تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 215 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه vahidarj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض key Logger

سلام به همه دوستان
    روي كامپيوتر من يه ويروس افتاده كه وقتي كه در my computer روي درايوها دابل كليك مي كنم
    آنها را باز نمي كند و بايد راست كليك و open به داخل رايو بروم و error key Logger
    مي دهد.ويندوز را عوض و كاسپر رو هم نصب و آپ ديت كردم ولي ويروس پيدا نكرد ولي در موقع اسكن كردن دايو سيستم عامل بعضي از فايلها را به علت قفل بودن Locked نمي توانست باز كند .
    كاسپر هم خطاي key Logger مي دهد .
    با تشكر

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام بر شما

لطف مي‌كنيد راه دوم رو توضيح بديد. مال من هم دقيقاً همين مشكل رو داره.

ضمناً ممكنه لينك داونلود آنتي اسپاي وري كه خود شما استفاده مي كنيد (به همراه كرك لطفاً) رو بگذاريد.

خيلي خيلي ممنونم

با تقديم احترامات
    دوست عزیز

راه اول بهتر است چون علاوه بر این اسپایور , دیگر آلودگیهای موجود روی سیستم شما را هم پاک می کند .من در حال

حاظر از نسخه Starter اسپایور دکتر استفاده می کنم ( چون با وجود کاسپرسکی به Real Time Protection آن نیاز ندارم

فقط آن را طوری تنظیم کرده ام که هر روز یک اسکن سریع انجام می دهد .در واقع با وجود کاسپرسکی تا به حال نه این

آنتی اسپایور و نه دیگر آنتی اسپایورهایی که استفاده کرده ام چیزی بیشتر از چند کوکی بی ضرر پیدا نکرده اند )

ولی متاسفانه با آنکه از آن راضی هستم با یکی از نرم افزارهای موجود روی سیستم ناسزگار می باشد و در حال

حاظر دنبال یک جایگزین مناسب می گردم .در مورد این آلودگی هم باید بگویم انواع زیادی از اسپایورها ( که معمولا

به آنها Rogue Anti-Spyware نیز اطلاق می شود ) باعث این نوع آلودگی می شوند .در مورد این دوست عزیز این

آلودگی ناشی از Virus protect pro می باشد ولی ممکن است در مورد شما مشکل از یک گونه دیگر باشد .هرچند

که روش دوم در مورد اکثر این آلودگیها موثر است من همچنان راه اول را پیشنهاد می کنم ولی محض اطلاع شما و

دوستان دیگر روش دوم یا اختصاصی پاک کردن این گونه آلودگیها را شرح می دهم :

برنامه زیر را داونلود کنید ( حجم=866 کیلوبایت ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و آن را روی هارد Save کنید .حالا به حالت Safe Mode بروید و برنامه را اجرا کنید .صفحه اولی که بالا می آید

اهمیتی ندارد و با زدن Enter آن را رد کنید تا به صفحه زیر برسید :

حالا گزینه شماره دو یعنی Clean را با زدن شماره 2 انتخاب کرده و دوباره Enter بزنید برنامه شروع به اسکن کند

پس از پایان اسکن پیامی به صورت Do you want to clean the registry ? y/n ظاهر می شود که شما باید دکمه Y

را به عنوان موافقت فشار دهید و بعد دوباره Enter بزنید .پس از پایان تمام این کارها پیغام

Computer will reboot now. Close all applications

ظاهر می شود که شما Space Bar را روی کیبورد فشار می دهید و اجازه می دهید تا سیستم ریستارت شود.حالا

سیستم شما از شر این آلودگی پاک شده است و پس از بالا آمدن ویندوز یک گزارش مبنی بر پاک شدن آلودگی

دریافت خواهید کرد .

البته لازم به یاداوری است که ممکن است بعضی از آنتی ویروسها به این برنامه که داونلود کرده اید گیر بدهند ولی

مطمئن باشید برای سیستمتان خطری ندارد و پس از پاک کردن آلودگی می توانید به سادگی آن را پاک کنید .

