تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 139 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان ، خسته نباشید ، عزیزان تو رو خدا کمکم کنین ، این مودم اشک منو در آورده ، دو تا مشکل با این مودم دارم :

1. وای فای خوب آنتن نمیده ، یعنی تو یه متر اول Excellent ، تو 2 یا 3 متر Good بعد 3 متر میشه fair !!!!!

2. مشکل بعدی اینه که هربار PC رو خاموش روشن میکنم یا modem رو خاموش می کنم ، بعد که میخوام ب اینترنت وصل شم وصل نمیشه ، باید 1 ساعت باهاش ور برم تا کانکت شه :((

تورو خدا اگه میتونید کمکم کنید ، ممنون :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید،
    من چند تا سوال ویژه داشتم که نتونستم حلشون کنم و ازتون کمک میخوام(شاید هم تکراری باشند )و ممنون میشم که حتکا جواب بدید.
    مودم وایرلس من هم مدلش Cnet car-970 که تازه خریدم.
    .
    1-اگه روی جعبه یا کلا مشخصات مودم رو نگاه کنید، گزینه ای بنام output RF داره که ظاهرا(برداشت من)نوع پروتوکل های ارتباطی n,b,g و توان قدرتیشون رو نوشته مثلا : 802.11b:up to 17+-1 dBm .حالا سوال من اینجاست که اولا n,b,g چه تفاوت هایی دارن (از لحاظ برد و سرعت و امنیت) و دوما اینکه اون 17 چیه؟ اگه توان خروجیه پس اون m اخر چیه(توان میشه dB=20logPOW ) و اگه توانشه،میشه از آنتن های قوی تر استفاده کرد که برد افزایش پیدا کنه؟ چون اگه توجه کنید آنتن های بازار توان بالا ، باز سوکتشون همینطور و شرکت های تولید کننده مودم میگن با آنتن قابل تعویض.
    .
    2-روشی هست که بشه 2 مودم رو که گزینه slave/master ندارند با هم از طریق وایرلس شبکه کرد؟من خودم این تو ذهنمه که mac ip مودم ها رو برای هم دیگه وارد کنیم و پسورد هارو از روی وایرلس برداریم.یا مثلا نرم افزاری باشه که روتر وایرلس رو با کامپیوتر کنترل کنه و شبکه های اطراف رو جستجو کنه.آخه سخت افزار هست فقط مشکل نرم افزار.
    .
    3-امکان این وجود داره که firmware مودم مثلا tp-link رو رو مودم خودم نصب کنم؟فریمور جدید خودم رو از کجا پیدا کنم،گشتم ندیدم؟ گزینه Romfile که برای آپدیت فریمور نیازه چیه ؟
    .
    4-توی قسمت تنظیمات وایرلس ssid گزینه ای بنام index وجود داره که فقط روی 1 می مونه،از طرفی هم مشخصات مودم نوشته 4SSID که فکر کنم همین index باشه اگه سمت چپ صفحه تنظیمات مودم رو هم نگاه کنید می بینید که زده multiple SSIDs setting که نشون دهنده قابلیت چند ssid رو نشون میده اما چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
    .
    5-قسمت تنظیمات اینترنت میشه چندین vpi vci تعریف کرد اما فایدشون چیه ؟
    .
    بابات سوالم اگه خیلی ظایع بودن ببخشید اما من اعتقاد دارم اگه 1چیز توی خونه دارم و میتونم ازش بهتر استفاده کنم ،چرا بی استفاده بزارمش.
    بی صبرانه منتظر جواباتون و به جواب رسوندنشون هستم. پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    1- اصلاً متوجه نمیشم چی میگید!
    2- مودم که هارد نیست master/slave داشته باشه! مک و آی پی دو تا چیز جداگانه هستن. بعد هم اول هدف رو مشخص کنید، می خوایید به چه دست پیدا کنید؟ وقتی مودم وایرلس هستش، send وایرلس داره و اون قابلیت که کارت وایرلس داره نداره ... معمولاً با کابل بهم متصل میشن ...
    3- firmware هر مدل مودم، روتر هرچی باید از website رسمی تولید کننده همون کالا گرفته بشه ... اگر حتی اشتباهی upload کنید اصلاً دیگه مودم بالا نمیاد باید کلاً reset بشه ...
    4- ssid همون 1 رو بیشتر ندیدم تا حالا، می تونید سرچ کنید ...
    5- vpi/vci رو ISP به شما میده، چیزی غیر از اونیکه ISP میده ست کنید به اینترنت یا سرور ISP نمی تونید متصل بشید ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان ، خسته نباشید ، عزیزان تو رو خدا کمکم کنین ، این مودم اشک منو در آورده ، دو تا مشکل با این مودم دارم :

