وحید جان این عکس رو نگاه کن :قسمت Load خاموشه . چیکار باید کرد ؟ در ضمن ساها هم بنفش هتستش .
![]()
وحید جان این عکس رو نگاه کن :قسمت Load خاموشه . چیکار باید کرد ؟ در ضمن ساها هم بنفش هتستش .
![]()
Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 11:58.
این فایلو که دانلود کردی توی سیو بازی کپی کن.بعد وقتی رفتی توی بازی از قسمت data management اونو لود کن بعد گزینه copy data انتخاب کن بعدش اون ترکیب که میاد رو انتخاب کنید بعد سه تا خونه بیا بالا و روی ترکیب که پیش فرض هست اینتر کن.آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .
بعد ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بذار.گزینه auto subs رو هم روی گزینه 4 یعنی زود بذار.
راستی ترکیب من توی آپشن فایل تو پیش فرض هستش دیگه؟
چی شد تونستی ترکیب منو بیاری؟
راستی یعنی چی خاموش هستش.نکنه توی سیو بازی اون فایلو کپی نکردی
بعد چرا تو همیشه میزنه آنلاین نیستی.نمیشه یه کاری کنی موقعی که آنلاین هستی بفهمیم.
اقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟
نباید خاموش باشه.احتمالا هیچ ترکیبی سیو شده وجود نداره تا اونو لود کنه.توی سیو بازی کپی کنی باید بیاداقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟
چه شانس حالا ما داریم.میگم لب دریا بریم خشک میشه
راستی توی آپشن فایلت تیم من خصوصیاتش پیش فرض هستش؟
Last edited by vahidgame; 15-02-2010 at 12:09.
بابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1-1 نیستش پس لود شده حتما . ببین درست گذاشتمش :![]()
Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 12:12.
نه چی لود شده .اونی که توی تصویر هستش سیستم پیش فرضش هست.بهت توضیح دادم بالا که چه جوری سیستم بیاد.تازه من یه سری تغییرات دیگه به جز سیستم توی این سیو دادم.تا اینو درست نکردی بازی نکن.بازی برگشت جبران می کنمبابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1 نیستش پس لود شده حتما .![]()
وحید جان نگاه کن من سیوت رو درست کپی کردم منتها . . .
Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 12:21.
آره درسته. چرا آخه خاموشه باید حتما گزینه لود روشن باشه.حسین یه کمکی بکنببین درست گذاشتمش :
فکر کنم هر جفتمون قاطی کردیم.حمید کی هستش دیگه![]()
آرمین جان چی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)