فیلم خوبی بود فقط اگه میشه یه نفر تو ایران دقیقا مثل همون آقایی که irtci داشتن و آنتنشون میپرید گوشیرو تو دستشون بگیرن و امتحان کنن.
فیلم خوبی بود فقط اگه میشه یه نفر تو ایران دقیقا مثل همون آقایی که irtci داشتن و آنتنشون میپرید گوشیرو تو دستشون بگیرن و امتحان کنن.
اگر میشه جای دیگه آپ کنید .
یک نکته جالب ..!
امروز اتفاقی از کنار Apple Store رد می شدم، دیدم صف گرفتن در فروشگاه... خلاصه علت رو جویا شدیم و فهمیدیم صف برای آیفون 4 بوده! هنوز هم که هنوزه بعد از دو ماه از عرضه هنوز هر روز صبح در Apple Store صف می گیرن (این افرادی که صف می گیرن، از سه هفته پیش آیفونشون رو رزرو کردن!)
یک عکس هم از این صف Attach شد.
آرمان جان جسارتا این عکس رو با خود آیفون ۴ گرفتی ؟؟؟
بله ... دلیل اینکه خوب نیفتاده هم کم دقتی موقع عکس گرفتن بوده و هم نور مستقیم آفتاب که به دوربین گوشی می تابیده.
کلوپ ipod 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگه جاش خوب نیست یکیجابجاش کنه اینجا![]()
من هم از اول همین رو میگفتم
نميدونم تو اين تاپيك بود يا تاپيك ديگه اي
بحث سر اين بود كه ميشه با آيفون از سايتهاي مختلف فايل دانلود كرد يا نه
تو OS هاي قبل ٤ تا جايي كه يادمه نميشد
اما تو OS 4 اين امكان رو اپل تو اتچمنتهاي ايميل گذاشته كه فايلهاي اتچمنت رو توي يه برنامه Third party بشه ديد
امروز اتفاقي گذرم به رپيد شير افتاد گفتم بذار برم ببينم چي ميشه. جالبه كه فايل رو تا تهش دانلود كرد و بعدشم گفت كه ميخواي تو كدوم برنامه فايل منيجرت بازش كني. منم يكي از برنامه ها رو بهش دادم و فايله رفت تو اون برنامه هه
يه فايل Zip و يه فايل dmg و يه فايل exe رو با آيفونم دانلود كردم و حالا ميتونم بريزمشون توآيمك و استفاده كنم
بر و بچز، وضعیت اجرا شدن برنامه و بازی کوک شده روی این آیفون چجوریاست؟
من هیچ سر رشته ای از مک ندارم و میخوام بدونم مثل سیمبین و آندرویید فرمویرش هـک میشه؟ روش همه بازی و برنامه ی کوک شده ای میشه ریخت یا نه؟
متاسفم که دوباره بحث آنتن رو میارم وسط
ولی یادمه یکی از دوستان خیلی دنبال فیلم بود که بهش ثابت بشه که همیشه مشکل حاد نیست
خوشختانه یه جوونمردی تو فاروم آیفون این کار رو کرد و یه فیلم با دو سیمکارت همراه اول و ایرانسل آماده کرد
من ازش اجازه گرفتم که به فیلمش لینک بدم
ازش ممنونم:
لینک رپید شیر:
لینک یوتوب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک Vimeo :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک وبلاگ دوستمون با توضیحات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بار دیگه شاید باید گفت که مشکل آنتن همیشه و در همه جا شدت و رفتار یکسانی نداره بنا براین برای خرید همیشه باید احتیاط کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)