1. وای فای خوب آنتن نمیده ، یعنی تو یه متر اول Excellent ، تو 2 یا 3 متر Good بعد 3 متر میشه fair !!!!!

2. مشکل بعدی اینه که هربار PC رو خاموش روشن میکنم یا modem رو خاموش می کنم ، بعد که میخوام ب اینترنت وصل شم وصل نمیشه ، باید 1 ساعت باهاش ور برم تا کانکت شه :((

تورو خدا اگه میتونید کمکم کنید ، ممنون
    :(

کسی نیست جواب منو بده؟ :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    1-من میگم اگه آنتن قوی تر بزنم برد افزایش پیدا می کنه یا نه؟ چ ون اون 17 نوشته شده در مشخصات اگه قدرت خروجی مودم باشه که اینجور نوشته،پس با تعویض آنتن میشه برد رو زیاد کرد،مثل اینکه الان برای ضبط یک باند ضعیف زدیم (3db) بطوری که دستگاه میتونه خروجی بیشتر بده (17db) .کاملاسوالم واضح هست یکم بیشتر بخونیدش.و اینکه n,g,b که فکر کنم پروتوکل ارتباطی وایرلس هستند،چه تفاوتی دارن و اصلا چی هسنند؟
    2-میخوام 2تا مودم از طریق وایرلس شبکه بشند مثلا مودم من و مودم همسایه تا بدون کابل کشی ارتباط بر قرار کنیم واسه همین گفتم slave چون باید 1 مودم خودش رو به عنوان یک موبایل یا لپ تاپ (slave) به مودم دیگه وصل بشه . درضمن master/slave فقط ماله هرد نیست!!!!!!
    3-ممنون از جوابتون اما منظورم اینه نمیشه به طریقی (مثلا --) فریمور دیگه ای رو غالب کرد؟
    4-اگه داخل مودم رو نگاه کننید نوشته شده multiple SSIDs setting که اگه معنیش کنید بیشتر 1 SSID رو معنی میده و داخل مشخصات مودم هم میگن و اگه نیست پس گزینه index چیه؟؟
    5-منم میدونم هر شرکت 1 مشخصات داره منظورم اینه چرا باید سازنده مودم بی جهت بیاد قابلیت تنظیم چند vpi vci رو برای مودم بزاره اونم با گزینه فعال کردنشون که میشه همه رو فعال کرد؟؟ میخوام بدونم از قابلیت چه استفاده ای میشه کرد؟؟ شاید بشه به طریقی 2 شرکت رو load balanc کرد!!!!
    .
    .
    ممنون که به سوالات جواب دادید ولی خواهشا کمی رو سوالات فکر کنید و با یه جواب رد کننده یا نمیدونم ، جعمش نکنید،به این فکر کنید که هیچ تولید کننده ای بی جهت گزینه ،قابلیت، ... رو مودم نمیزاره مگر به شرط استفاده مفید و افزایش کارایی مودم،پس چرا ما استفاده نکنیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده؟ :(