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام vtn54 عزيز،

نمي‌دونم چه‌طور از شما تشكر كنم.

من Spyware Doctor 4 با آپديت كامل رو دارم ولي نتونست كاري بكنه. (خاك تو گورش!!)

ولي اين چيزي كه شما داديد، همچين يه حال اساسي به اين اسپايوره داد كه طرف كامل بساطش رو جمع و جور كرد رفت پي كارش. واقعاً ممنون

خداوند شما و ساير دوستان اين بخش رو براي ما حفظ كنه.

ارادتمندم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست من

این سیستم دچار یک Adware شده است که پیغامهای امنیتی کاذب به شما می دهد و شما را تشویق می کند تا ا

این برنامه را داونلود ونصب کنید .علت به وجود آمدن این مشکل هم عدم وجود یک آنتی اسپایور درست و حسابی

روی سیستم است .در هر حالت شما می توانید دو کار بکنید :یا سوپر آنتی اسپایور یا AVG را داونلود و نصب کرده و

پس از آپدیت سیستمتان را با آنها اسکن کنید تا شما را از شر این مشکل خلاص کنند یا برنامه مخصوص این اسپایور

را نصب و اجرا کنید .راه اول یعنی نصب آنتی اسپایور بهتر است چون بعد از این هم به دردتان می خورد ولی اگر راه

دوم را خواستید بگویید تا لینک و طرز کار برنامه اختصاصی را برایتان بنویسم.
    ممنون دوست من
    از همان راه اول حل شد

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    گیر یه موجود زبون نفهم افتادم که حالم رو گرفته کلی اطلاعات رو نمیدونم hidden کردن اصلا تو درایوها نیست ولی موقع اسکن آنتی ویروس اونا رو اسکن میکنه یعنی همون فایلهایی که نیستن رو آنتی ویروس نشون میده که داره اسکن میکنه ولی تو خود درایو ها نیست تو exe کردن هم که کارش 20 My Documents منو تبدیل به exe کرده بود
    ممنون میشم کمک کنید

داره خودمونی میشه ahmad_konstantine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض آقا این ویروسی که نمیذاره فایلهای مخفی نمایش داده بشه رو چه جور میشه از بین برد

آقا این ویروسی که نمیذاره فایلهای مخفی نمایش داده بشه رو چه جور میشه از بین برد
    هرکار میکنی بازم تنظیمات فایلهای مخفی رو روی donot show hiddden ... قرار میده

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    گیر یه موجود زبون نفهم افتادم که حالم رو گرفته کلی اطلاعات رو نمیدونم hidden کردن اصلا تو درایوها نیست ولی موقع اسکن آنتی ویروس اونا رو اسکن میکنه یعنی همون فایلهایی که نیستن رو آنتی ویروس نشون میده که داره اسکن میکنه ولی تو خود درایو ها نیست تو exe کردن هم که کارش 20 My Documents منو تبدیل به exe کرده بود
    ممنون میشم کمک کنید
    سلام

سری به تاپیک زیر بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا این ویروسی که نمیذاره فایلهای مخفی نمایش داده بشه رو چه جور میشه از بین برد
    هرکار میکنی بازم تنظیمات فایلهای مخفی رو روی donot show hiddden ... قرار میده
    دوست عزیز

برای مشکلات مربوط به ویروسها تاپیک مخصوص وجود دارد و نباید به خاطر هر مشکلی یک تاپیک جدید ایجاد کنید .برای

مشکلتان سری به تاپیک زیر بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

vtn جان ازت ممنونم مشکل حل شد حالم رو گرفته بود

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا بعد از یه هارد به هاردی که من کردم کامپیوترم یه جورایی شده مثلا وقتی رو درایوهام دابل کلیک میکنم یه پنجره جداگانه واسه اون درایو باز میشه مثل حالت عادی مستقیم وارد درایو نمیشه و وقتی هم که ویندوزم بالا میکشه یه ارور از temp 2.exe میده با عوض کردن ویندوز هم مشکلم حل نشد یکی کمکم کنه
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •