تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 2199 اولاول ... 42828889909192939495961021421925921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم. میخوام بدونم قانون محدودیت دانلود که نداره مثل شاتل و ایرانسل البته من نهایت ماهی 150 گیگ بیشتر دانلود ندارم.(برای این میپرسم چون خیلی ها میگن نداریم ولی بعد یک مدت که زیاد دانلود کنید سرعت رو کاهش میدن)
    و کسی از دوستان در تهران توی منطقه یوسف آباد سرویس داره؟(کیفیتش چه طور هست؟)
    ویک سوال دیگه روی این سروی های وایمکس چیز پی ان کار میکنه؟

ممنون
    سلام.

1. والا اینجا هنوز کسی از سرویسش یک ماه نگذشته که بفهمیم چنین قانونی رو دارن یا نه! هر چند خودشون میگن نداریم. من خودم هم 1 مگابیت نامحدود دارم و اکثر ساعات روز در حال دانلوده! ببینیم چی پیش میاد!

2. فکر میکنم ، کیفیت اونجا خوب باشه. یه نمایندگی هم که توی یوسف آباد داره. من از اونجا گرفتم.

3. بله! چیز پی ان بخوبی کار میکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من ميخواستم از يك جا نامه بگيرم براي سرعت 256 وايمكس مبين نت الان 128 دارم.خواستم بپرسم دوستاني 256 يا بيشتر دارن متن نامه رو چجوري نوشتن ؟ سوال دوم بايد ميزان سرعتي رو در نظر داريم براي گرفتن بايد تو نامه ذكر بشه يا نبايد نوشته بشه؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من ميخواستم از يك جا نامه بگيرم براي سرعت 256 وايمكس مبين نت الان 128 دارم.خواستم بپرسم دوستاني 256 يا بيشتر دارن متن نامه رو چجوري نوشتن ؟ سوال دوم بايد ميزان سرعتي رو در نظر داريم براي گرفتن بايد تو نامه ذكر بشه يا نبايد نوشته بشه؟ممنون

تو پست ها قبلي توضيح داده شده. متن نامه خيلي مهم نيست فقط از يك شركت يا دانشگاه معرفينامه اي تهيه كنيد كه شما را بعنوان دانشجو و يا كارمند آن شركت معرفي كند.
    بله ميزان سرعت را عينا ذكر كنيد.

من خودم از شركت محل كارم معرفينامه تهيه كردم ولي آنرا تحويل نگرفتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ab.mahmoodi جان ، شما گفتی که نوسان اصلا نداری ، مودمت outdoor بود یا indoor ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ab.mahmoodi جان ، شما گفتی که نوسان اصلا نداری ، مودمت outdoor بود یا indoor ؟

من مودم outdoor گرفتم. البته ميخواستم indoor بگيرم ولي خودشان اصرار داشتن كه outdoor بگيرم. گفتن احتمالا با indoor به مشكل ميخوري. تو منطقه سبز هستم.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم. میخوام بدونم قانون محدودیت دانلود که نداره مثل شاتل و ایرانسل البته من نهایت ماهی 150 گیگ بیشتر دانلود ندارم.(برای این میپرسم چون خیلی ها میگن نداریم ولی بعد یک مدت که زیاد دانلود کنید سرعت رو کاهش میدن)
    و کسی از دوستان در تهران توی منطقه یوسف آباد سرویس داره؟(کیفیتش چه طور هست؟)
    ویک سوال دیگه روی این سروی های وایمکس چیز پی ان کار میکنه؟

ممنون

سلام بچه محل.منم می خوام وایمکس بگیرم.ما تو یوسف آباد هستیم.خود نمایندگی سر 67 داره از وایمکس استفاده میکنه و گفت کلا یوسف آباد out door هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مبين نت چند روزه تو اهواز قعطي داره ظهرها هم كه قطع ميشه مودم واي فاي دارم هميشه هم 3چراغش روشن بوده الان 3روزه هي قطع ميشه. دوستاني كه تو اهواز دارن همين مشكل رو دارن يا نه؟ چون روي بام هم هيچ سيگنالي نميده.كسي تو اهواز داره اينطوري يا نه؟ الان ساعت 14:25دقيقه هست كه قطع شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه محل.منم می خوام وایمکس بگیرم.ما تو یوسف آباد هستیم.خود نمایندگی سر 67 داره از وایمکس استفاده میکنه و گفت کلا یوسف آباد out door هست.
    درود بر همه یوسف آبادی ها

من هنوز نرفتم باید برم با این 67ام ایه یه صحبت بکنم ببینم وضعیت چه طور هست.پس نمیشه مودم Indoor Wifi گرفت.
    اگه مودم Outdoor بگیرم چه طوری به کامپیوتر وصل میشه با لن؟ و مودم رو کجا قرار میدن؟

من الان شاتل دارم و به شدت ناراضیم چون جدیدا هم که گند زده.با سرویس آرت 4 سرعت دانلود 4 !!!

9. این کاربر از hamed_1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه مودم Outdoor بگیرم چه طوری به کامپیوتر وصل میشه با لن؟ و مودم رو کجا قرار میدن؟

اگر سيگنال بده توي اتاق نصب ميكنن. در غير اينصورت تو حياط يا تراس و يا پشت بام نصب ميشه. مال من كه تو اتاقه.
    نحوه اتصالش يك كابل شبكه cat5 از مودم به Adapter وصل ميشه و از adapter يك كابل استاندارد شبكه به كامپيوتر وصل ميشه همين. البته هر دو كابل ميتونه معمولي باشه ولي ممكنه روي سيگنال تاثير داشته باشه.

11. این کاربر از ab.mahmoodi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

الان زنگ زدم مبين نت گفت مشكل از مخابراته اشكال از مبين نت يا زير ساخت هاي مبين نت نيست. شايد يك ساعت ديگه درست بشه شايد فردا. دوستاني كه تو اهواز مبين نت دارم شما از ساعت 12تا ساعت 3 شب قطع بوديد
    درسته! چند روزه قطعی و افت سرعت داشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •