبایت میرسید ولی الان سرویسی که از مخابرات گرفته ام 2 مگ هستش سرعت دانلودشم از 120 کیلوبات بیشتر نشده
سرعت 2 مگ مخابرات یعنی همون سرعت 1 مگ هست که فقط پولشو زیاد کردن؟؟؟؟
بهشون زنگ بزن شاید اشتباه شده باشه سرعت 2 مگ باید 240 باشه.
2 مگ داری ولی سرعت 1 مگ رو داری.
به پشتیبانی زنگ بزن ببین مشکل چیه .
موفق باشی
دوستان عزیز کسی از حسابگر اینترنت 2 مگ نامحدود داره؟
اگه کسی داره سرعت دانلودش چنده؟
با تشکر
بله سرعتم 1 مگابايته در ضمن اصلا به سرعت گير نميدن تا سرعت 2 مگ هم به راحتي ميتونين از مخابرات بگيرين
دوستان لطفا كسايي اينترنت محدود دارن اصلا سرعت خودشون رو با اينترنت نا محدود مقايسه نكنن چون اصلا قابل مقايسه با هم نيستن
اما چرا؟؟ چون سياست كار اينطوره كه نت هاي محدود ISP بيشترين سرعت خودشو براي نت هاي محدود ميزاره تا حجم كاربر خيلي راحت تر و سريع تر تموم شه فقط سود نت نامحدود ساعات رايگان كه اون مواقع هم به ترافيك بالاي ISP سرعت كم ميشه ولي در نت هاي نا محدود هركي سرعت واقعي خودشو داره البته با اختلاف 10 تا 20 كيلو بايت از سرعت واقعي كم تر اينم ميره جيب ISP چون كاري از دست منو و شما بر نمياد
در مورد دوستايي كه نت از مخابرات گرفتن حتما حساب كاربري رو چك كنين كه براتون اشتباه وصل نكرده باشن
اينم آدرس
يوزر شماره تلفن شماره با كد كرمانشاه بدون صفر يعني8311234567
پسورد هم فقط شماره تلفن بدون كد كرمانشاه
توصيه ميشه كه حتما پسوردتون رو عوض كنين تو همون پنل كاربري خودتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا من خودم اول 256 برام وصل كرده بودن هرچي هم به 1899 زنگ ميزدم فقط ميگفتن سرعت پايينه كه آخرش شانس آوردم يكي از اپراتور ها كه مرد بود برداشت به اون گفتم فهميد چي ميگم برام درستش كرد
در حال حاضر به نظر من بهترين مخابراته البته يه كم از تابستون مشكلاتش زياد شده كه اونم طبيعيه چون ترافيك كاربراش خيلي زياده مطمئنا اگه اين ترافيك رو ISP هاي ديگه داشتن اصلا نميتونستن پشتيباني كنن
Last edited by lonely--boy; 25-07-2011 at 19:35.
مگه میشه ؟ من هم شاید برم 2 مگ از مخابرات بگیرم ولی اینجوری که شما میگین افتضاحه.هر فیلمی 4 ساعت طول میکشه دانلود بشه.تازه ماهی 70 تومن هم باید پولشو بدیم
به شما اکیداتوصیه میکنم از هر شرکتی میخواین اشتراک بگیرین غیر از حسابگر.از بس قطعی داره و سرعتش هم افتضاحه که هر ماه به خاطر اعصاب خوردی چند کیلویی وزنت کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)