تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 136 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه دوست من اگر مودم رو روی ppp0e تنظیم کردی با روشن شدن مودم به نت وصل میشی.
    اینطور که شما میگی مودمت روی بریج تنظیم شده.
    من دوباره رفتم رو تنظیم مودم.کانکشن درست بود همون ppp0e و روی llc . مال من یه گزینه دیفالت گت وی هم داشت که من اجازه دادم همون بمونه.ولی باز هم بدون کانکت شدن از شورت کات ppoe روی صفحه کانکت نمیشه.

(نمی دونم چرا سرعت دانلودم کم شده.نکنه به خاطر این کارا بوده؟ربطی داره؟الان 40 درصد از صبح کمتر شده

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بیا تحویل بگیر آقای محترم وزیر ارتباطاتشما میگین 128 کیلوبیت بر ثانیه برای کاربرای خونگی کافیه منم از روز اول به خاطر اینکه سرعت اینترنتم پایین بود update ویندوز رو off کردم. امروز می بینم آنتی ویروس ESET Security پیغام میده می گه ممکنه حفاظت ویندوز شما کامل نباشه روی پیغام کلیلک کردم دیدم اوه کلی آپدیت ضروری لیست کرده گفته ویندوز شما هیچ مسیری برای آپدیت نداره.

روش کلیلک کردم به صفحه آپدیت ماکروسافت رفتم دیدم حجم کلش 75 مگابایت هست زمان لازم برای دانلودش هم 2 ساعت.

حالا آقای وزیر ارتباطات 128 برای خانگی کافیه؟ مگه اینترنت فقط برای مقاله و مسائل علمیه؟ کاربردهای دیگه نداره ؟ بیا یه نمونه من باید 2 ساعت منتظر بمونم تا ویندوزم آپدیت بشه آخه انصافه

دسترسی به اینترنت پرسرعت بدون محدودیت حق مسلم ماست

Last edited by mehrdad38; 20-05-2010 at 10:37.

3. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

2 تا خبر اول این که اون دوستمون بعد از 11 ساعت موفق شد آنتی ویروسش رو آپدیت کنه -دوم این که زنگ زد گفت کانکت هستم ولی هیچی باز نمیشه گفتم بره روتر ببینه Default Gateway هست یا نه گفت هست گفتم شاید با دی ان اس اشتباه کنه پرسیدم بخون یه آی پی خوند که فکر کنم اولش 78 بود دیدم 85 نیست گفتم مودم رو حاموش روشن کنه بعدش آی پی درست شد یعنی شد 85 فکر کنم برادران سپاه صحابه سرشون بکارهای خیلی رزمی گرمه DNS بجای ولید آی پی میشینه.
    و اما جناب zoorg2
    عرض کردم که شما اشتباه کردید البته منهم اشتباه کردم ولی چیزی که من توی اسپید تست دیدم و سیو کردم این بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها سرعتتون چند وقته کم نشده ؟
    برای من یه هفتس با اینکه 512 دارم سرعت افتضاحه در حد دایال اپه ااسیاتک دارم برای شما هم اینجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

2 تا خبر اول این که اون دوستمون بعد از 11 ساعت موفق شد آنتی ویروسش رو آپدیت کنه -دوم این که زنگ زد گفت کانکت هستم ولی هیچی باز نمیشه گفتم بره روتر ببینه Default Gateway هست یا نه گفت هست گفتم شاید با دی ان اس اشتباه کنه پرسیدم بخون یه آی پی خوند که فکر کنم اولش 78 بود دیدم 85 نیست گفتم مودم رو حاموش روشن کنه بعدش آی پی درست شد یعنی شد 85 فکر کنم برادران سپاه صحابه سرشون بکارهای خیلی رزمی گرمه DNS بجای ولید آی پی میشینه.
    و اما جناب zoorg2
    عرض کردم که شما اشتباه کردید البته منهم اشتباه کردم ولی چیزی که من توی اسپید تست دیدم و سیو کردم این بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من مودم رو درست کردم که خودکار وصل شه نه با کانکشن ppoe منتها سرعتم هم کم شده!من باس تست کنم فک کنم با ppoe سرعت بیشتر باشه باس امتحان کنم.

سرعت سنجی رو وللش.مجموع سرعتهای دانلود فایلت چقدر است در روز وشب.البته شبها فک کنم زیاد میشه.
    ولی اقای رب بپا کشفت نکنن وگرنه فک کنم زندانی داره این سرعت شما

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

برای من یه هفتس با اینکه 512 دارم سرعت افتضاحه در حد دایال اپه ااسیاتک دارم برای شما هم اینجوریه ؟

ما اصلا سرعتی نداریم که بخواد کم بشه.

8. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تایید میشه مخابرات 128

10. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ما اصلا سرعتی نداریم که بخواد کم بشه.
    در اینکه شکی نیست افغانستانش سرعتشون از ما بالاتره ولی خوب این یه هفته خیلی دیگه بدجور شده من تا هفته پیش با سرعت 50 دانلود میکردم الان تا 4-5 هم میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان دقت کنین 0.1 مگابیت میشه حدودا 12 تا 13 کیلو بایت!تو تنظیمات اسپید تست میتونین کیلو بیت کیلو بایت انتخاب کنین!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم تست مخابرات البته با کیلو بایت دوستانی میگن با 13 دان میکنیم ولی اسپید تست 10 نشون میده!! تو جه کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •