نه مودم رو کاری نداره چیه.
ولی بعضی جاها دیده شده گیر میدن مودم رو باید از خودمون بگیرید حتی اگر خود همون مودم رو داشته باشید. که اون رو هم راهکار داره.
نه مودم رو کاری نداره چیه.
ولی بعضی جاها دیده شده گیر میدن مودم رو باید از خودمون بگیرید حتی اگر خود همون مودم رو داشته باشید. که اون رو هم راهکار داره.
به این نمیگن ماهیگیری میگن إِثْمٌ كَبِيرٌ روز روشن و در انظار عموم؟؟
برو ببین مدلش توی لیست ساپورت های شاتل هستش؟؟ اگه بود که حل و فقط باید بری اونجا مودمو برات تست کنن...
شرمنده من نه ماهیگیرم نه ماهی فروش شما هم مواظب باش تو تور ماهیگیرا گیر نکنی دیگه خوددانی.
من 4 ماه که پارس انلاین دارم..تو این 4 ماه همیشه سرعتم خوب بود شبها کم کم 2 گیگ دانلود میکردم ..روزها که همیشه عالی بود..
بخاطر همین 3 ماهه 512 3ماهه با 9 گیگ تمدید کردم..
حالا 1 هفته ای میشه که سرعتم بشدت افت کرده شبها که دیگه دانلود برای من معنی نداره..همش متوقف میشه..اصلا نمیتونم دانلود کنم..روزها هم سرعتم افت کرده سایتها هم دیر باز میشن وسط لود شدن گیر میکنه...
چند بار به پشتیبانی تهران زنگ زدم بعد از کلی معطل شدن وصل میکنن ..خلاصه به من میگن منطقه شما افت سرعت داریم. در صورتی که با نمایندگی منطقه صحبت کردم میگه منطقه شما به هیچ وجه افت سرعت نداریم..
اعصابم چند روزه خورده 2 ماه از قراردادم مونده و من هیچ کاری نمیتونم بکنم..
واقعا باید تاسف خورد با این وضع پشتیبانیشون
سرعت اپلودم همیشه ثابت و خوبه ولی دانلودم هیچ وقت ثابت نیست..دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
این تست برای یک هفته پیش هست که همه چیز خوب بود
این هم تست الانه که خاک بر سرش شده
تو این شرایط من باید چیکار کنم؟؟
اگه نبود؟
تست چی؟
انگار میخوان یه گیگ سرعت بدن که میخوان تست کنن
برو توی روتر ببین سرعت دانلود چنده بعد بیا اینجا عددش رو بنویس
نه دوست من.. بنده خودم ماهي رنگ مي كنم جاي نهنگ مي فروشم..!
بنده فقط خواستم بدونم شما از چه راهي متوجه اين اطلاعات ميشي..!
حق ندارم اينو بدونم..؟
داستان اینه که باصطلاح کارشناساشون تنظیم همه مودمها رو بلد نیستن واسه همین وقتی مشترک به مشگل میخوره آخرش آبروریزی میشه.
اگه نبود باید یکی از مودم های توی اون لیست رو تهیه کنی...
تست اعتیاد...![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)