تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 674 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من واقعا نمیدونم این کونامی گیمر ها رو چی فرض کرده که به همچین بازی ای داره افتخار میکنه!!
    مدافعین که اصلا کاری به مهاج ندارن و بازیکن به راحی از بین دو تا مدافع رد میشه!
    هنوزم میشه یه تنه همه رو دریبل زد و گل زد...
    هنوزم اون حرکات خشک بازیکنا وجود داره و اصلا حرکت 360 درجه مثه فیفا 10 حتی تو بازی دیده نمیشه!
    یکم بر خورد ها رو درست کردن که اینش باز خوب بود!

خلاصه الکی نبیاد به این بازی امید داشت!

2. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من واقعا نمیدونم این کونامی گیمر ها رو چی فرض کرده که به همچین بازی ای داره افتخار میکنه!!
    مدافعین که اصلا کاری به مهاج ندارن و بازیکن به راحی از بین دو تا مدافع رد میشه!
    هنوزم میشه یه تنه همه رو دریبل زد و گل زد...
    هنوزم اون حرکات خشک بازیکنا وجود داره و اصلا حرکت 360 درجه مثه فیفا 10 حتی تو بازی دیده نمیشه!
    یکم بر خورد ها رو درست کردن که اینش باز خوب بود!

خلاصه الکی نبیاد به این بازی امید داشت!
    دوست عزیز شما هم توی پلی تست بازی در لندن حضور داشتید!!!!؟؟
    Last edited by pedramgolchin; 06-08-2010 at 14:15.

4. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوست عزیز پس شما هم توی پلی تست بازی در لندن حضور داشتید!!!!
    نیاز به حضور نیست!!! همون تریلرای کمی هم که منتشر شده کاملا گویاست که 2011 pes جلوی 2010 fifa هم کم میاره(تنها مزیتی که به اون داره لباس ها و ترنسفر های جدیده!!!)
    شما می تونی مصداق حرف منو امسال ببینی که روی pc نسخه 2010 و worldcup فیفا از pes 2011 چجوری در تمام زمینه ها جلو خواهد زد .

6. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب درست میگه ایشون...به زور که نمیشه چیزی رو خوب نشون داد
    بهتره الکی خودمون رو با این چیزا سر کار نذاریم و دلخوش به این نباشیم که 2 یا 3 ماه دیگه درست میشه
    وقتی چیزی از پایه ایراد داشته باشه هر چقدر هم اون رو قشنگ نشون بدی آخرش همین پایه های ضعیفش باعث فرو ریختن اون میشه

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مگه این گیم پلی آلمان و هلند و آرژانتین و پرتغال رو ندید؟!
    خلاصه کونامی هم فهمیده سرمایه گذاری برای نسلی که داریم به پایانش نزدیک میشیم هیچ فایده ای نداره و هر سال با وعده و وعید و کمک سایت ها ( با اون پیش نمایش های بسیار هنرمندانه) سعی تو نگه داشتن طرفدارا داره... مطمئنا این نسل PES کارش تموم شده است و از همین الان مطمئنا دارن رو نسل بعد کار میکنن!

در کل خیلی دوست داشتم بازم مثه 2004 تا 2007 بشینم PES بازی کنم ولی گویا نمیشه!

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

مگه این گیم پلی آلمان و هلند و آرژانتین و پرتغال رو ندید؟!
    خلاصه کونامی هم فهمیده سرمایه گذاری برای نسلی که داریم به پایانش نزدیک میشیم هیچ فایده ای نداره و هر سال با وعده و وعید و کمک سایت ها ( با اون پیش نمایش های بسیار هنرمندانه) سعی تو نگه داشتن طرفدارا داره... مطمئنا این نسل PES کارش تموم شده است و از همین الان مطمئنا دارن رو نسل بعد کار میکنن!

در کل خیلی دوست داشتم بازم مثه 2004 تا 2007 بشینم PES بازی کنم ولی گویا نمیشه!
    ببینید جناب ما 2 جور نقد داریم . نقدی که چهارچوب رو قبول داره و بهش ایمان داره و جزئیاتی رو نه بد ! بلکه پرفکت نشده میدونه و خواستار اون هست که اصلاح بشه این نقایص اندک و یه نقدی هم داریم که به کل دشمن خونی اون سوژه هست و ادبیاتی هم که به کار میبره صرفا بهانه ای هست برای تخریب اون اثر . یعنی از جو حاکم استفاده کردن و به اسم نقد تخریب کردن و شاید تنفر درونی رو نسبت بهش ابراز کردن . شما خودتون هوادار فیفا 11 هستید کاملا مشخص هست که یه مثلا استقلالی اگر بخواد عملکرد ضعیف پرسپولیس رو نقد کنه با زیرکی خواصی میاد از جو حاکم استفاده میکنه و به اسم نقد این تیم رو تخریب میکنه ! حرفهای شما هم دقیقا همینطور هست . شما به کل بدون هیچ هدفی فقط داری همه چی رو زیر سوال میبری ! فراموش نکن این نقدی که pes بازها که شمارشون چندین برابر گیمر های فیفا هست به این بازی وارد میکنن صرفا به دلیل این هست که انقدر در چند ساله اخیر این بازی ما رو وارد دنیای واقعی فوتبال کرده که ما شاید بد عادت شدیم !