دوست عزیز اگه آنتن مودم رو در بیارید بردش تغییر میکنه؟با چی امتحان میکنید(گوشی،لپ تاپ)؟اون دستگاه دیگه امتحان کنید شاید مودم مشکل نداشته باش!!
    مودمت اگه روی pppoe تنظیم نیست،بزارش رو این گزینه چون من دیدم مودم هایی که brig بودند و این مشکل پیش اومده یا ip سیستمشون دستی بوده؟(بزارش رو اتوماتیک)
    .
    اگه کلا مشکل حل نشد مودم رو updata و یا حداقل ریست کنید،اگه بااااااز هم نشد ،احتمالا مودم خراب شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگه آنتن مودم رو در بیارید بردش تغییر میکنه؟با چی امتحان میکنید(گوشی،لپ تاپ)؟اون دستگاه دیگه امتحان کنید شاید مودم مشکل نداشته باش!!
    مودمت اگه روی pppoe تنظیم نیست،بزارش رو این گزینه چون من دیدم مودم هایی که brig بودند و این مشکل پیش اومده یا ip سیستمشون دستی بوده؟(بزارش رو اتوماتیک)
    .
    اگه کلا مشکل حل نشد مودم رو updata و یا حداقل ریست کنید،اگه بااااااز هم نشد ،احتمالا مودم خراب شده.

آره آنتن رو که در میاریم برد کم تر میشه ، با دو تا گوشی X10 mini pro و arc s تست کردم ، چون این دو تا در دسترس بود ، رو کامپیوتر پسر عموم هم تست کردم برد تقریبا یه اندازه بود
    IP رو اوتوماتیکه ، چه جوری باید update کنم؟

راستی ممنونم که دارید کمک میکنید ، یک دنیا تشکــــــــــــــــــــــ ـر @-}--

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آره آنتن رو که در میاریم برد کم تر میشه ، با دو تا گوشی X10 mini pro و arc s تست کردم ، چون این دو تا در دسترس بود ، رو کامپیوتر پسر عموم هم تست کردم برد تقریبا یه اندازه بود
    IP رو اوتوماتیکه ، چه جوری باید update کنم؟

راستی ممنونم که دارید کمک میکنید ، یک دنیا تشکــــــــــــــــــــــ ـر @-}--

خواهش میکنم، خدا کنه یکی هم کمک ما کنه
    باید مدل مودمت رو توی اینترنت جستجو کنی و توی سایت های خارجی دنبال update اش باش مثلا بزنی : download firmware update tp link TD-Wxxx یا هر مدل دیگه یا اینکه اول بری روی سایت خود شرکت سازنده و ببینی اونجا گزاشتند آپدیت رو یا نه.
    چه مدت داریش؟
    جلو کولر آبی نزاشتیش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خواهش میکنم، خدا کنه یکی هم کمک ما کنه
    باید مدل مودمت رو توی اینترنت جستجو کنی و توی سایت های خارجی دنبال update اش باش مثلا بزنی : download firmware update tp link TD-Wxxx یا هر مدل دیگه یا اینکه اول بری روی سایت خود شرکت سازنده و ببینی اونجا گزاشتند آپدیت رو یا نه.
    چه مدت داریش؟
    جلو کولر آبی نزاشتیش؟
    ممنون باز ، میتونم من کمکتون کنم؟ @-}---

2 و 3 روزه دارم ، نه جلو کولر آبی نزاشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون باز ، میتونم من کمکتون کنم؟ @-}---

2 و 3 روزه دارم ، نه جلو کولر آبی نزاشتم

تشکر.سوال هام بالان اما بچه های کامپیوتر فکر کنم بتونند ج بدند.
    پس گارانتی دارهبه نظر من اگه مودمت جدیده برو کلید پشتو(داخل 1 سوراخ کوچیکه)با سوزن فشار بده و نگه دار تا لامپ هاش خاموش بشن و از اول مودم روشن بشه ،، بعد با کابل شبکه درست از اول تنظیمش کن اگه باز هم حل نشد زنگ بزن نمایندگیش و هیش بگو.
    راستی توی تنظیمات باید وایرلس رو روی توان بالاش بزاری هاااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •