متوجه نمیشم، مگه مخابرات با هزینه مثلا ماهیانه ۱۸ تا ۳۰ هزارتومان سرویس مثلا ۵۱۲ با پهنای باند نامحدود میده به این شرکتا؟
همین الان سرویس های توی این رنج قیمت خود مخابرات هم نامحدود نیست.
متوجه نمیشم، مگه مخابرات با هزینه مثلا ماهیانه ۱۸ تا ۳۰ هزارتومان سرویس مثلا ۵۱۲ با پهنای باند نامحدود میده به این شرکتا؟
همین الان سرویس های توی این رنج قیمت خود مخابرات هم نامحدود نیست.
امروز رفتم مخابرات سیدالشهدا دیدم سرویساش محدود شده وحتی شبانه رایگان هم نداره هر گیگ اضافه هم 2620 تومن بود تف تو اینترنت کرمون
دوستان دیده بانت تو لیست خرید اکانتاش یه چند تا اضافه کرده
مثل 512 نامحدود 1 ماهه 22 هزار تومان یا 1 مگ نامحدود 1 ماهه 42 هزار تومان میخوام بدونم
اینا چه جورین کسی استفاده کرده؟؟کیفیتشون چه طور؟؟
اینا سرویسای نامحدود مخابراتش هستن که ضریب اشتراکشون 1 به 10 هست چند ماهه پیش دوستم سرویس 512 شو برداشت که سرعت دانلودش میشه 6 ....یعنی دیال آپ هیچ کدوم از این سرویساش نگیرید که بدرد نمیخورن
نه اتفاقا این سرویس خوبه انگار. این همون سرویس مخابراته مثل اینکه، که این همه ازش تعریف میشه و من هم منتظر بودم پورت مخابرات خالی شه سرویس دیده بان رو عوض کنم برم از مخابرات برم بگیرم. اما انگار همون سرویس رو از طریق پورتهای این شرکت (و احتمالا شرکتهای دیگه) هم داره ارائه میده مخابرات. حداقل مثل اینکه دیده بان به اسم «سرویس مخابرات» ارائه اش میده.
یکی از دوستان همین دیشب داشت تعریف میکرد از همین سرویس ۵۱۲ نامحدودی که گرفته. و انگار از سرویس های نامحدود خود دیده بان خیلی بهترن.
یکی ۲ تا کافی نت هم که از دوستان هستن اطلاع دارم از همین سرویس ها دارن.
موفق باشید
شما اگه گرفتی یه امتحانی بکن خبر بده.....
حتما، اتفاقا ۵ روز پیش که میخواستم سرویسم رو شارژ کنم، دیدم این سرویس ۵۱۲ و ۱ مگ نامحدود اضافه شده، با ۲۲ و ۴۲ تومان ماهیانه (این حدودا). اما جرات نکردم بگیرم. گفتم حتما سرعتشون پایینه.
اما دیشب این دوستم که گرفته بود خیلی تعریف میکرد. امروز هم یکی دو تا از دوستان رو پرسیدم داشتن و راضی بودن.
فردا ببینم میشه سرویسم رو عوض کنم به این یا نه. اگه شد خبرش رو میدم.
تا بعد
سلام
من که از مخابرات گرفتم
سرعت 256 نامحدود
ماهی فکر کنم 14500 تومن
خوبه راضی کنندس
به نظرم که از دوستان تعریف شرکت های دیگه رو شنیدم مخابرات از همشون بهتره قیمتش هم خوبه نا محدود هم هست
اگه بخواد قطع هم بشه مثه ادم قطع میشهیعنی قطع نمیشه ولی اگه قطع شد حداقل نصف روز باید صبر کنی تا درست بشه
![]()
حذف شد..........
Last edited by yasin 1362; 15-08-2012 at 01:11.
با سلام
من سرویس 512 نامحدود یک ماهه دیده بان نت رو یک ماه پیش گرفتم برای کسی که کارش 24 ساعت دانلوده و سرعت خیلی زیاد نمیخاد خوبه ...
در تمام طول شبانه روز سرعتش ثابت و بین 60 تا 70 میچرخه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)