12. 2 کاربر از pedramharmonica بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ببینید جناب ما 2 جور نقد داریم . نقدی که چهارچوب رو قبول داره و بهش ایمان داره و جزئیاتی رو نه بد ! بلکه پرفکت نشده میدونه و خواستار اون هست که اصلاح بشه این نقایص اندک و یه نقدی هم داریم که به کل دشمن خونی اون سوژه هست و ادبیاتی هم که به کار میبره صرفا بهانه ای هست برای تخریب اون اثر . یعنی از جو حاکم استفاده کردن و به اسم نقد تخریب کردن و شاید تنفر درونی رو نسبت بهش ابراز کردن . شما خودتون هوادار فیفا 11 هستید کاملا مشخص هست که یه مثلا استقلالی اگر بخواد عملکرد ضعیف پرسپولیس رو نقد کنه با زیرکی خواصی میاد از جو حاکم استفاده میکنه و به اسم نقد این تیم رو تخریب میکنه ! حرفهای شما هم دقیقا همینطور هست . شما به کل بدون هیچ هدفی فقط داری همه چی رو زیر سوال میبری ! فراموش نکن این نقدی که pes بازها که شمارشون چندین برابر گیمر های فیفا هست به این بازی وارد میکنن صرفا به دلیل این هست که انقدر در چند ساله اخیر این بازی ما رو وارد دنیای واقعی فوتبال کرده که ما شاید بد عادت شدیم !
    این تیکه های حرفتون واقعا خنده دار بود!!!
    ببین مسعود رو من و خیلی های دیگه میشناسیم ایشون تا چند سال قبل مثله خیلی های دیگه منجمله من طرفدار pes بود اما با افتضاح سال 2008 کونامی و شاهکار EA در ورود به نسل جدید نظر خیلی ها مثله مسعود برگشت .
    در مورد بحث استقلال و اینا هم که گفتین من متوجه نمیشم چرا بعضی ها این بازی رو از ناموسشون بیشتر دوست دارن!!!
    چه سودی به من میرسه طرفدار فیفا باشم!!!؟؟؟من از روی عقل و منطق میگم کونامی دیگه نمی تونه در این نسل به گرد fifa هم برسه چون موتور بازی ثابت مونده و gameplay هم همچنان در نسل قبل به سر می بره.
    امسال خدارو شکر فیفا هم نکست میشه اون موقع میشه نظرا رو دید که چقدر سریع برمیگرده(خیلی از دوستان تا حالا fifa رو نکست بازی نکردن و الکی دو نسل متفاوتو با هم مقایسه می کنن )

14. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

چه قدر فن بازي الكي ...... 

16. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

البته به نظر میرسه نقدها به جا باشه..
    همه ما pes بازی می کنیم ولی دیگه کونامی داره کم کاری می کنه...
    بهتره تعصب رو بزاریم کنار...
    من هنوز دارم pes 2010 رو بازی می کنم ولی دروازیانی و داوری داره حالم رو بهم می زنه...
    مطمعن باش اگه fifa11 بازی خوبی باشه من pes رو به راحتی کنار می زارم ...
    اکثر ما به دنبال یه بازیه خوبیم نه بازی که اعصابمون رو خرد کنه...

18. 5 کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا ما که شبیه سازی دنیای واقعی فوتبال رو در PES ندیدیم...اگه هم باشه اونقدر کمه که به چشم نیومده
    بیشتر از این که این بازی شبیه به واقعیت باشه به تخیل شباهت داشته.
    من هم خودم چندین ساله PES باز بودم...ولی بعد این چند سال همه این مسائل رو تجربه کردم..
    PES هم ارزش اون رو نداره که بخوایم تعصبمون رو براش بذاریم..
    در ضمن PES روی pc بیشتر طرفدار داشته وگرنه بر روی کنسول اکثریت فیفا بازی میکنن...چیزیه که خودم هم به چشم دیدم.
    در کل وقتی ضعف های بازی رو بازگو می کنن اینقدر سریع جبهه گیری نکنین.
    این یک چیز طبیعیه که PES و کونامی قدرت مقابله با فیفا رو ندارن...چون که کونامی از همون اولش راه رو اشتباه رفت و با کم کاری های خودش باعث بوجود اومدن همه این ضعف ها و کاستی ها شد.

20. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •