من همچین پوشه ای ندیدم توی کامپیوترم ولی بازی رو هم بازی کردم و تمومش کردم
این همون کرک آخریه که من باهاش بازی رو کامل تموم کردم آموزش تصویری هم توش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
من همچین پوشه ای ندیدم توی کامپیوترم ولی بازی رو هم بازی کردم و تمومش کردم
این همون کرک آخریه که من باهاش بازی رو کامل تموم کردم آموزش تصویری هم توش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
دوستان این Help بازی من بود.شاید زیاد به درد نخوره ولی میذارم شاید بدرد خورد.حجمش زیاد بود کمش کردم.به خاطر کیفیت پایین ببخشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره برای کسانیه که
ارور لانچر میده و اینترنت
اینو لازم دارن.
سلام بروبچ !
خوبیییییییییییییییید؟
آقا من مشکل دارم اساسی !
بعد از لاگین شدن که سی دی کی میخواد باید چیکار کنم که ارروره قبلا استفاده شدنشو نده !
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی !
آقا این کرکی که شما گذاشتی که همون سرور مجازی هست که دارمش و فایل جدیدی هم توش نبود.
دوستان من کله پوشه یوبی سافت تویه درایوه
C/PROGRAMFILES
رو فشرده کردم دارم اپلودش میکنم رپید شر
فعلا 6 درصد رفته وقتی اماده شد لینک میدم.
یه توصیه ی مهم میکنم برای آپدیت launcher از اینترنت استفاده نکنید ممکنه دوگانگی ایجاد بشه توصیه ی من اینه برای اجرای بی دردسر فایل های اجرایی رو دانلود کنید و مخفف میگم ac2.exe و acgame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoft game launcher.exe رو
/c:programfiles/ubisoft/ubisoftgame launcher بریزید
مشخصه که هنوز دوستان تویه اجرایه بتزی مشکل دارن
من پوشه کامل یوبی سافت رو فشرده کردم
برای کسانی که ارور نا هماهنگ بودن لانچر و ورژن بازی میده
و برایه کسانی که ارور نیاز به اینترنت میده
از اینجا دانلود کنید لطفا بی مورد دانلودش نکنید چون 10 بار بیشتر نمیشه دانلود کرد برای کسانی که فری دانلود میکنن تا دوستانی که واقعا نیاز دارن بگیرنش
فایل رو اکسترکت کنید و تویه درایو
C/PROGRAMFILES
بریزید
کاری هم به محل نصب بازی ندار
بفرمایین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا نکته که الان می خواستم به دوست عزیزمون بنی جون بگم همین بود که واسه دوستانی که vista / 7 دارن , این مطلب باید گفته بشه : شما برای edit کردن فایل hosts نیاز به اجازه ادمین سیستم دارین یا در واقع باید یوزری که می خواد اون فایل رو تغییر بده باید شرایط Full Control رو برای اون فایل و برای یوزر خودش فعال کنه ! اما چگونه ؟!
آسون ترین راهش اینه که فایل زیر رو دانلود کنید :
پس از آنزیپ کردن فایل بالا دو عدد فایل رجیستری داخل شاخه اش هست با اجرا کردن فایلی که ابتدایش install داره و انتخاب گزینه های yes و Ok پس از آن , شما گزینه را در منوی راست کلیک خود فعال کرده اید که حق ویرایش فایلهای خاص (مثل همین فایل hosts ) را به شما می دهد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال به سراغ فایل hosts بروید و ابتدا با راست کلیک بر روی آن و انتخاب گزینه take Ownership حق ویرایش فایل را بگیرید و سپس فایل براحتی و بدون هیچ errorی قابل ویرایش هست ...
دوستان دقت کنید که خیلی فایلهای سیستمی دیگر که شما حق ویرایش آنها را ندارید با این گزینه قابل ویرایش می شوند !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)