تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 130 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

فکر نکنم تا آنجا که من می دانم و پرسیدم هر وقت دیسکانکت بشی تو سایت از حجمت کم می شه!!!
    یعنی اینکه بخواهی بفهمی چه قدر از حجمت تا الآن باقی مانده باید دیسکانکت بشوی و بعد دوباره کانکت بشوی
    و به سایت ساپورت بروی و مقدار حجم با قی مانده ات را تا الآن ببینی.
    راجع به دایل آپ که این حرف درست بودش
    فکر کنم راجع به پرسرعتم اینشکلی باشه
    یعنی هر بار dc کنی یکم کسر میشه

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

سرعت دانلود چه روزانه چه شبانه به چند چیز ربط داره:
    1- مهمتر از هر چیز پهنای باند اختصاصی صبانت به منطقتون
    2- تعداد دانلودر صبانتی در منطقه تون
    3- فاصله ی شما تا مخابرات منطقه
    4- وضعیت سیمکشی داخل و بیرون.خونه ی قبلی که بودم با یکم بارون و برف و رطوبت و... سرعت شدید کم میشد!
    5- سروری که ازش دانلود میکنید.اگه در حال دانلود از torrent هستید به تعداد seed ربط مستقیم داره
    6- برنامه ی دانلودری که استفاده میکنید و تنظیماتی که در اون انجام دادید.اگه از utorrent در xp برای دانلود استفاده میکنید حتماً نسخه های ویرایش شده ی فایل tcip.sys را جایگزین نسخه ی پیش فرض ویندوز کنید تا تآثیر شگفت انگیزش را ببینید
    7-تعداد فایل در حال دانلود.معمولاً هر چی تعداد فایل در حال دانلود بیشتر باشه سرعت هم بیشتره.چه با utorrent در حال دانلود باشید چه با برنامه های معمولی دانلود

مطمئناً عوامل دیگری هم هستش ولی فعلاً همینا به ذهنم رسید چون تو این چند ساله بیشتر باهاشون درگیر بودم
    بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
    دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

با سلام خدمت دوستان!
    من با پیگیری های مکرر و ارسال نامه به کارشناس ارشد فروش صبا نت دیگر 2 برابر و یا بیشتر حجم کم نمی کنه!!!!!
    هرچه قدر دانلود کنم بدون هیچ اضافاتی اونتو می زنه!
    شما هم همین کارو بکنید.
    حالا اگر دوباره 2 برابر کردند به اطلاعتان می رسانم.

بیشتر راهنمایی کن ما هم کمک کن ؟

بیشتر توضیح میدی در مورد افزایش سرعت و در ضمن مشکل صبا اینه کم میکنه یا همه اینطورن
    دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

با سلام خدمت دوستان!
    من با پیگیری های مکرر و ارسال نامه به کارشناس ارشد فروش صبا نت دیگر 2 برابر و یا بیشتر حجم کم نمی کنه!!!!!
    هرچه قدر دانلود کنم بدون هیچ اضافاتی اونتو می زنه!
    شما هم همین کارو بکنید.
    حالا اگر دوباره 2 برابر کردند به اطلاعتان می رسانم.

0

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

0
    یک کاری کردم دیگه
    Last edited by radikal021; 02-07-2010 at 23:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشیدا ولی انگار شما داری سرعت دانلودتو به رخ ما می کشی!!!!!
    این جا فقط در مورد صبا نت حرف می زنیم نه پارس آنلاین
    تاپیک مربوطه این است شما اشتباهی آمدی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من اول به پشتیبانی صبا زنگ زدم و یک شماره دادند و بعد دوباره به آن شماره زنگ زدم و این کار چند بار تکرار شد و آخر به من گفتند یک نامه برای آقای فکر کنم محمودی بفرستید و در آن ذکر کنید که پشتیبانی صبا هم این موضوع را تایید کرده است و آن را به یک شماره فکس کنید و من فکس کردم و به شماره 88554272 زنگ زدم و گفتم آقای محمودی و بعد به آقای محمودی وصل شدم و به ایشان گفتم که یک نامه برایشان ارسال کردم و خواستار پیگیری این موضوع شدم.
    فردایش هم که اینترنتم درست شد.
    فرداش که اینترنتم درست شد، یعنی چه؟ یعنی شارژ اضافه ای که کم شده بود برگشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها ببخشید من خالی بستم
    من همین کارا رو کردم ولی نتیجه نداد
    Last edited by radikal021; 02-07-2010 at 23:20.

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان میخواستم برای تابستون اشتراک سه ماهه بگیرم خواستم ببینم شما از صبانت راضی هستین؟ منطقه پونک کسی گرفته؟
    دانلود هم نمیخوام بکنم یعنی در حد فیلم و اینا نمیخوام. فقط چرخیدن و یه مقدار دانلود آهنگ

ممنون

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

بچه ها ببخشید من خالی بستم
    من همین کارا رو کردم ولی نتیجه نداد
    عزیز از چه ترس داری حرفت رو انکار میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •