راجع به دایل آپ که این حرف درست بودش
فکر کنم راجع به پرسرعتم اینشکلی باشه
یعنی هر بار dc کنی یکم کسر میشه
راجع به دایل آپ که این حرف درست بودش
فکر کنم راجع به پرسرعتم اینشکلی باشه
یعنی هر بار dc کنی یکم کسر میشه
بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
بیشتر راهنمایی کن ما هم کمک کن ؟
بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
بیشتر راهنمایی کن ما هم کمک کن ؟
0
یک کاری کردم دیگه
Last edited by radikal021; 02-07-2010 at 23:02.
ببخشیدا ولی انگار شما داری سرعت دانلودتو به رخ ما می کشی!!!!!
این جا فقط در مورد صبا نت حرف می زنیم نه پارس آنلاین
تاپیک مربوطه این است شما اشتباهی آمدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
شما 25 مگ دانلودته؟
جالبه!!!
فرداش که اینترنتم درست شد، یعنی چه؟ یعنی شارژ اضافه ای که کم شده بود برگشت؟
بچه ها ببخشید من خالی بستم
من همین کارا رو کردم ولی نتیجه نداد
![]()
Last edited by radikal021; 02-07-2010 at 23:20.
سلام به همگی
دوستان میخواستم برای تابستون اشتراک سه ماهه بگیرم خواستم ببینم شما از صبانت راضی هستین؟ منطقه پونک کسی گرفته؟
دانلود هم نمیخوام بکنم یعنی در حد فیلم و اینا نمیخوام. فقط چرخیدن و یه مقدار دانلود آهنگ
ممنون
عزیز از چه ترس داری حرفت رو انکار میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)