چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟یکی حرکت jockey رو یاد بگیرن . همون حرکتی که مدافع در کنار خط طولی نزدیک محوطه جریمشون در برابر مهاجم انجام میده .
چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟یکی حرکت jockey رو یاد بگیرن . همون حرکتی که مدافع در کنار خط طولی نزدیک محوطه جریمشون در برابر مهاجم انجام میده .
دکمه LT رو باید نگه داری تا بازیکن این حرکت رو انجام بده. بعد میتونی با جهت های بازیکن رو هدایت کنی.چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟
خدایی خیلی کفم یک دست فیفا بزنم شانس منم فیفا 10 خطا میاره
خیلی کف فیفا هستم ولی نمیشه
دوست عزیز این چه ربطی به تاپیک فعلی داره؟!
باید توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنین نه اینجا !![]()
الان بچه های تالار گفتگوی EA میگفتن IAN کارگردان نسخه PC تائید کرده که حجم دموی نسخه PC حدود 1.17G هستش .
سلام
ببخشیدا تیمای حاضر تو دمو کدوم تیمان ممنون میشم ؟
هرچی فکر میکنم شاید امسال وقت نشه خود بازی رو کامل بازی کنم ( دانشگاه اگه بزاره که نمی زاره ) ولی امیدوارم امسالی بتونم با دمو بازی نکست رو تجربه کنم
خوش به حال دوستانی که وقت آزاد برای انجام این بازی رو دارن
چقدر بد شانسما.شبانم که رایگان نیست. سه شنبه هم که dlc مس افکت 2 میاد خودش احتمالا 3 گیگه اینم 1.2 گیگ +dlc مس افکت 1 800 مگ و دمو پس که اونم 1 گیگهشد 6 گیگ 18 تومن افتادم
.شانس که نداریم. شرمنده اسپم زدم.
منچستر تو دمو نیست؟چند روز بعد دمو بازی اصلی میاد؟
نسخه دموی فیفا 11 Xbox360 حجمش چقدره ؟
و بعد اینکه آیا لینک دانلودش در سایت خاصی میاد یا اینکه باید با کنسولمون به لایو وصل بشیم و دانلودش کنیم؟ آخه کنسول من هارد نداره واسه همین نمی تونم از لایو دانلودش کنم.میخوام از اینترنت دانلود کنم بعد بریزم روی دی وی دی و بازیش کنم میشه؟ لطفا یه نفر توضیح بده
من با سرعت 7 کیلوبایت بر ثانیه بی صبرانه منتظر دانلودم انشااللله یه روزی هم بعد از دانلود بتونم بازی کنم و تجربیات رو براتون به اشتراک بگذاریم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)