فقط موقع اسکن نورتون پاکش کرد
فقط موقع اسکن نورتون پاکش کرد
اينكه نميتونن درست پاكش كنن يعني چي ؟
avast كه پاكش كرد
این خودش کاری به شما نداره حتی یک ذره! بیشتر هدفش شرکت زیمنسه!
اینم که میگم نمیتونه پاکش کنه نه اینکه شما یه اسکن کنید بشناستش این یه وارم خالی نیست! اکسپلوییت هایی هم روی کش مرورگر شما نصب میکنه! و باعث دانلود چیزای بهتری میشه
برای منم دانلود کرده الان دارمشون! ولی با 60 مگ باقی مونده ترافیک نمیتونم اپلودش کنم یه اجرای کوچیکیش کن
خودش کارش رو بلده!
راستی سیماتک تنها انتی هست که کاملا از بین میبرتش!
نورتون مشکلی نداره با این ویروس میتونی کاملا اجراش کنی
نمونه های مختلف استاکس نت یا به عبارتی کلکسیونش
اینجا رو ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Internet Securtity 2011 مثل برق حذفش کرد . واقعا کارش حرف نداره نورتون 2011 . دیگه هرچی ویروس دارین بزارین تا نورتون حالشونو بگیره !!![]()
Suspicious.DLoader
اینم جدیدترین ویروس!!
انتی ویرستون رو محک بزنید
البته زیاد امید نداشته باشید
:دانلود مخرب!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ما گفتن بود اجرا نکنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نورتون بعد از اکستراکت کردن راحت جک و جونورهای اینمخرب رو شناخت
بگو ماشالله![]()
نورتون رو که میدونم
تویه توتال هم مشخصه! ولی یکمی نورتون خنگه به کسی نگی![]()
راستی اسمشم از تشخیص نورتون بهره بردم
Suspicious.DLoader
سایته انتی ویروس تقلبی
بابا خسته شدیم به خدا یکینمیزاره یه ویروسی فقط من بزارم؟ من اگر تا فردا هم بزارم بازم دارم ولی خب شما هم بزارید
::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت مخرب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروس جاوا! دوستنی که گوشی جاوادارن![]()
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
سایتی که 854 تا ویروس و مخرب توشه!!!!!!!!
اینم ادرس سایت:اینم لینک اثباتش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم تستش کردم . سریع حال ویروس رو گرفت . بابا این نورتون 2011 یک چیزه دیگه هست .
هنوز دانلودش نکرده بودم حذفش کرد !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)